Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Ενότητες
Η Ελλάδα της Γεύσης
Μηλόπιτα
Μηλόπιτα

Υλικά
3/4 ενός πακέτου βιτάμ
6 μηλά
5 φλιτζανάκια ζάχαρης
5 φλιτζανάκια αλεύρι
5 αυγά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2-3 βανίλιες

Εκτέλεση
Σε ένα ταψί, αλείφουμε το βιτάμ και πασπαλίζουμε από πάνω 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 κουταλιά κανέλα. Βάζουμε το ταψί σε ζεστό φούρνο να λιώσουν τα υλικά. Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε τη μηλόπιτα στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Πηγή: dimitrgr

Γλυκά
Αμυγδαλωτά Σκιάθου
Αυγoφέτες
Βαρβάρα με νισεστέ
Γαλακτομπούρεκο
Γαλατόπιτα
Γαλατόπιτα Γιαννιώτικη
Γιαουρτόπιτα
Γλυκό με γιαούρτι
Γλυκό με μέλι και χουρμάδες
Εκμέκ
Καλιτσούνια (Λυχναράκια)
Καρυδάτα
Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα Χιώτικη
Κέικ διαίτης με πορτοκάλι
Κέικ καρότου με ξηρούς καρπούς
Κέικ καρότου με πορτοκάλι
Κέικ καρότου
Κέικ με γιαούρτι
Κέικ με σταφίδες
Κέικ με τρούφα
Κολοκύθα
Κουλουράκια της Δήμητρας
Κουλουράκια της Γιαγιάς
Κουραμπιέδες
Κρέμα Καραμελέ - Με χαμηλά λιπαρά
Κυδώνι πελτές
Λουκουμάδες
Μελόπιτα με χυμό πορτοκαλιού
Μήλα Τριπόλεως τηγανητά
Μελομακάρονα της Τήνου
Μηλόπιτα
Μουστοκούλουρα
Μπασμπούσα
Μπισκότα σπιτικά με μαρμελάδα
Μυζηθροπιτάκια
Νηστήσιμο κέικ της Ειρήνης
Πασχαλινό Πολίτικο Τσουρέκι
Ρεβανί
Ρυζόγαλο
Ρυζόγαλο με πορτοκάλι
Τούρτα φουντούκι
Φανουρόπιτα
Χαλβάς με φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού
Χαλβάς πολίτικος σιμιγδαλένιος
Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς σπιτικός
Χαλβάς Φαρσάλων με νισεστέ και βούτυρο
Χίλια εύκολα φύλλα
Χιονούλα

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.