Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Ενότητες
Η Ελλάδα της Γεύσης
Κέικ καρότου
Κέικ καρότου

Υλικά
6 αυγά
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδι τριμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού καρότο τριμμένο

Εκτέλεση
Χτυπάτε με σύρμα ή στο μίξερ τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτετε το λάδι λίγο λίγο, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι, το καρύδι και το καρότο και συνεχίζετε να χτυπάτε. Αλευρώνετε τη φόρμα του κέικ και ρίχνετε μέσα το μείγμα, ενώ φροντίζετε η φόρμα να είναι γεμάτη μόνο μέχρι τη μέση. Ψήνετε το κέικ στον φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για 30 λεπτά περίπου, αφού προηγόυμένως τον προθερμάνετε. Για να βεβαιωθείτε ότι έχει ψηθεί, κάντε μία μικρή τομή με ένα μαχαίρι. Εάν το μαχαίρι βγει στεγνό τότε το κέικ είναι έτοιμο.
Προαιρετικά μπορείτε να καλύψετε το κέικ με ζάχαρη άχνη.

Γλυκά
Αμυγδαλωτά Σκιάθου
Αυγoφέτες
Βαρβάρα με νισεστέ
Γαλακτομπούρεκο
Γαλατόπιτα
Γαλατόπιτα Γιαννιώτικη
Γιαουρτόπιτα
Γλυκό με γιαούρτι
Γλυκό με μέλι και χουρμάδες
Εκμέκ
Καλιτσούνια (Λυχναράκια)
Καρυδάτα
Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα Χιώτικη
Κέικ διαίτης με πορτοκάλι
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς
Κέικ καρότου με πορτοκάλι
Κέικ καρότου
Κέικ με γιαούρτι
Κέικ με σταφίδες
Κέικ με τρούφα
Κολοκύθα
Κουλουράκια της Δήμητρας
Κουλουράκια της Γιαγιάς
Κουραμπιέδες
Κρέμα Καραμελέ - Με χαμηλά λιπαρά
Κυδώνι πελτές
Λουκουμάδες
Μελόπιτα με χυμό πορτοκαλιού
Μήλα Τριπόλεως τηγανητά
Μελομακάρονα της Τήνου
Μηλόπιτα
Μουστοκούλουρα
Μπασμπούσα
Μπισκότα σπιτικά με μαρμελάδα
Μυζηθροπιτάκια
Νηστήσιμο κέικ της Ειρήνης
Πασχαλινό Πολίτικο Τσουρέκι
Ρεβανί
Ρυζόγαλο
Ρυζόγαλο με πορτοκάλι
Τούρτα φουντούκι
Φανουρόπιτα
Χαλβάς με φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού
Χαλβάς πολίτικος σιμιγδαλένιος
Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς σπιτικός
Χαλβάς Φαρσάλων με νισεστέ και βούτυρο
Χίλια εύκολα φύλλα
Χιονούλα

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.