Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Η νέα σειρά Seamaster Planet Ocean της Omega


Seamaster Planet Ocean: Διαχρονική αξία

Αποτυπώνοντας το κομψότερο στίγμα της, η εταιρεία ωρολογοποιίας Omega έκανε ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στον υδάτινο κόσμο διαμέσου της ανανεωμένης της σειράς Seamaster Planet Ocean, η οποία ξεχωρίζει εκτός από κατασκευαστικούς λόγους και για το αισθητικό της εκτόπισμα.

Με τη νέα σειρά η ελβετική φίρμα θα διεκδικήσει πρωταγωνιστική θέση στην ωρολογοποιία, προβάλλοντας μέσα από τα μοντέλα της μια σειρά από παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην εξέλιξη τους, ώστε αυτά να συνιστούν μια αισθητικά ελκυστική και σύγχρονη πρόταση.

Η παρουσία της Omega στον θαλασσόκοσμο ξεκινά το 1932 όταν παρουσίασε το πρώτο καταδυτικό ρολόι στον κόσμο, διαμέσου του μοντέλου της "Marine" το οποίο πέρασε τα τεστ δοκιμών στο εργαστήριο ωρολογοποιίας του Neuchatel το Μάιο του 1937, λαμβάνοντας πιστοποίηση στεγανότητας και αντοχής σε πίεση 1,37 MPa (13,5 ατμόσφαιρες) που αντιστοιχεί σε βάθος 135 μέτρων (443 πόδια).

Έκτοτε βελτίωσε περεταίρω τα μοντέλα της, εξειδικεύοντας παράλληλα τη σειρά Seamaster η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1947 για σκληρή χρήση στη θάλασσα. Η Omega ωστόσο επιδιώκοντας την διαρκή παρουσία της στο υγρό στοιχείο συμμετέχει σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες America’s Cup και Extreme Sailing Series καθώς επίσης και στις καταδύσεις διαμέσου του Greg Norman κατά την «συνάντησή» του με έναν λευκό καρχαρία!

Συνεχίζοντας την ποιοτική παράδοση, τα νέα Planet Ocean είναι κατασκευασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της ακριβούς μέτρησης του χρόνου χωρίς να επηρεάζονται από τις μεταβολές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, τις αλλαγές της ατμοσφαιρικής πίεσης και της υγρασίας.

Τα νέα μοντέλα είναι:

Αντρικά

Sea master Planet Ocean, διαμέτρου 42 χιλιοστών με τον νέο μηχανισμό 8501

Sea master Planet Ocean Big Size, διαμέτρου 45.5 χιλιοστών με τον νέο μηχανισμό 8500

Sea master Planet Ocean Chrono, διαμέτρου 45,5 χιλιοστών με τον νέο μηχανισμό 9300

Γυναικεία

Seamaster Planet Ocean Chrono, διαμέτρου 37.5 χιλιοστών με τον νέο μηχανισμό 8521

Seamaster Planet Ocean, διαμέτρου 37.5 χιλιοστών με νέο μηχανισμό 8520

Πληροφορίες: Swatch Group Greece A.E. Μαντζαγριωτάκη 3, Καλλιθέα, τηλ.: 210.9565656

Sea master Planet Ocean, διαμέτρου 42 χιλιοστώνSea master Planet Ocean Big Size, διαμέτρου 45,5 χιλιοστώνSea master Planet Ocean Chrono, διαμέτρου 45,5 χιλιοστών
Seamaster Planet Ocean Chrono, διαμέτρου 37,5 χιλιοστώνSeamaster Planet Ocean, διαμέτρου 37,5 χιλιοστών
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.