Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Luhrs 28 Open


To Luhrs 28 Open αποτελεί το μικρότερο μοντέλο που ναυπηγείται στο ομώνυμο αμερικάνικο ναυπηγείο. Εκτείνεται στα 9.70 x 3.51 μέτρα, μπορεί να κοιμήσει έως τέσσερα άτομα και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα καλοτάξιδο σκάφος με επαρκείς χώρους που να έχει ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας.

Το Luhrs 28 open είναι πρακτικό και εύχρηστο. Εξωτερικά το σχήμα του αποπνέει στοιβαρότητα υποσχόμενο υψηλά επίπεδα πλεύσης. Το κύριο κατάστρωμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα: στο κατώτερο επίπεδο συναντάμε ένα μεγάλο και ελεύθερο χώρο απ’ όπου δύναται να πραγματοποιηθεί το ψάρεμα. Στο ίδιο επίπεδο προσφέρονται πολλοί και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι καθώς επίσης καλαμοθήκες και παροχή νερού.

Στο δεύτερο επίπεδο και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο, το οποίο διαθέτει ένα περιστρεφόμενο ατομικό κάθισμα και μια κονσόλα διαιρούμενη ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις ντίζες και τα καλώδια. Στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένο ένα άνετο κάθισμα πίσω από το οποίο έχει τοποθετηθεί ένα ακόμα κάθισμα με αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος του.

Στην υπερκατασκευή προσφέρεται ένα πλήρως εξοπλισμένο πιλοτήριο που προστατεύεται επαρκώς από ανθεκτική οροφή.

Το εσωτερικό του Luhrs 28 είναι πρακτικό, διαθέτει μεγάλο ύψος και περιλαμβάνει έναν καναπέ σε σχήμα «V» στην κορυφή του οποίου προσφέρεται μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Οι δύο πλάτες του καναπέ είναι αποσπώμενες και με την βοήθεια ιμάντων που στηρίζονται με ασφάλεια στην οροφή δημιουργούνται δύο κρεβάτια έτσι ώστε στο χώρο να προσφέρονται τέσσερα μονά κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη διαθέτωντας ανοξείδωτο νεροχύτη, ηλεκτρικές εστίες, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Στο εσωτερικό συναντάμε επίσης και ένα πρακτικό μπάνιο / w.c.

Το μηχανοστάσιο του σκάφους είναι άνετα επισκέψιμο και μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζεύγος κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου. Η μέγιστη ταχύτητα του Luhrs 28 με κινητήρες βενζίνης φθάνει τους 33,1 κόμβους και με κινητήρες πετρελαίου τους 30,5 κόμβους.

Tεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 9.70 μέτρα (χωρίς την πλατφόρμα μπάνιου)
Μέγιστο πλάτος: 3.51 μέτρα
Βύθισμα: 0.81 μέτρα
Βάρος: 6.58 τόνοι
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμων: 1136 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 208 λίτρα.
Μηχανές: Bενζίνης. 2x330 ίπποι Crusader, Πετρελαίου: 2x260 ίπποι Yanmar

Πληροφορίες: LUHRS (Η.Π.Α.) ATALANTA MARINE, ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ 3, 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΗΛ.: 9910722, FAX: 9958633, http://www.atalantamarine.com/, info@atalantamarine.com

To Luhrs 28 Open εν πλωΗ πρύμνη του σκάφουςΗ υπερκατασκευή με το πιλοτήριο
Πανοραμική άποψη του LuhrsKάτοψηΤο πιλοτήριο
Η αριστερή πλευράΚαλαμοθήκες στην οροφή του εσωτερικούΟ ηλεκτρικός πίνακας
Το κύριο κατάστρωμαΑποψη του εσωτερικούΗ κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη
Αποθηκευτικός χώροςΤο μπάνιο/w.c.
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.