Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Marincraft - Marlin 29


Το πολυεστερικό σκάφος Marlin 29 αποτελεί μια δελεαστική πρόταση, για το αγοραστικό κοινό που ασχολείται με την αλιεία. Κατασκευάζεται στο τούρκικο ναυπηγείο Marincraft, που ναυπηγεί σκάφη με μήκος από 5 έως 14 μέτρα από το 1978, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν έκταση 30.000 τετ. μέτρων.

Παρατηρώντας την όψη του, διαπιστώνεται μια στιβαρή κατασκευή με μία ευρύχωρη και υπερυψωμένη υπερκατασκευή με λιτές γραμμές, πρακτικό πιλοτήριο και μεγάλο ελεύθερο κατάστρωμα ενώ η γάστρα του υπόσχεται ασφαλείς πλεύσεις.

Με διαστάσεις 9,10 x 2,9 μέτρα εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Στο κύριο κατάστρωμα συναντάμε ένα πρακτικό πιλοτήριο, που είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά και αποτελείται από μια πολυεστερική κονσόλα και ένα σταθερό κάθισμα. Στην κονσόλα έχουν τοποθετηθεί όλα τα όργανα πλοήγησης και ναυσιπλοΐας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του πλοηγού κατά την διαδρομή. Στο βασικό εξοπλισμό του πιλοτηρίου περιλαμβάνονται gps και fish finder. Κάτω από το κάθισμα του πιλοτηρίου συναντάμε ένα ψυγείο ενώ στην αριστερή πλευρά έχει τοποθετηθεί συμμετρικά ένα επιπλέον κάθισμα.

Το υπόλοιπο κατάστρωμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ψάρεμα, δημιουργώντας μια ελεύθερη αντιολισθητική επιφάνεια με χώρους αποθήκευσης και θήκες για τον εξοπλισμό αλιείας.

Πρίμα προσφέρεται ένα πτυσσόμενος διθέσιος καναπές, ενώ στην πλατφόρμα προσφέρεται παροχή νερού που καταλήγει σε ντους.

Η πρόσβαση στο μηχανοστάσιο επιτυγχάνεται από ένα ταμπούκι που βρίσκεται κάτω από τον καπαπέ. Εκεί συναντάμε την ηλεκτρική σεντίνα και τις μπαταρίες.

Το κατώτερο κατάστρωμα είναι λιτό και πρακτικό και μπορεί να κοιμίσει έως τρία άτομα. Ο κεντρικός του χώρος διαθέτει έναν καναπέ που περιβάλλει ένα ρυθμιζόμενο τραπέζι με την προσθήκη στρωμάτων δημιουργείται ένα διπλό κρεβάτι. Στην αριστερή πλευρά προς την πρύμνη, διατίθεται ένα επιπλέον κρεβάτι ενώ στη δεξιά πλευρά του σκάφους έχει εγκατασταθεί μια πρακτική τουαλέτα που περιλαμβάνει και νιπτήρα.

Για την πρόωση του Marlin 29 είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν εξωλέμβιοι κινητήρες ή εσωεξωλέμβιοι κινητήρες πετρελαίου ή βενζίνης. Η γκάμα των ιπποδυνάμεων με χρήση εξωλέμβιας κυμαίνεται από 2x150 ίππους έως 2x225 ίππους ενώ με εσωεξωλέμβιες η ιπποδύναμη κυμαίνεται από 2x130 έως 2x260 ίππους. Οι επιδόσεις ταχύτητας φθάνουν από 32 έως 43 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 9,10 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,9 μέτρα
Απόβαρο: 2800 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 380 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. νερού: 150 λίτρα


Βασικός εξοπλισμός: ηλεκτρικός εργάτης άγκυρας, wc, gps, fish finder, ηλεκτρική σεντίνα

Προαιρετικός εξοπλισμός: τέντα, t-top, ηχοσύστημα, φανός αναζήτησης με τηλεχειρισμό, φωτισμός στο ντεκ, προσαρμοζόμενο τραπέζι,

Τιμή με βασικό εξοπλισμό και τετράχρονες εξωλέμβιες 2 x 200 Yamaha F200 CETX: 92110 € (με ΦΠΑ)
Τιμή με βασικό εξοπλισμό χωρίς μηχανές: 48300 € ( με ΦΠΑ)

Πληροφορίες: ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Τ.Κ. 145 64, Κηφισιά, Τηλ. Επικοινωνίας: 801 11 926242

Οι δυνατότητες ελιγμού του Marlin 29 είναι εντυπωσιακέςΗ μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φθάσει τους 43 κόμβουςΤο βαθύ V της γάστρας εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα πλεύσης
Το ρέλι δεν ενώνεται στην πλώρη προσφέροντας ασφαλή πρόσβασηΟ κυβερνήτης έχει πλήρη εποπτεία από το πιλοτήριοΜε χρήση δύο εξωλέμβιων 2x200
Το Marlin 29 άνωθενΧρήσιμη καθίσταται η σκληρή οροφήΤο κατάστρωμα είναι λειτουργικό και πρακτικό
Η κονσόλα διαθέτει εργονομικό σχεδιασμόΑποψη του πιλοτηρίουΤο ψυγεία και ο νεροχύτης κάτω από το κάθισμα του πιλοτηρίου
Το καθιστικό μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτιΗ τουαλέτα είναι εγκατεστημένη στη δεξιά πλευρά
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.