Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Apreamare 32


Το Apreamare 32 είναι ένα πολυτελές ταχύπλοο που προκύπτει από την γραμμή παραγωγής του ομώνυμου ιταλικού ναυπηγείου, ενώ η μορφή του είναι εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά ιταλικά σκαριά gozzo, που εμφανίστηκαν κυρίως στην νότια Ιταλία.

Με διαστάσεις 9,87 x 3,16 μέτρα, το σκάφος αναπτύσσεται σε δύο καταστρώματα. Εξωτερικά διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό, όπως οι συμμετρικές ραβδώσεις κατά το διάμηκες της πολυεστερικής γάστρας, η ξύλινη κουπαστή και η στρογγυλεμένη πρύμνη, προσδίδοντας τον χαρακτήρα παραδοσιακού σκαριού. Η γάστρα είναι σε μπλε απόχρωση ταιριάζοντας αρμονικά με την μπεζ υπερκατασκευή, που καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του καταστρώματος, ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην εμφάνιση του σκάφους. Χαρακτηριστική ωστόσο είναι και η πρυμναία πολυεστερική πλατφόρμα η οποία είναι ενσωματωμένη την γάστρα, αφού παράγεται από το ίδιο καλούπι.

Η άνεση στο κύριο κατάστρωμα χαρακτηρίζει το νέο μοντέλο. Η φαρδιά πρύμνη σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ευρύχωρο κατάστρωμα και τη σχετικά πεπλατυσμένη πρωραία περιοχή, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και κυρίως άνεση κινήσεων, προσδίδοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο σκάφος ιδιαίτερα κατά την επιβίβαση και αποβίβαση σε αυτό. Το κατάστρωμα και η πρυμναία πλατφόρμα διαθέτουν επένδυση από ξύλο τικ αποτελώντας μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά και αποτελείται από μια ευρύχωρη κονσόλα και ένα διπλό κάθισμα ενώ προστατεύεται επαρκώς από ένα φαρδύ αλεξήνεμο. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται ένας αναπαυτικός καναπές ενώ

πίσω ακριβώς από το πιλοτήριο, συναντάμε την πολυεστερική επιπλοσύνθεση του wet bar. Στην πρυμναία περιοχή είναι τοποθετημένοι δύο διπλοί αναπαυτικοί καναπέδες ενώ στο πολυεστερικό roll bar είναι δυνατόν να τοποθετηθεί μια τέντα, προστατεύοντας επαρκώς όλο τον χώρο.

Η πρόσβαση προς την πλώρη επιτυγχάνεται με ασφάλεια, διαμέσου των δύο φαρδιών διαδρόμων. Στο πρωραίο μέρος της υπερκατασκευής βρίσκεται ένα διπλό στρώμα ηλιοθεραπείας ενώ ο ηλεκτρικός εργάτης για την άγκυρα είναι ενσωματωμένος στο κατάστρωμα, με την καδένα να καταλήγει, διαμέσου ειδικής εσοχής, στην άγκυρα

Το κατώτερο κατάστρωμα είναι ευρύχωρο και περιλαμβάνει στην αριστερή πλευρά την επιπλοσύνθεση της κουζίνας ενώ περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της δύο εστίες, ένα ψυγείο, έναν μονό ανοξείδωτο νεροχύτη και διαθέτει ηλεκτρική εγκατάσταση και υποδοχή για έναν φούρνο μικροκυμάτων. Στην ίδια πλευρά βρίσκεται και το λουτρό/ w.c. ενώ πλώρα συναντάμε μια άνετη καμπίνα με διπλό κρεβάτι. Στη δεξιά πλευρά είναι εγκατεστημένο ένα καθιστικό σε σχήμα Π, που περιβάλλει ένα πτυσσόμενο και ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τραπέζι ενώ ο χώρος είναι μετατρέψιμος με την προσθήκη στρωμάτων σε κρεβάτι.

Στο μηχανοστάσιο του σκάφους είναι δυνατόν να εγκατασταθούν δύο κινητήρες ισχύος 2 x 225 ή 2 x 260 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση οι επιδόσεις ταχύτητας είναι 28 κόμβοι η μέγιστη ταχύτητα και 24 η υπηρεσιακή ενώ στη δεύτερη περίπτωση η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τους 29 κόμβους και η υπηρεσιακή τους 25 κόμβους. Σχετικά με το μήκος της γάστρας, αυτή διαθέτει μήκος μικρότερο από τα 10 μέτρα, με αποτέλεσμα να υπάγεται στα λεμβολόγια χωρίς τεκμήριο χρήσης

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 9,87 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,16 μέτρα
Βύθισμα: 0,91 μέτρα
Κινητήρες: 2 x 225 ή 2 x 260 ίπποι.

Το σκάφος με μια ματιά
Χαρακτηριστική αισθητική παραδοσιακού ιταλικού σκάφους.
Μεγάλο και άνετο κατάστρωμα.
Μεγάλη πρυμναία πλατφόρμα ενσωματωμένη στη γάστρα.

Πληροφορίες: EKKA ΣKAΦH, ΔABAKH 2 & Λ. ΠOΣEIΔΩNOΣ, AΛIMOΣ 175 55, τηλ.: 9848.992, fax: 9884.420
Πανοραμική άποψη του σκάφουςΤο κάθισμα του πιλοτηρίου είναι διαιρούμενοΤο σκάφος αναπτύσσει ικανοποιητικές επιδόσεις
Το Apremare 32, ενώ ίπταται!Αποψη της πρωραίας καμπίναςΗ επιπλοσύνθεση της κουζίνας
Το καθιστικό μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτιΑποψη του εσωτερικούΟι πόρτες διαθέτουν ξύλινο περίβλημα και ενδιάμεσα πλέξη «τύπου Βιέννης»
Το λουτρό / w.c.
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.