Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Regal 3060


To Regal 3060 αποτελεί μια νέα πρόταση του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου -που κατασκευάζει ποιοτικά ταχύπλοα σκάφη από το 1969 - και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα ευκολόχρηστο σκάφος, που να μπορεί να διανύσει μικρά και μεσαία υδάτινα δρομολόγια και να κοιμίζει άνετα έως τέσσερα άτομα.

Με διαστάσεις 9.4 x 3.2 μέτρα εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Οι σχεδιαστές του ναυπηγείου έχουν δώσει έμφαση στη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα να προσφέρονται πολλές χρήσιμες λύσεις και το σκάφος να καθίσταται πρακτικό.

Το πιλοτήριο είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά του κύριου καταστρώματος. Εκεί συναντάμε ένα ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος περιστρεφόμενο κάθισμα το οποίο είναι μάλιστα και διαιρούμενο, ώστε να είναι εφικτή η πλοήγηση από καθιστή και όρθια θέση. Το τιμόνι είναι επίσης ρυθμιζόμενο, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να μπορεί να ρυθμίσει την ιδανική θέση πλοήγησης. Ο ηλεκτρικός πίνακας βρίσκεται στην δεξιά πλευρά αφήνοντας ελεύθερο χώρο στην κονσόλα για την άνετη τοποθέτηση των οργάνων των μηχανών και των οργάνων πλοήγησης. Το πιλοτήριο προστατεύεται επαρκώς από το αλεξήνεμο το οποίο είναι διαιρούμενο στο μέσον, προσφέροντας άνετη πρόσβαση στην πρωραία περιοχή.

Στην αριστερή πλευρά συναντάμε το υπαίθριο καθιστικό που αποτελείται από έναν ημικυκλικό καναπέ και ένα ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τραπέζι ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερα άτομα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το wet bar που διαθέτει νιπτήρα, ψυγείο και αποθηκευτικούς χώρους. Πιο πίσω και προς την πρύμνη, βρίσκεται ένα επιπλέον διπλό πτυσσόμενο κάθισμα το οποίο εδράζεται στην κουπαστή.

Η πρυμνιά πλατφόρμα έχει μεγάλες διαστάσεις και στη δεξιά της πλευρά είναι ενσωματωμένο το ντους. Καινοτομία του σκάφους αποτελεί ωστόσο το μηχανοστάσιο, στο οποίο η πρόσβαση πραγματοποιείται από την πλατφόρμα και το καπάκι του ενεργοποιείται ηλεκτρικά, αποκαλύπτοντας τις δύο-άνετα επισκέψιμες- μηχανές. Επάνω από το μηχανοστάσιο προσφέρεται αποθηκευτικός χώρος για τα σωστικά.

Το εσωτερικό του νέου Regal είναι φωτεινό ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά υφάσματα σε αποχρώσεις του μπεζ. Το καθιστικό είναι μετατρέψιμο σε διπλό κρεβάτι και περιλαμβάνει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους ενώ είναι ιδιαίτερα φωτεινό χάρη στα δύο hatches οροφής. Στην αριστερή πλευρά είναι εγκατεστημένη η επιπλοσύνθεση της κουζίνας, επάνω από την οποία βρίσκονται δύο hatches προσφέροντας φυσικό φως. Ο πάγκος εργασίας είναι μεγάλος και ανθεκτικός-δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο κατασκευαστής προσφέρει 10ετή εγγύηση. Όσο για τον εξοπλισμό της κουζίνας είναι πλήρης περιλαμβάνοντας φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας και ανοξείδωτο νεροχύτη ενώ στην αριστερή πλευρά είναι εγκατεστημένο το ηχοσύστημα και το dvd player με αποθηκευτικό χώρο για τους δίσκους.

Πρίμα βρίσκεται ακόμη μια καμπίνα με διπλό κρεβάτι και σε κοντινή απόσταση συναντάμε το μπάνιο /w.c.

Στο μηχανοστάσιο είναι δυνατόν να τοποθετηθούν κινητήρες από την Volvo Penta, Mercruiser και Υanmar με ισχύ που κυμαίνεται από 520 ίππους έως 640 ίππους προσδίδοντας ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 9.4 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3.2 μέτρα
Deadrise: 18 μοίρες
Βάρος: 4762 κιλά
Βύθισμα: 0.96 μέτρα
Κινητήρες: 2 x 520 – 2 x 640 ίππους.

Αναπτύσσοντας υψηλή ταχύτηταΤο Regal 3060 άνωθενΤο κύριο κατάστρωμα
Διακρίνεται το καθιστικό στο εσωτερικόΤο καθιστικό μετατρέπεται σε κρεβάτιΚάτοψη του κύριου καταστρώματος
Κάτοψη του κατώτερου καταστρώματος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.