Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Prestige 400Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Απόσταγμα γαλλικής φινέτσας

Με σύγχρονο σχεδιασμό και κατασκευαστική ποιότητα, το νέο Prestige 400 προσφέρει όλα όσα ζητά ένα τετραμελές πλήρωμα για τις διακοπές του. Μεγαλύτερο κατά 1,70 μέτρα σε μήκος και 15 εκατοστά σε πλάτος από το μικρότερο Prestige 350, παρέχει άνεση στα τρία του καταστρώματα, ευρυχωρία σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους του, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης και ικανοποιητικές επιδόσεις.

Σημείο αναφοράς του αποτελεί το fly, το οποίο φιλοξενεί επιμελώς ένα καλά οργανωμένο πιλοτήριο στη δεξιά πλευρά, ενώ αντικριστά περιλαμβάνεται ένα καθιστικό, με το τραπέζι του να είναι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος. Όσο για το πρυμναίο τμήμα, αυτό καλύπτεται εξολοκλήρου από μεγάλα στρώματα.

Η πρώτη θετική αίσθηση που αποκομίζει κανείς όταν εισέλθει στο εσωτερικό προκύπτει από την ποιότητα κατασκευής και τα πολύ καλά υλικά. Ένα ευρύχωρο καθιστικό αναπτύσσεται και στις δύο πλευρές ενώ η υπερύψωση του πιλοτήριου διαχωρίζει με σαφήνεια το χώρο του. Όσο για τις γυάλινες επιφάνειες αυτές είναι τοποθετημένες περιμετρικά, εξασφαλίζοντας άριστη ορατότητα.

Στο κατώτερο κατάστρωμα συναντάμε την κουζίνα και τις δύο καμπίνες, με την πρωραία να εξοπλίζεται με ένα διπλό κρεβάτι και την πλαϊνή με δύο μονές κουκέτες ενώ διαθέτουν από ένα πλήρες λουτρό η κάθε μία.

Στην πράξη το Prestige 400 αποδεικνύεται ευέλικτο, με τον κύκλο στροφής να ανέρχεται σε ένα μήκος σκάφους ενώ η μέγιστη ταχύτητα, με χρήση δύο πετρελαιοκινητήρων συνολικής ισχύος 660 ίππων, φθάνει τους 32 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 12,15 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,90 μέτρα
Βύθισμα: 0,85 μέτρα
Εκτόπισμα: 8.500 κιλά
Κινητήρες: 2 x CUMMINS QSB 5.9, 2 x 330 ίπποι
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 800 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 400 λίτρα

Πληροφορίες: ATHENIAN YACHTS SA, Λ. Ποσειδώνος 1-2, Π. Φάληρο, τηλ.: 210.9811.820, 9849.086, Fax: 210.9825.701, www.athenian-yachts.gr - e-mail: sales@athenian-yachtsales.gr

Η πλοήγηση από το fly, καλώς εχόντων των καιρικών συνθηκών, καθίσταται απολαυστικήΣτο πρωραίο στρώμα του κύριου καταστρώματος δύναται να φιλοξενηθούν άνετα δύο άτομαΔίπλα στο πιλοτήριο υπάρχει υποδοχή για τη φιλοξενία ενός τραπεζιού
Το φυσικό φως είναι πλούσιο στο εσωτερικό, χάρη στις περιμετρικές γυάλινες επιφάνειεςΗ κουζίνα είναι τοποθετημένη στο κατώτερο κατάστρωμαΗ πρωραία καμπίνα εξοπλίζεται με διπλό κρεβάτι
Η δεύτερη καμπίνα περιλαμβάνει δύο μονές κουκέτεςAποψη του ενός εκ των δύο λουτρώνΚάτοψη του ανώτερου καταστρώματος (fly bridge)
Κάτοψη του κύριου καταστρώματοςΚάτοψη του κατώτερου καταστρώματος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.