Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 185


Σε αυτό το σκάφος αντικατροπτίζεται η φιλοσοφία στην κατασκευή σκαφών με αξιοποίηση του παραμικρού εκατοστού ώστε να ωφελούνται τα μέγιστα οι επιβάτες. Τα αμερικάνικα Sea Ray είναι υποδειγματικά στην αξιοποίηση των χώρων τους έτσι, το 185 day cruiser με ολικό μήκος 5.64 μέτρα φιλοξενεί στο κατάστρωμα του έξι άτομα καθήμενους με σχετική μάλιστα άνεση.

Το μοντέλο αυτό απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που αγαπά τις ημερήσιες κρουαζιέρες ενώ πραγματοποιούνται άνετα και θαλάσσια χόμπι, όπως έλξη σκι. Η ζώνη διακυβέρνησης περιλαμβάνει ένα χαμηλό κάθισμα και αρίστης εργονομίας πιλοτήριο με τα αναλογικά ενδεικτικά όργανα των στροφών, της ταχύτητας, της λειτουργικής κατάστασης της μηχανής  και τους ηλεκτρικούς διακόπτες. Δίπλα προσφέρεται μια επιπλέον άνετη θέση μπροστά από την οποία είναι εγκατεστημένο ένα ηχοσύστημα από την Clarion.

Δύο από τα πίσω καθίσματα των επιβατών είναι «πλάτη με πλάτη» με τα μπροστινά και προσφέρονται επιπλέον δύο προς την πρύμνη.

Η περιοχή της πλώρης έχει αξιοποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να κάτσουν άνετα δύο άτομα. Σε όλο το κατάστρωμα και σε επίκαιρες θέσεις βρίσκονται πρακτικές χειρολαβές και υποδοχές για ποτήρια και αναψυκτικά.

Η πρόωση πραγματοποιείται με τη χρήση ενός εσω-εξωλέμβιου κινητήρα ενώ το μηχανοστάσιο είναι εγκατεστημένο μεταξύ των δύο πρυμνιών καθισμάτων και προσφέρεται εύκολη πρόσβαση για επιθεώρηση ή σέρβις.

Η πλοήγηση είναι απολαυστική αφού το σύστημα πηδαλιουχίας είναι άρτιο και εμπνέει με την απαιτούμενη ασφάλεια τον κυβερνήτη ώστε να πραγματοποιεί, με καλές καιρικές συνθήκες, δρομολόγια με ταχύτητα συνεχούς λειτουργίας άνω των 30 κόμβων αλλά και ευέλικτες μανούβρες στο λιμάνι.

Ένα ατού του σκάφους είναι ότι  μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε τρέιλερ. Αυτό είναι άκρως εξυπηρετικό αφού κατά τη διάρκεια των διακοπών ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει το σκάφος κοντά του και να το απολαμβάνει ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο μεταφέρεται με συνοπτικές διαδικασίες για συντήρηση ή φύλαξη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος: 18"6"/5.64 m
Μέγιστο πλάτος: 7" 6" / 2.29 m
Βύθισμα με κάθετη τη μηχανή: 36" / 91.4 cm
Βύθισμα με ανασηκωμένη τη μηχανή: 18" / 45.7 cm
Βάρος: 2,650 lbs / 1,202 kg
Χωρητικότητα καυσίμων: 26 gal / 98.4 L

Γρήγορες πλεύσειςΔιακοπές στη ΒενετίαΠιλοτήριο
ΗχοσύστημαΚατάστρωμαΠλώρη
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.