Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Fairline 74


Ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία στην κατασκευή πολυτελών ταχυπλόων σκαφών είναι το βρετανικό Fairline η ναυαρχίδα του οποίου εκτείνεται στα 23 περίπου μέτρα και είναι τύπου fly.

Κύριο χαρακτηριστικό του σκάφους είναι το ανώτερο κατάστρωμα, ένας χώρος που πέρα από την επιπλέον τετραγωνικά που προσφέρει, παρέχει στο σκάφος μια αρχοντιά.

Έτσι, ο κυβερνήτης και οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την πλεύση και τα ειδυλλιακά τοπία από ένα άρτια εξοπλισμένο κατάστρωμα υψηλής αισθητικής που περιλαμβάνει σύγχρονο πιλοτήριο, μεγάλο καθιστικό που συνδυάζεται με wet bar και χώρους ηλιοθεραπείας.

Το σκάφος εκτείνεται σε άλλα δύο καταστρώματα το κύριο και το κατώτερο. Στο κύριο, και προς την πρύμνη δεσπόζει το υπαίθριο καθιστικό / τραπεζαρία όπου μπορούν οι επιβάτες να δειπνήσουν ή να απολαύσουν ένα καφέ δίπλα στη θάλασσα. Όλο το κατάστρωμα είναι επενδεδυμένο από ξύλο teak και του προσδίδει ανθεκτικότητα και απαράμιλλη αισθητική.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια και η εργονομία πάνε χέρι χέρι, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα αξιοζήλευτο από πολλές αρχοντικές οικίες.

Πρίμα βρίσκεται το σαλόνι με επιπλοσυνθέσεις από καλοδουλεμένο ξύλο, δέρματα πρώτης διαλογής και επεξεργασίας και υψηλής ποιότητας υφάσματα. Ωστόσο, οι κλασσικές επιλογές χρωμάτων κάνουν το χώρο διαχρονικό. Πιο μπροστά βρίσκεται η μεγάλη τραπεζαρία και σε κοντινή απόσταση η επιπλοσύνθεση της κουζίνας και ο υπερπλήρης εξοπλισμός της. Πλώρα ένα σύγχρονο πιλοτήριο προκαλεί τους καπετάνιους του να κάτσουν στην άνετη ρυθμιζόμενη θέση και να πλεύσουν με την υψηλή ταχύτητα των 32 κόμβων που μπορεί αν επιτύχει το σκάφος.

Στο κατώτερο κατάστρωμα οι καλεσμένοι θα εκπλαγούν από τα μεγέθη και την πολυτέλεια των τεσσάρων καμπίνων εξοπλισμένων με διπλά κρεβάτια και κουκέτες προσφέροντας φιλοξενία σε οκτώ άτομα ενώ σε ξεχωριστό χώρο και με διαφορετική πρόσβαση είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια επιπλέον καμπίνα για το πλήρωμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος: 22.69m / 74ft 5in
Μέγιστο πλάτος: 5.70m / 18ft 8 3/8in
Βύθισμα: 1.61m / 5ft 3 3/8in
Βάρος: 40.6 tons / 41,250kg
Χωρητικότητα καυσίμων: 5892  ltr
Χωρητικότητα νερού: 1,140  ltr
Αριθμός κρεβατιών: 10
Μηχανές: 2600mhp to 3140mhp, 2 x Caterpillar 3412E Diesel 1400mhp each: 31 κόμβοι, 2 x MAN D2842 LE409 Diesel 1500mhp each: 32 κόμβοι, 2 x MTU 12v 2000 Diesel 1500mhp each: 32 κόμβοι

Fairline 74Fly bridgeΤο σκάφος
Βρετανικό σκαρί Κουζίνα & ΤραπεζαρίαΣαλόνι
ΠιλοτήριοΚαμπίνες
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.