Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Pro 2100 CCΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη


Το Sea Pro 2100 CC απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που επιθυμεί ένα γρήγορο σκάφος με προδιαγραφές για αλιευτική χρήση. Mε διαστάσεις 6,64 x 2,62 μέτρα εκτείνεται σε ένα πρακτικό κατάστρωμα, με κύρια χαρακτηριστικά την κεντρικά τοποθετημένη κονσόλα και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Η εξωτερική όψη του μικρού αμερικάνικου σκαριού είναι λιτή, προϊδεάζοντας για το ότι πρόκειται για ένα πρακτικό σκάφος για συγκεκριμένο σκοπό. Παρόλα αυτά το ναυπηγείο επιθυμώντας να προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις στο αγοραστικό κοινό, παράγει το σκάφος σε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς γάστρας.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στο κέντρο, δημιουργώντας δύο πλευρικούς διαδρόμους ενώ είναι δυνατόν να πλαισιωθεί από μεταλλική υπερκατασκευή πάνω στην οποία εδράζεται το Τ-Top. Η κονσόλα αναπτύσσεται σε δύο κεκλιμένες επιφάνειες. Στην πρώτη είναι εγκατεστημένα όλα τα ενδεικτικά όργανα του εξωλέμβιου κινητήρα και ένα πολυόργανο smartcraft, ενώ στη δεύτερη συναντάμε το μεταλλικό ανοξείδωτο ρυθμιζόμενο τιμόνι με υδραυλική υποβοήθηση και το χειριστήριο της μηχανής. Υπάρχει ωστόσο αρκετός ωφέλιμος χώρος για την τοποθέτηση επιπλέον οργάνων, όπως για παράδειγμα GPS ή Fish Finder. Το κάθισμα του πιλοτηρίου προορίζεται για δύο άτομα ενώ στην πλάτη του συναντάμε τέσσερις θήκες για τα καλάμια ψαρέματος. Στην εμπρόσθια πλευρά της κονσόλας ενσωματώνεται ένα επιπλέον κάθισμα, στο εσωτερικό του οποίου προσφέρεται ένας αποθηκευτικός χώρος ενώ πλευρικά του σκάφους συναντάμε αποθηκευτικούς χώρους για τα καλάμια ψαρέματος.

Η πρωραία περιοχή φιλοξενεί ένα μεγάλο κάθισμα σε σχήμα V, κάτω από το οποίο υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι αποθηκευτικοί χώροι. Φιλοξενεί επίσης δύο μονωμένα ταμπούκια, δεξιά και αριστερά, για την ψαριά.

Η πρυμναία περιοχή φιλοξενεί έναν καναπέ ενώ κατάπρυμα συναντάμε δύο ταμπούκια που προορίζονται για την φύλαξη δολώματος ή ψαριών. Επίσης στο κατάστρωμα διατίθενται αυτοστραγγιζόμενα ταμπούκια για τα ψάρια.

Για την πρόωση του Sea Pro 2100 CC η μέγιστη ισχύς φθάνει τους 225 ίππους ενώ επιτυγχάνει αξιοπρεπείς επιδόσεις και με εξωλέμβιο κινητήρα ισχύος 200 ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα του σκάφους με εξωλέμβιο κινητήρα 200 ίππων φθάνει τους 35 κόμβους ενώ η υπηρεσιακή τους 26 κόμβους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ολικό μήκος: 6,64 μέτρα
Πλάτος: 2,62 μέτρα
Βύθισμα (άφορτο):0,35 μέτρα
Εκτόπισμα: 862 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 204,41 λίτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 225 ίπποι
Γωνία εξόδου: 15 μοίρες

Πληροφορίες: ΜOTOCRAFT, ΑΛΙΜOΥ 48, ΑΛΙΜOΣ,
τηλ.: 210.9888.288, fax: 210.9850.102, www.motocraft.gr

Η γάστρα του Sea Pro 2100 προσφέρει ικανοποιητικά επίπεδα πλεύσηςΤο Τ-Top προσφέρει επαρκή προστασία από τις καιρικές συνθήκεςΗ μπλε γάστρα συντελεί στην καλαισθησία του σκάφους το οποίο διαθέτει μικρό βύθισμα
Κάτοψη του καταστρώματος όπου διακρίνονται οι πολλοί αποθηκευτικοί του χώροι
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.