Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 240 Sun Sport



To πολυεστερικό ταχύπλοο Sea Ray 240 Super Sport, αποτελεί ένα σκάφος απευθυνόμενο στο αγοραστικό κοινό που επιθυμεί την πραγματοποίηση ημερήσιων πλόων και μικρών ταξιδιών. Με διαστάσεις 7,75 x 2,55 μέτρα, προσφέρει επαρκή χώρο για έξι άτομα στα δύο καταστρώματα του ενώ είναι σε θέση να κοιμίσει έως δύο άτομα.

Εξωτερικά διακρίνεται από κλασσικές γραμμές, με το αλεξήνεμο και τα οβάλ φινιστρίνια να συμβάλλουν καθοριστικά στην όψη του.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά ενώ αποτελείται από ένα αναπαυτικό μονό κάθισμα, μια ευρύχωρη και επιμελημένη κονσόλα που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και τα χειριστήρια. Τα ενδεικτικά όργανα των μηχανών είναι αναλογικά, ενώ το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο προκειμένου της βέλτιστης θέσης του.

Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται ένα επιπλέον μονό κάθισμα, μπροστά από το οποίο έχει τοποθετηθεί το ψυγείο. Πρίμα συναντάμε έναν καναπέ που καταλαμβάνει όλο το πλάτος, ενώ κατάπρυμα είναι τοποθετημένη μια πλατφόρμα μεγάλων διαστάσεων.

Η περιοχή της πλώρης είναι εύκολα προσβάσιμη και εξοπλισμένη από ένα hatch οροφής, που εξυπηρετεί στον φυσικό φωτισμό και εξαερισμό της καμπίνας, ενώ κατάπλωρα συναντάμε τα βαθιά ταμπούκια που φιλοξενούν την καδένα της άγκυρας.

Στην περιοχή της πρύμνης είναι εγκατεστημένη μια μεγάλη πλατφόρμα, εξυπηρετώντας στην ασφαλή πρόσβαση στο κύριο κατάστρωμα.

Η καμπίνα του Sea Ray 240 Super Sport, αν και περιορισμένων διαστάσεων, είναι εργονομικά σχεδιασμένη παρέχοντας άνεση, ενώ προκαλεί ευχάριστη αίσθηση εξαιτίας κυρίως των πορτοκαλί υφασμάτων που επικαλύπτουν την επιπλοσύνθεση του καθιστικού, το οποίο είναι σε σχήμα V και με την προσθήκη στρωμάτων μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Η στερεοφωνική εγκατάσταση διαθέτει δύο ηχεία κατάπλωρα ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι επαρκείς.

Σχετικά με την πρόωση, αυτή επιτυγχάνεται από έναν εσωεξωλέμβιο κινητήρα βενζίνης από την Mercury Mercruiser ισχύος 320 ίππων, με οκτώ κυλίνδρους σε διάταξη V και μέγιστο εύρος στροφών από 4400 έως 4800 στροφές ανά λεπτό. Ο κινητήρας συνεργάζεται με κατώτερα μέρη (πόδια) από τις σειρές Alpha και Bravo ενώ η προπέλα του βασικού εξοπλισμού είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και διαθέτει τρία πτερύγια.

Η μέγιστη ταχύτητα που επιτυγχάνει Sea Ray 240 Super Sport με τον κινητήρα του βασικού εξοπλισμού είναι 40 κόμβοι στις 4800 στροφές ανά λεπτό ενώ η υπηρεσιακή φθάνει τους 33 κόμβους στις 3500 στροφές ανά λεπτό, με κατανάλωση περίπου 40 λίτρων ανά ώρα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μήκος: 7.75 μέτρα
Πλάτος: 2,55 μέτρα
Βάρος: 1.900 κιλά
Βύθισμα: 0,89 μέτρα
Δεξαμενή καυσίμων: 216 λίτρα
Κινητήρες: 320 hp Mercruiser 5.0L
Μέγιστη ταχύτητα: 40 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 33 κόμβοι

Ενδεικτική τιμή με βασικό εξοπλισμό (με ΦΠΑ): 58.000 €

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Άλιμος 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 http://www.kappamarine.gr

Λιτές και κλασσικές γραμμές χαρακτηρίζουν το layoutTo Sea Ray 240 μπορεί να διανύσει δρομολόγια μέσης απόστασης ενώ προσφέρει δυνατότητα διανυκτέρευσηςΟ εξοπλισμός του πιλοτηρίου είναι πλήρης με τα αναλογικά όργανα των κινητήρων να διαθέτουν μαύρο καντράν
Το μικρό ψυγείο είναι εγκατεστημένο στην αριστερή πλευράAποψη της πλωριάς καμπίναςΤο ντεκ είναι πρακτικό ενώ το πρυμναίο στρώμα ηλιοθεραπείας διαθέτει μεγάλες διαστάσεις
Το μικρό βύθισμα του σκάφους, επιτρέπει την πρόσβαση στα αβαθήΗ ακτίνα του κύκλου στροφής ισοδυναμεί με ένα περίπου μήκος σκάφουςΗ γάστρα είναι εξοπλισμένη από τέσσερα παρατροπίδια σε κάθε πλευρά
Η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται στους 40 κόμβουςAποψη της ζώνης διακυβέρνησηςΗ φαρδιά πρυμναία πλατφόρμα εξυπηρετεί στην εύκολη πρόσβαση
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.