Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Ενότητες
Η Ελλάδα της Γεύσης
Χίλια εύκολα φύλλα
Χίλια εύκολα φύλλα

Η αναγνώστριά μας, η κυρία Βαρβάρα Κουτρουμάνου προτείνει:

Yλικά
2 πακέτα σφολιατίνες
1 κιλό γάλα
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας κάστερ πάουντερ
Λίγη ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Λίγη σαντιγύ για γαρνίρισμα 

Εκτέλεση
Διαλύουμε το κάστερ πάουντερ και τη ζάχαρη σε μία κούπα γάλα. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το μείγμα (γάλακτος, ζάχαρης και κάστερ παόυντερ) και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Η κρέμα είναι έτοιμη. 
Σε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο ταψί τοποθετούμε μία στρώση από σφολιατίνες. Από πάνω απλώνουμε την κρέμα. Στη συνέχεια, καλύπτουμε με μία δεύτερη στρώση από σφολιατίνες. Μόλις διαπιστώσουμε ότι η κρέμα έχει κρυώσει, γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρίμματα από τις σφολιατίνες και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Γλυκά
Αμυγδαλωτά Σκιάθου
Αυγoφέτες
Βαρβάρα με νισεστέ
Γαλακτομπούρεκο
Γαλατόπιτα
Γαλατόπιτα Γιαννιώτικη
Γιαουρτόπιτα
Γλυκό με γιαούρτι
Γλυκό με μέλι και χουρμάδες
Εκμέκ
Καλιτσούνια (Λυχναράκια)
Καρυδάτα
Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα Χιώτικη
Κέικ διαίτης με πορτοκάλι
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς
Κέικ καρότου με πορτοκάλι
Κέικ καρότου
Κέικ με γιαούρτι
Κέικ με σταφίδες
Κέικ με τρούφα
Κολοκύθα
Κουλουράκια της Δήμητρας
Κουλουράκια της Γιαγιάς
Κουραμπιέδες
Κρέμα Καραμελέ - Με χαμηλά λιπαρά
Κυδώνι πελτές
Λουκουμάδες
Μελόπιτα με χυμό πορτοκαλιού
Μήλα Τριπόλεως τηγανητά
Μελομακάρονα της Τήνου
Μηλόπιτα
Μουστοκούλουρα
Μπασμπούσα
Μπισκότα σπιτικά με μαρμελάδα
Μυζηθροπιτάκια
Νηστήσιμο κέικ της Ειρήνης
Πασχαλινό Πολίτικο Τσουρέκι
Ρεβανί
Ρυζόγαλο
Ρυζόγαλο με πορτοκάλι
Τούρτα φουντούκι
Φανουρόπιτα
Χαλβάς με φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού
Χαλβάς πολίτικος σιμιγδαλένιος
Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς σπιτικός
Χαλβάς Φαρσάλων με νισεστέ και βούτυρο
Χίλια εύκολα φύλλα
Χιονούλα

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.