Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Ενότητες
Η Ελλάδα της Γεύσης
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς

Υλικά
200γρ. βιτάμ
300γρ. ζάχαρη
3 αυγά
2 βανίλιες
2 πρέζες αλάτι
2 1/2 κουτάλια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουτάλια του γλυκού κανέλα
στη μύτη του κουταλιού λίγο τζίντζερ και λίγο μοσχοκάρυδο
4 καρότα τριμμένα στο μπλέντερ
1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια και φυστίκια ανάλατα
ξύσμα και χυμό από 1/2 πορτοκάλι
300 γρ. φαρινάπ
μπόλικη ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα του κέικ

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, και μετά ρίχνουμε όλα τα άλλα υλικά και στο τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί για κέικ. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς και όταν κρυώσει το κέικ το πασπαλίζουμε με την άχνη. Βγαίνει ζουμερό και απλά...υπέροχο!

Γλυκά
Αμυγδαλωτά Σκιάθου
Αυγoφέτες
Βαρβάρα με νισεστέ
Γαλακτομπούρεκο
Γαλατόπιτα
Γαλατόπιτα Γιαννιώτικη
Γιαουρτόπιτα
Γλυκό με γιαούρτι
Γλυκό με μέλι και χουρμάδες
Εκμέκ
Καλιτσούνια (Λυχναράκια)
Καρυδάτα
Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα Χιώτικη
Κέικ διαίτης με πορτοκάλι
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς
Κέικ καρότου με πορτοκάλι
Κέικ καρότου
Κέικ με γιαούρτι
Κέικ με σταφίδες
Κέικ με τρούφα
Κολοκύθα
Κουλουράκια της Δήμητρας
Κουλουράκια της Γιαγιάς
Κουραμπιέδες
Κρέμα Καραμελέ - Με χαμηλά λιπαρά
Κυδώνι πελτές
Λουκουμάδες
Μελόπιτα με χυμό πορτοκαλιού
Μήλα Τριπόλεως τηγανητά
Μελομακάρονα της Τήνου
Μηλόπιτα
Μουστοκούλουρα
Μπασμπούσα
Μπισκότα σπιτικά με μαρμελάδα
Μυζηθροπιτάκια
Νηστήσιμο κέικ της Ειρήνης
Πασχαλινό Πολίτικο Τσουρέκι
Ρεβανί
Ρυζόγαλο
Ρυζόγαλο με πορτοκάλι
Τούρτα φουντούκι
Φανουρόπιτα
Χαλβάς με φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού
Χαλβάς πολίτικος σιμιγδαλένιος
Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς σπιτικός
Χαλβάς Φαρσάλων με νισεστέ και βούτυρο
Χίλια εύκολα φύλλα
Χιονούλα

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.