Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Για το παιδί
Για τη μαμά
Για την εγκυμοσύνη
Οδηγός βήμα προς βήμα
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
Διαδίκτυο
Το Περιοδικό
Νέα από όλο τον κόσμο
Η σωματική τιμωρία κάνει το παιδί επιθετικό
Η σωματική τιμωρία του νηπίου με μερικές ξυλιές στον πισινό μπορεί τελικά να σας γυρίσει μπούμερανγκ, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές σε σχετικό άρθρο τους που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Pediatrics.
Το μητρικό βάρος κατά την κύηση επηρεάζει το ενδεχόμενο μελλοντικής παιδικής παχυσαρκίας
Τα παιδιά των μητέρων που παίρνουν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τείνουν να έχουν περισσότερο σωματικό λίπος από εκείνα των οποίων οι μητέρες μένουν εντός των ιατρικών συστάσεων για το βάρος κύησης.
Τα παχύσαρκα παιδιά είναι τα λιγότερο δημοφιλή στο σχολείο και τις παρέες
Η παχυσαρκία μειώνει τη δημοτικότητα και γενικότερα το κοινωνικό «στάτους» ενός παιδιού στο δημοτικό σχολείο και ακόμα συνδέεται από τους συνομηλίκους του με αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, σύμφωνα με νέα έρευνα Eλλήνων ερευνητών.
Συχνή η τροφική επιλεκτικότητα στα αυτιστικά παιδιά
Πολλά παιδιά είναι επιλεκτικά στην διατροφή τους, αλλά νέα αμερικανική μελέτη διαπιστώνει ότι το χαρακτηριστικό αυτό είναι συχνότερο μεταξύ των παιδιών που πάσχουν από αυτισμό καθώς τείνουν να αρνούνται να φάνε τα περισσότερα τρόφιμα και είναι πιθανότερο να περιορίζουν τη διατροφή τους σε μικρότερη ποικιλία τροφών.
Η μητρότητα απομακρύνει τον κίνδυνο αυτοκτονίας
Όσο περισσότερα παιδιά αποκτά μια γυναίκα, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Canadian Medical Association Journal.
Κίνδυνος άσθματος για τα παιδιά που μεγαλώνουν παρέα με σκύλο
Για τα παιδιά με υψηλότερο του μέσου όρου κίνδυνο εκδήλωσης άσθματος, ένας σκύλος στο σπίτι μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές του να εκδηλώσει την συγκεκριμένη πάθηση, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Pediatric Allergy and Immunology.
Κληρονομικά τα ουρολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά
Τα παιδιά με προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος ενδεχομένως να πρέπει να αποδώσουν τις ευθύνες στους γονείς τους, καθώς ολλανδική μελέτη δείχνει ότι υπάρχει σχέση κληρονομικότητας.
Παγκόσμια επιδημία η παιδική καθιστική ζωή
Τελικά τα παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν είναι τα μόνα που κάνουν καθιστική ζωή, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε δείγμα 70.000 εφήβων από 34 χώρες, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας των θεραπειών γονιμότητας
Οι γυναίκες που είναι πιστές στο μεσογειακό πρότυπο διατροφής (πλούσιο σε φρέσκα λαχανικά, φυτικά έλαια και ψάρια) έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επίτευξης κύησης μετά από θεραπείες γονιμότητας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Fertility and Sterility.
Η μητρική διατροφή επηρεάζει το φύλο του κυοφορούμενου εμβρύου
Το πόσο τρώει μια γυναίκα, ιδίως κατά τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, επηρεάζει το φύλο και την υγεία του παιδιού που θα γεννηθεί, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.