Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Prestige 390SAπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Πολυδιάστατο

Αποτελώντας την εξέλιξη του Prestige 38S και συνδυάζοντας μια σειρά από θετικά στοιχεία, το Prestige 390S αποτελεί ένα ελκυστικό σύνολο. Εξωτερικά χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα υπερκατασκευή του η οποία εξοπλίζεται και με μία ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, προσδίδοντας στο σκάφος έναν σπορ αέρα.

Το 390S εκτείνεται σε δύο άνετα καταστρώματα, με το ανώτερο να περιλαμβάνει ένα υπαίθριο καθιστικό στο πρυμναίο μέρος, μια τραπεζαρία στο εσωτερικό του και ένα καλά οργανωμένο πιλοτήριο στη δεξιά πλευρά.

Όσο για το κατώτερο κατάστρωμα αυτό εξοπλίζεται από δύο ευρύχωρες καμπίνες, με την πρωραία να εξοπλίζεται με ένα διπλό κρεβάτι και την πρυμναία με δύο μονές κουκέτες οι οποίες όμως ενώνονται εύκολα χάρη σε ένα ειδικό μηχανισμό, δημιουργώντας ένα διπλό κρεβάτι.

Το κατώτερο κατάστρωμα εξάλλου περιλαμβάνει ένα επιπλέον καθιστικό, την επιπλοσύνθεση της κουζίνας και ένα πλήρως εξοπλισμένο λουτρό με διπλή πρόσβαση, από την πρωραία καμπίνα και τον κεντρικό χώρο.

Κατά τη χρήση του, το Prestige 390S αποδεικνύεται εύχρηστο, προσφέροντας σημαντικά επίπεδα ανέσεων τόσο κατά την πλοήγηση όσο και στη διαβίωση. Δύο πετρελαιοκινητήρες της Cummins, εσωεξωλέμβιας διάταξης, συνολικής ισχύος 640 ίππων, κινούν αποτελεσματικά τα 7.500 κιλά του σκάφους, προσφέροντας αποτελεσματική ώση, με τη μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τους 35 κόμβους και την υπηρεσιακή τους 25 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 11,92 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,89 μέτρα
Βύθισμα: 0,90 μέτρα
Εκτόπισμα: 7.500 κιλά
Κινητήρες: 2x CUMMINS QSD 4.2, 2x320 ίπποι
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 920 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 320 λίτρα

Πληροφορίες: ATHENIAN YACHTS SA, Λ. Ποσειδώνος 1-2, Π. Φάληρο, Τηλ.: 210.9811.820, 9849.086, Fax: 210.9825.701, www.athenian-yachts.gr - e-mail: sales@athenian-yachtsales.gr

Η ανοιγόμενη οροφή χαρακτηρίζει τη συνολική εικόνα του σκάφουςΟι ελιγμοί πραγματοποιούνται με ευκολίαΤο κύριο κατάστρωμα προσφέρει μεγάλες ανέσεις
Το ίδιο ισχύει και στο κατώτερο κατάστρωμαAποψη του καθιστικού, δίπλα στην είσοδοAποψη της πρωραίας καμπίνας με το διπλό κρεβάτι
Η πρυμναία καμπίνα εξοπλίζεται με δύο κουκέτεςΚάτοψη με τον πρυμναίο χώρο ως χώρο ηλιοθεραπείαςΚάτοψη, με τον πρυμναίο χώρο ως καθιστικό
Κάτοψη του κατώτερου καταστρώματος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.