Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Για το παιδί
Για τη μαμά
Για την εγκυμοσύνη
Οδηγός βήμα προς βήμα
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
Διαδίκτυο
Το Περιοδικό
Ψυχολογία
Στη μαμά μου με αγάπη
Νομίζουμε ότι μεγαλώνουμε εμείς τα παιδιά μας, όμως από πολλές απόψεις εκείνα «αναθρέφουν» εμάς. Παρατηρώντας τη στάση τους απέναντι στη ζωή, μπορούμε να πάρουμε σημαντικά μαθήματα. Κι αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να πάρει μια μαμά απ’ το παιδί της.
Το τέλειο παιδί μου κι εγώ
Εσείς ποιόν μεγαλώνετε; Τον νέο Αϊνστάιν ή έναν μικρό Μπετόβεν; Η σωστή απάντηση είναι… το παιδί σας, απλώς οι περισσότεροι γονείς έχουν την ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι τέλειο.
Όταν το μωρό απομακρύνει
Ένα μωρό, εκτός από ευτυχία, φέρνει μαζί του πολλή κούραση, νεύρα και ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. Χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία, τεράστιες δόσεις αγάπης και κατανόησης, αλλά και αρκετή προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση. ’λλωστε, είναι μια ακόμα δύσκολη φάση.
Στρες και μητρότητα: Mπόρα είναι θα περάσει
Η μητρότητα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, όμως και κάποιες στιγμές το μυαλό σας να θολώνει. Όταν το κόκκινο φως ανάψει και το άγχος, οι εμμονές και οι φοβίες σάς κατακλύσουν, πατήστε alarm και σταματήστε. Με κάποια έξυπνα μυστικά και με ελεγχόμενη σκέψη μπορείτε να δαμάσετε τα παιχνίδια του μυαλού σας.
Tέλος εποχής
Ο χωρισμός του ζευγαριού είναι μια ψυχικά τραυματική εμπειρία, συχνά όμως είναι και η λύση σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Μάθετε πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας να πάρει τη σωστή απόφαση.
Ευτυχισμένοι γονείς, ευτυχισμένα παιδιά
Αγάπη και αρμονία στην οικογένεια είναι οι λέξεις-κλειδί για ένα συναισθηματικά ασφαλές παιδί. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα τσακωθείτε μπροστά του, ξανασκεφτείτε το.
Παράλογες φοβίες
Φοβό΅αστε τους πάντες και τα πάντα, προσέχου΅ε ακό΅η και τη σταγόνα της βροχής ΅ήπως και τα πληγώσει. Κι ό΅ως, αυτή η τεράστια «ασπίδα» προστασίας που απλώνου΅ε πάνω στα παιδιά ΅ας ΅όνο καλό δεν τους κάνει.
Βοήθεια! Πώς να τους γνωρίσω τον νέο μου σύντροφο;
Το διαζύγιο είναι μακρινός εφιάλτης κι εσείς ξεκινάτε μια νέα ζωή μ' έναν καινούργιο σύντροφο, τον οποίο πρέπει να γνωρίσετε και στα παιδιά σας. Πώς θα γίνει η πρώτη γνωριμία χωρίς λάθη;
Σύνδρομο πλήξης ...στην κρεβατοκάμαρα
Σίγουρα η λοχεία δεν είναι η πιο ηδονική περίοδος για μια γυναίκα. Πότε όμως θα ξεπεράσετε την ερωτική ανία και θα ξαναβρείτε το σεξουαλικό θηρίο που κρύβετε μέσα σας;
Eίστε έτοιμοι για το δεύτερο;
Θέλετε να κάνετε κι άλλο παιδί, αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Μάθετε τα υπέρ και τα κατά σε κάθε περίπτωση και αποφασίστε αν θα το επισπεύσετε ή θα το αφήσετε γι’ αργότερα.
Mom vs Dad
Συμφωνείτε σε όλα, εκτός από το πώς θα φερθείτε στο παιδί σας. Πού οφείλεται αυτή η ασυμφωνία και ποιος ο αντίκτυπος στη συμπεριφορά του παιδιού;

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.