Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 335 SundancerΤο Sea Ray 335 Sundancer αποτελεί το νέο μοντέλο που καθελκύστηκε φέτος από τις ναυπηγικές κλίνες του αμερικάνικου ναυπηγείου. Ο σχεδιασμός των δύο καταστρωμάτων του προβάλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, που μεταφράζονται σε άνεση και πρακτικότητα ενώ η γάστρα του υπόσχεται ασφαλείς πλεύσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά της όψης του αποτελούν το ημιτονοειδές σχήμα της γάστρας, η μεγάλη επιφάνεια της πλώρης και το roll bar που ενσωματώνεται η τέντα.

Με διαστάσεις 10,16 x 3.18 μέτρα, το 335 Sundancer εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Σημείο αναφοράς αποτελεί το πιλοτήριο, του οποίου η εργονομία είναι χαρακτηριστική. Εκτείνεται σε τρία επίπεδα ενώ το τριάκτινο τιμόνι του διαθέτει ξύλινη επένδυση και είναι ρυθμιζόμενο. Η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με αναλογικά όργανα και μαύρο καντράν ενώ προσφέρεται μια μεγάλη επιφάνεια για την τοποθέτηση επιπλέον οργάνων, πέρα από αυτά που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Τα χειριστήρια είναι μεταλλικά με μπρούτζινη επένδυση στην κορυφή, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αίσθηση κατά την χρήση. Το αλεξήνεμο είναι διαιρούμενο, επιτρέποντας την πρόσβαση προς την μεγάλη πρωραία περιοχή που φιλοξενεί ένα στρώμα ηλιοθεραπείας.

Πίσω από το πιλοτήριο αναπτύσσεται το υπαίθριο καθιστικό, που περιλαμβάνει δύο καναπέδες και ρυθμιζόμενο τραπέζι ενώ αντικριστά συναντάμε το πλήρως εξοπλισμένο wet bar. Καινοτομία του σκάφους αποτελεί ο ηλεκτρικά ανοιγόμενος καναπές, που είναι τοποθετημένος στην ευρύχωρη πρυμναία πλατφόρμα, η οποία προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στο σκάφος.

Στο εσωτερικό φιλοξενείται ένα διπλό κρεβάτι που είναι λοξά τοποθετημένο στην πρωραία περιοχή ενώ από κάτω προσφέρεται αποθηκευτικός χώρος. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται η καλοδουλεμένη ξύλινη επιπλοσύνθεση της κουζίνας και το λουτρό, ενώ στη δεξιά πλευρά φιλοξενείται η τραπεζαρία. Πρίμα προσφέρεται μια επιπλέον καμπίνα.

Η πρόωση του επιτυγχάνεται από δύο εσω-εξωλέμβιους βενζινοκινητήρες ισχύος 260 ίππων έκαστος. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εσω-εξωλέμβιοι κινητήρες πετρελαίου 310 ίππων ή βενζίνης 300 ή 320 ίππων.

Η μέγιστη ταχύτητα με τους κινητήρες των 260 ίππων ανέρχεται στους 37 κόμβους στις 3.800 σ.α.λ. και η υπηρεσιακή στους 30 κόμβους στις 3.500 σ.α.λ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος: 10.16 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3.18 μέτρα
Βύθισμα : 0,99 μέτρα
Βάρος: 6.350 κιλά
Χωρητικότητα καυσίμων: 757 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 132,5 λίτρα
Ιπποδύναμη: 2 x 260 hp, 2 x 310 hp, 2 x 300 hp, 2 x 320 hp
Μέγιστη ταχύτητα: 37 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 30 κόμβοι

Ενδεικτική τιμή με βασικό εξοπλισμό (χωρίς ΦΠΑ): 185.000 €

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Άλιμος 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 http://www.kappamarine.gr

Η λειτουργία της γάστρας προσδίδει στο σκάφος ικανοποιητικά επίπεδα πλεύσηςΗ μέγιστη ταχύτητα φθάνει τους 40 κόμβουςΗ γάστρα διαθέτει ημιτονοειδές σχήμα
Το μικρό βύθισμα επιτρέπει την πρόσβαση στα αβαθήΤο Sea Ray 335 διαθέτει μοντέρνες γραμμέςΟι μεγάλες διαστάσεις επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση επιπλέον οργάνων πλοήγησης
Το διαιρούμενο αλεξήνεμο επιτρέπει την πρόσβαση προς την πλώρηΤο wet bar έχει πλήρη εξοπλισμό και καλή συναρμογήΗ επιπλοσύνθεση της κουζίνας έχει επάρκεια αποθηκευτικών χώρων
Η μεγάλη πρυμναία πλατφόρμα προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στο κατάστρωμαΟ πρυμναίος καναπές διαθέτει χώρο για δύο άτομα
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.