Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Maxum 2100SC


Τo Maxum 2100SC αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση του αμερικάνικου ναυπηγείου απευθυνόμενη στο κοινό που αναζητά ένα ευκολόχρηστο σκάφος για ημερήσιες κρουαζιέρες και μικρά ταξίδια, ενώ, υπό προϋποθέσεις, υπάρχει η δυνατότητα να κοιμίσει έως δύο άτομα.

Με διαστάσεις 6,55 x 2.59 μέτρα εκτείνεται σε δύο καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως έξι άτομα στο κύριο κατάστρωμα. Ακόμα μπορούν να πραγματοποιηθούν θαλάσσια χόμπι όπως έλξη σκι.

Το πιλοτήριο διαθέτει ένα χαμηλό κάθισμα και ένα ρυθμιζόμενο τιμόνι με μερική δερμάτινη επένδυση. Τα αναλογικά όργανα της πλοήγησης και των μηχανών, βρίσκονται σε εργονομική θέση πάνω από το τιμόνι και τους ηλεκτρικούς διακόπτες. Δεξιά του τιμονιού συναντάμε το χειριστήριο της μηχανής, ενώ ο εξοπλισμός του πιλοτηρίου ολοκληρώνεται με το ράδιο / cd player. Το αλεξήνεμο είναι διαιρούμενο στη μέση και προσφέρει ικανοποιητική προστασία στον οδηγό και στους υπόλοιπους επιβάτες.

Στα δύο μπροστινά καθίσματα ενσωματώνονται δύο επιπλέον, με διάταξη «πλάτη με πλάτη» ενώ προσφέρονται επιπλέον δύο προς την πρύμνη. Υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι, καθώς το ναυπηγείο φρόντισε να εκμεταλλευτεί κάθε σπιθαμή του σκάφους, κάτι που επιβεβαιώνει το «μετατρέψιμο» κάλυμμα της μηχανής σε τραπέζι με θήκη αναψυκτικών. Η πλατφόρμα μπάνιου έχει μεγάλο μέγεθος, κάνοντας άνετη τη πρόσβαση αλλά και την εξυπηρέτηση στην πραγματοποίηση θαλάσσιων δραστηριοτήτων όπως το θαλάσσιο σκι.

Το εσωτερικό είναι λιτό, όπως θα αναμένονταν από ένα σκάφος αυτών των διαστάσεων. Είναι ευήλιο χάρη στο hatch οροφής και οι αποθηκευτικοί του χώροι αρκετοί. Ο καναπές σχήματος V μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι και να φιλοξενήσει δύο άτομα.

Η πρόωση πραγματοποιείται με τη χρήση ενός εσω-εξωλέμβιου κινητήρα ισχύος 220 ίππων, ενώ το μηχανοστάσιο είναι εγκατεστημένο μεταξύ των δύο πρυμνιών καθισμάτων και προσφέρεται σχετικά εύκολη πρόσβαση για επιθεώρηση ή σέρβις.

Ένα πλεονέκτημα του σκάφους είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε τρέιλερ, κάτι που είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για τον ιδιοκτήτη και μπορεί να το έχει κοντά του κατά τη διάρκεια των διακοπών ή να το μεταφέρει εύκολα για συντήρηση ή φύλαξη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 6,55 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2.59 μέτρα
Deadrise: 20 μοίρες
Βάρος: 1618 κιλά
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμων: 189λίτρα
Βύθισμα: 84 εκατοστά
Κινητήρας: 220 ίπποι

Πληροφορίες: MAXUM (Η.Π.Α.) TRITON YACHTING, Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5Α, ΑΛΙΜOΣ 174 55, τηλ.: 9811.044, fax: 9811.699, http://www.tritonyachting.com/ - sales@tritonyachting.com

Το Maxum 2100SCΑναπτύσσοντας ταχύτηταΗ γάστρα διαθέτει αναβαθμίδες (steps)
Αποψη του ανώτερου καταστρώματοςΠανοραμική άποψηΤο δερμάτινο τιμόνι
Το μηχανοστάσιοΗλεκτρικοί διακόπτες σε καλαίσθητο ταμπλόΤα όργανα της πλοήγησης και της μηχανής έχουν λευκό καντράν
Το καθιστικό μετατρέπεται σε κρεβάτιΤο ράδιο cd player διαθέτει αδιάβροχη προστασίαΗ τέντα του σκάφους (bimini)
Πλευρικοί αποθηκευτικοί χώροιΤο τραπέζι είναι πτυσσόμενο και διαθέτει…...θήκη για αναψυκτικά
Το εργονομικό πιλοτήριοΗ πλατφόρμα μπάνιου
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.