Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 515Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Mε διαστάσεις 15,5 x 4,47 μέτρα, δύο καμπίνες, άνετα καταστρώματα και ικανοποιητικές επιδόσεις, το Sea Ray 515 συγκαταλέγεται στα μεγάλων διαστάσεων σκάφη του αμερικάνικου ναυπηγείου. Διαθέτει γραμμές με ημιτονοειδές σχήμα γάστρας ενώ τα τρία κάθετα τοποθετημένα οβάλ φινιστρίνια, αποτελούν χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς.

Το σκάφος διαθέτει δύο καταστρώματα εργονομικής σχεδίασης, με επακόλουθο την αξιοποίηση τους, προσφέροντας άνεση ενώ διατίθενται αποθηκευτικοί χώροι σε επίκαιρα σημεία.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Το τριών ακτίνων τιμόνι διαθέτει ξύλινη επένδυση ενώ είναι ρυθμιζόμενο. Στις δύο πλευρές του είναι εγκατεστημένα τα χειριστήρια των κινητήρων, που είναι μεταλλικά και διαθέτουν μπρούτζινες κεφαλές, προσφέροντας ιδιαίτερη αίσθηση κατά την χρήση. Οι ηλεκτρικοί διακόπτες είναι τοποθετημένοι σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα η χρήση τους να μην επηρεάζει την πλοήγηση. Τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων είναι αναλογικά, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκονται τα ηλεκτρονικά όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης.

Το κύριο κατάστρωμα διαθέτει δύο εστιακά σημεία στα οποία ενσωματώνονται οι καναπέδες. Το ένα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά ενώ το άλλο πίσω από το πιλοτήριο και ενδιάμεσα υπάρχει το wet bar. Το κατάστρωμα είναι άνετο προσφέροντας ελευθερία κινήσεων, τόσο στην πρωραία περιοχή που φιλοξενεί διπλό στρώμα ηλιοθεραπείας, όσο και στην πρυμναία η οποία διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα.

Το κατώτερο κατάστρωμα περιλαμβάνει δύο άνετες καμπίνες, εκ των οποίων η μια διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και η άλλη δύο μονές κουκέτες την μία δίπλα στην άλλη. Ενδιάμεσα προσφέρεται η επιπλοσύνθεση της κουζίνας και ένα σαλόνι ενώ ο φυσικός φωτισμός από τα τρία φινιστρίνια συμβάλλει καθοριστικά στην ατμόσφαιρα του εσωτερικού, προσφέροντας παράλληλα ορατότητα κοντά στην ίσαλο.

Η πρόωση του σκάφους επιτυγχάνεται με την χρήση δύο πετρελαιοκινητήρων από την Cummins Mercruiser, με ισχύ 478 ίππους έκαστος. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κινητήρες με ισχύ 517 ίππους. Η μέγιστη ταχύτητα με τους κινητήρες του βασικού εξοπλισμού φθάνει τους 32 κόμβους ενώ η υπηρεσιακή ταχύτητα αγγίζει τους 29 κόμβους στις 2.500 στροφές ανά λεπτό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 15,5 μέτρα
Μέγιστο πλάτος:4,47 μέτρα
Βύθισμα: 1,21 μέτρα
Βάρος: 15.241 κιλά
Χωρητικότητα δεξ νερού: 416,4 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ καυσίμων: 1.514 λίτρα
Βασικοί κινητήρες: Cummins Mercruiser 2 x 478 ίππων
Προαιρετικοί: Cummins Mercruiser 517 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα: 32 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 29 κόμβοι

Ενδεικτική τιμή με βασικό εξοπλισμό (χωρίς ΦΠΑ): 740.000 €

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Άλιμος 164 52, τηλ.: 210.9969.990-4, fax: 210.9969.526 www.kappamarine.gr

Το σκάφος είναι καλαίσθητο με σπορτίφ χαρακτήρα ενώ το παρμπρίζ διαθέτει φαρδύ υαλοπίνακα εξασφαλίζοντας άριστη ορατότηταΗ πρωραία περιοχή διαθέτει πολλά ωφέλιμα τετραγωνικά μέτραΤο μεγάλο βάθος των πλευρικών διαδρόμων σε συνδυασμό με το ρέλι, εξασφαλίζει ασφαλή πρόσβαση
Aποψη του υπαίθριου καθιστικούΤο καθιστικό στην αριστερή πλευρά περιλαμβάνει έναν άνετο καναπέΤο πιλοτήριο διαθέτει κλασσικές γραμμές ενώ είναι πλήρες από εξοπλισμό
Το εσωτερικό διαθέτει μεγάλο ύψος ενώ η επιπλοσύνθεση της κουζίνας αναπτύσσεται σε μεγάλη επιφάνειαΤο καθιστικό στο εσωτερικό είναι άνετο ενώ το τραπέζι του είναι ρυθμιζόμενοAποψη της κύριας καμπίνας
Το λουτρό είναι άνετο ενώ διαθέτει επενδύσεις από ακριβά υλικά
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.