Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Rodman 620


To πολυεστερικό σκάφος Rodman 620 είναι το μικρότερο μοντέλο του ομώνυμου ισπανικού ναυπηγείου, που διαθέτει 32 χρόνια εμπειρίας στην ναυπήγηση σκαφών με έμφαση σε αυτά που προορίζονται για αλιεία.

Το Rodman 620 με διαστάσεις 6,34 x 2,41 μέτρα καθίσταται εύχρηστο και πρακτικό ιδιαίτερα σε μέρη πρόσδεσης που δεν διαθέτουν πολύ χώρο. Ωστόσο το κατάστρωμα του είναι λιτό χωρίς να υστερεί σε πρακτικότητα. Η πρόσβαση στο Rodman 620 πραγματοποιείται από τη πρύμνη και οδηγεί στο κεντρικό κατάστρωμα το οποίο διαθέτει μεγάλες διαστάσεις προσφέροντας στους χρήστες ωφέλιμο χώρο για ψάρεμα.

Ακριβώς μπροστά συναντάμε τη υπερκατασκευή, η οποία έχει μεγάλο ύψος και επαρκές πλάτος δημιουργώντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό. Η υπερκατασκευή διαθέτει μία συρόμενη πόρτα, επιτρέποντας την εύκολη διέλευση ενώ ο εσωτερικός χώρος είναι φωτεινός χάρη στα μεγάλα περιμετρικά τζάμια τα οποία είναι ανοιγόμενα πλευρικά.

Στην αριστερή πλευρά είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο. Το πεντακτινικό τιμόνι έχει αντιολισθητική επένδυση και είναι κάθετα τοποθετημένο στην κονσόλα ενώ σε κοντινή θέση βρίσκεται το χειριστήριο των μηχανών καθιστώντας την πλοήγηση του σκάφους πρακτική.

Πιο μπροστά συναντάμε την καμπίνα που διαθέτει ένα κρεβάτι σε σχήμα V ικανό να φιλοξενήσει δύο άτομα. Εξάλλου έχουν δημιουργηθεί επαρκείς αποθηκευτικοί χώροι σε επίκαιρα σημεία.

Η πρόωση του σκάφους επιτυγχάνεται με ένα ζεύγος κινητήρων ισχύος 75 ίππων έκαστος ή εναλλακτικά με κινητήρες 100 ίππους ο καθένας προσφέροντας στο σκάφος ικανοποιητικές επιδόσεις.

Tεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος:6,34 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,41 μέτρα
Βύθισμα: 0,77 μέτρα
Εκτόπισμα: 2100 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων:74 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. νερού:55 λίτρα
Κινητήρες: 2 x 75 ίπποι ή 2 x 100 ίπποι.
Προπέλες: 4 πτερυγίων από κράμα αλουμινίου και μπρούντζου.

Πληροφορίες: Rodman (SP) KAPPA MARINE S.A., ΛAMIAΣ 10, AΛIMOΣ 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 www.kappamarine.gr - info@kappamarine.gr

Το σκάφος προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτηταςTo Rodman 620 είναι εύκολο στην πλοήγησηΗ δυνατότητα ελιγμών είναι ικανοποιητική
Το Rodman 620 ενδείκνυται για ψάρεμαΗ υπερκατασκευή του είναι ευρύχωρηΑποψη από την περιοχή της πρώρας
Η καμπίναΑποθηκευτικοί χώροιΛεπτομέρεια από το φωτιστικό οροφής με τον ενσωματωμένο διακόπτη
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.