Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Oceanis 48


Παντός καιρού και θάλασσας

Η σχεδιαστική και κατασκευαστική λογική του μεγαλύτερου «αδελφού» Oceanis 48 είναι παρόμοια με αυτή του 45. Έτσι περιλαμβάνει τον υδραυλικό μηχανισμό στην πρύμνη ενώ το κόκπιτ εξοπλίζεται με δύο σταθμούς πλοήγησης, με τα χειριστήρια της μηχανής και του Dock and go στην αριστερή κονσόλα και με μια κοινή και περιστρεφόμενη οθόνη από την Raymarine στη μέση από τα δύο πιλοτήρια.

Όσο για το τραπέζι του κόκπιτ αυτό είναι πτυσσόμενο ενώ εξοπλίζεται με ένα μικρό ψυγείο στη μέση και ένα φωτιστικό ενώ επάνω από την φάλκα ενώ ο χώρος προστατεύεται από ένα μεγάλο και ανοιγόμενο στο μέσον σπρέι χουντ, που προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Σχετικά με το κατάρτι και σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει δύο σταυρούς ενώ για τη διαχείριση των ιστίων προσφέρονται τέσσερα συνολικά βιντζιρέλα από την Harken, δύο κοντά στη φάλκα και δύο πρίμα. Τέλος, οι μεγάλοι πλευρικοί διάδρομοι οδηγούν στο πρωραίο τμήμα που φιλοξενεί και την καμπίνα πληρώματος.

Πέντε σκαλοπάτια σηματοδοτούν την πρόσβαση στο εσωτερικό το οποίο είναι ευρύχωρο ενώ εξοπλίζεται με την επιπλοσύνθεση της κουζίνας και τον λειτουργικό διπλό συρόμενο καναπέ στην αριστερή πλευρά και το σαλόνι στη δεξιά πλευρά. Εκεί που διαφοροποιείται η κατάσταση είναι στην πρωραία καμπίνα η οποία, πέρα από το ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλη, περιλαμβάνει και ένα αποκλειστικό λουτρό που προστατεύεται περιμετρικά από διάφανο πλεξιγκλάς ενώ ο νιπτήρας είναι ανεξάρτητος όπως άλλωστε και η τουαλέτα η οποία είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά. Όσο για τις δύο πρυμναίες καμπίνες, αυτές εξοπλίζονται με διπλά κρεβάτια ενώ εξυπηρετούνται από ένα πλήρως εξοπλισμένο και μεγάλο λουτρό που είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά.

Το Oceanis 48 παράγεται σε τέσσερις συνολικά εκδόσεις, με την πρώτη να περιλαμβάνει δύο μεγάλες καμπίνες και δύο λουτρά, τη δεύτερη τρεις καμπίνες και δύο λουτρά, την τρίτη με τέσσερις καμπίνες και ισάριθμα λουτρά και τέλος, η τέταρτη και οικογενειακή έκδοση εξοπλίζεται με πέντε καμπίνες και τρία λουτρά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Oceanis 48

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 14.60 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 4.74 μέτρα
Εκτόπισμα: 13.300 κιλά
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμων: 400 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 690 λίτρα
Ισχύς κινητήρων: 75 ίπποι
Κατηγορία σχεδιασμού: A12/B14/C14

Πληροφορίες: VERNICOS YACHTS, Λ. Ποσειδώνος 11, Αλιμος, Τηλ.: 210 9896000, FAX: 210 9850130, http://www.vernicos.com/ - info@vernicos.gr

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.