Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sealine C39


To δημοφιλές κουπέ της Sealine ονομάζεται C39 και έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα του βρετανικού ναυπηγείου με ένα ταχύπλοο που συνδυάζει επιδόσεις και ανέσεις σε μια compact έκδοση. Ο στόχος της εταιρείας  ήταν η δημιουργία ενός σκάφους που να συνδυάζει διαρρύθμιση άκρως λειτουργική με μεγάλες επιφάνειες, κατασκευασμένο από αρίστης ποιότητας υλικά και με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια που μεταφράζεται σε σκαρί που να αντεπεξέρχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Όσο για τις επιδόσεις του για την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων, η Sealine συνεργάστηκε με τον Fabio Buzzi τον μεγαλύτερο ίσως παγκόσμιο πρωταθλητή στην ιστορία της ταχυπλοΐας και  σχεδίασαν ένα ρηξικέλευθο σύστημα πρόωσης με την ονομασία “Buzzi”. Το ναυπηγείο με αυτή τη συνεργασία απέδειξε πως τολμά να επενδύσει πολλά στην έρευνα αποδεικνύοντας πως έχει πάρει την έννοια του ανταγωνισμού στα σοβαρά, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.

Το πιλοτήριο του σκάφους είναι εκπληκτικού σχεδιασμού και όταν οι μανέτες του τερματίσουν, το σκάφος «πιάνει» με ευκολία τους 42 κόμβους. 

Το C39 διαθέτει προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα τα επονομαζόμενα SIBS (sealine information & business system) και άρτιο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που έχουν βασιστεί πολλές καινοτόμες λειτουργίες στο σκάφος, όπως η-πατενταρισμένη-ηλεκτροϋδραυλική μετακίνηση της πρυμνιάς πλατφόρμας, δημιουργώντας ένα μεγάλο υπαίθριο σαλόνι, προστατευμένο από την ηλεκτρικά ανοιγόμενη τέντα.

Στο C39, όλα γίνονται γρήγορα, από το άνοιγμα της ηλεκτρικής οροφής - όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα σκάφος για να μπορεί να χαρακτηριστεί coupe - και να του δώσει  κυριολεκτικά και μεταφορικά, άλλον αέρα, μέχρι απλές κινήσεις ρουτίνας, όπως το ηλεκτρικό άνοιγμα των παραθύρων.

Όσο για την αξιοποίηση του χώρου θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τουλάχιστον υποδειγματική. Μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα έξι άτομα και να πραγματοποιήσουν θαυμάσιες διακοπές, αφού διατίθενται ευρύχωρες καμπίνες με αποκλειστικά μπάνια, άνετο σαλόνι-καθιστικό και κουζίνα  που καθιστούν τη διαβίωση περίφημη σε 39 μόλις πόδια μήκος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος: 11,96 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,74 μέτρα
Δεξαμενή καυσίμου: 1046 λίτρα
Δεξαμενή νερού: 380 λίτρα
Κινητήρες: 2x 300-2x440 hp

Layout (Φωτό 1)Layout (Φωτό 2)Layout (Φωτό 3)
Layout (Φωτό 4)Layout (Φωτό 5)Layout (Φωτό 6)
Συρόμενη οροφήΠρύμνηΤέντες
ΠιλοτήριοΣαλόνι, ΤραπεζαρίαΠλωριά καμπίνα
ΚουζίναΚαμπίνα (Φωτό 1)Καμπίνα (Φωτό 2)
Καμπίνα (Φωτό 3)The GalleyΤουαλέτα
Τεντερ
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.