Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Για το παιδί
Για τη μαμά
Για την εγκυμοσύνη
Οδηγός βήμα προς βήμα
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
Διαδίκτυο
Το Περιοδικό
Υγεία
Κολικοί είναι… θα περάσουν!
Μπροστά στους κολικούς αισθάνεστε ανήμποροι. Το μωρό σας κλαίει, υποφέρει και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να το ανακουφίσετε. Βασικά, ηρεμήστε, οι κολικοί δεν απειλούν την υγεία του.
Μήπως έχει άσθμα;
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ένα στα δέκα παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πάσχει από άσθμα. Πού οφείλονται αυτά τα λυπηρά ποσοστά και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση εάν υποφέρει και το δικό σας παιδί;
Ουρολοίμωξη: Η σιωπηλή λοίμωξη
Μπορεί να προκαλεί πόνο, πυρετό, συχνουρία, ανησυχία ή και τίποτα… Ο λόγος, για την ουρολοίμωξη, που θα απασχολήσει μεγάλο αριθμό παιδιών προσχολικής ηλικίας.
Βρογχιολίτιδα... με κομμένη την ανάσα
Δυσκολεύεται να αναπνεύσει και βήχει σαν καπνιστής αν και είναι μόλις τεσσάρων μηνών; Μάλλον πάσχει από βρογχιολίτιδα, την πιο συχνή μορφή λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος που ταλαιπωρεί τα μωρά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους.
Πονεμένο μου αυτάκι
Όλοι ξέρουμε πως ο πόνος στα αυτιά είναι από τους πλέον επώδυνους για τα μικρά παιδιά. Μάθετε λοιπόν τα πάντα για τις ωτίτιδες και αντιμετωπίστε τις σωστά και αποτελεσματικά.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα φάρμακα
«Είναι αυτό το κατάλληλο φάρμακο; Κι αν ξέχασα μια δόση;» Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το παιδί σας καλά θωρακισμένο απέναντι στις αρρώστιες, σας ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό για τα φάρμακα.
Crash Test: Ο΅οιοπαθητική vs κλασικής θεραπείας
Η γενική τάση «επιστροφή στη φύση» φέρνει ΅αζί της την αναγνώριση ΅ιας παρεξηγη΅ένης ε΅πειρικής επιστή΅ης, της ο΅οιοπαθητικής. Να την ε΅πιστευτού΅ε για το δικό ΅ας παιδί;
Παλινδρόμηση η συνήθης ύποπτη!
Πρόκειται για εκείνες τις μεγάλες γουλιές που εκτοξεύει το μωρό αμέσως μόλις φάει. Μην τρομάζετε, η παλινδρόμηση είναι μια πολύ συνηθισμένη πάθηση που χρειάζεται απλώς πολλή προσοχή.
Δέρμα με ευαισθησίες
Αν το δέρμα του κοκκινίζει με το παραμικρό, βγάζει συχνά εξανθήματα και σπυράκια, τότε χρειάζεται ειδική μεταχείριση.
7 προβλήματα ύπνου ζητούν άμεση λύση
Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τότε που γεννήθηκε, και ακριβώς τόσο έχετε να κοιμηθείτε! Λύστε επιτέλους το πρόβλημα της αϋπνίας του μικρού σας υπνοβάτη.
Ομοιοπαθητική και εναλλακτική ιατρική για παιδιά
Οι παιδικές ασθένειες και πως να τις αντιμετωπίσετε
Ωτίτιδες: Η μάστιγα των βρεφών
Κρυολόγημα: ο εχθρός προ των πυλών
Εκπαίδευση... ύπνου. Ένα από τα πρώτα του μαθήματα!
Βασικά αντανακλαστικά: Αντιδρά σωστά σε όλα;
Όλο χτυπάει; Αντιμετωπίστε τα τραύματα χωρίς σημάδια
14 κρίσιμες απαντήσεις για το έκζεμα
Καρκίνος τραχήλου: Ποιό εμβόλιο να επιλέξω;
Όταν τσούζει το πιπί
Βλέπει «σωστά»;
Το παιδί και τα… μάτια του!
Σε έξαρση οι αλλεργίες και στις διακοπές
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Μπορεί να βλάψει το μωρό μου;
Ήλιος: Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά
Δίνει φως και ζωή. Είναι όμως και επικίνδυνος! Ιδιαίτερα για τα παιδιά -με το τόσο ευαίσθητο δέρμα, ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι τα αντηλιακά δεν αρκούν για να τα προστατέψουν. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα τα περιβάλουμε με μια «ασπίδα ασφαλείας».
Διακοπές χωρίς τον παιδίατρο
Πώς θα μπορέσουμε - στο βουνό ή τη θάλασσα - να αντιμετωπίσουμε χωρίς την παρουσία του παιδίατρου τραύματα, τσιμπήματα, αλλεργίες και πυρετούς; Η ψυχραιμία, μια ορισμένη εκπαίδευση και ένα γεμάτο «κουτί πρώτων βοηθειών» - και όχι η υπερπροστατευτικότητα και το άγχος - θα κατορθώσουν να διατηρήσουν τις οικογενειακές διακοπές μας ανέμελες.

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.