Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Nimbus 230 RΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Σταθερή αξία

Με λιτή εμφάνιση, εργονομία και καλή συμπεριφορά στην πλεύση, το Nimbus 230 R αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στα μικρομεσαία σκάφη. Το σουηδικό ναυπηγείο άλλωστε είναι εξειδικευμένο στην συγκεκριμένη κατηγορία, αφού παράγει συνολικά 15 μοντέλα, με μήκος που ξεκινάει από τα 7,10 μέτρα και καταλήγει στα 12,5 μέτρα. Το Nimbus 230 R είναι ένα ευκολόχρηστο σκάφος, απευθυνόμενο στο κοινό που ενδιαφέρεται για μικρούς και μεσαίους πλόες, με επιδόσεις και καλή συμπεριφορά στην ανοικτή θάλασσα και φυσικά υψηλό επίπεδο ανέσεων, χάρη στην ύπαρξη καμπίνας η ευρυχωρία της οποίας δύσκολα συναντάται σε σκάφη αυτού του μεγέθους.

Με μήκος 7,10 μέτρα και πλάτος 2,40 μέτρα, εκτείνεται σε ένα ευρύχωρο κατάστρωμα. Η υπερκατασκευή είναι εγκατεστημένη στο κέντρο, αφήνοντας τον απαραίτητο χώρο στους πλευρικούς διαδρόμους για ασφαλή διέλευση. Η πρωραία περιοχή είναι άνετη, με το μπροστινό μέρος της υπερκατασκευής να είναι εξοπλισμένο με ένα κάθισμα που μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα. Κατάπλωρα, υπάρχει ένας μικρός διάδρομος και σε συνδυασμό με τα μεταλλικά προστατευτικά ρέλια που δεν ενώνονται, προσφέρεται ασφαλής πρόσβαση και αποβίβαση.

Το κεντρικά τοποθετημένο πιλοτήριο αποτελείται από μια ευρύχωρη κονσόλα και δύο μονά ρυθμιζόμενα καθίσματα τύπου bucket. Το ταμπλό αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, με το ανώτερο να φιλοξενεί το μιλιόμετρο το στροφόμετρο και τα αναλογικά όργανα των μηχανών και το κατώτερο ένα πολυόργανο με ψηφιακή οθόνη, τους ηλεκτρικούς διακόπτες και ένα μεταλλικό τριακτινικό τιμόνι με αντιολισθητική επένδυση. Στην αριστερή πλευρά της κονσόλας είναι τοποθετημένη η φάλκα που οδηγεί στο εσωτερικό. Εκεί συναντάμε μια πολυεστερική επιπλοσύνθεση με ξύλινη επένδυση, στην οποία εδράζονται δύο μονές κουκέτες.

Πρίμα προσφέρεται ένας άνετος και ελεύθερος χώρος που φιλοξενεί έναν καναπέ με διαιρούμενη πλάτη και μετατρέπεται σε στρώμα ηλιοθεραπείας.

Για το μηχανοστάσιο προσφέρονται τρεις επιλογές από την σουηδική Volvo Penta. Οι δύο αφορούν κινητήρες βενζίνης, με ισχύ 270 ίππων ή 320 ίππων ενώ η τρίτη επιλογή αφορά έναν κινητήρα ντίζελ ισχύος 190 ίππων. Με χρήση του μεγαλύτερου κινητήρα βενζίνης των 320 ίππων, το Nimbus 230 R αναπτύσσει υψηλές επιδόσεις που φθάνουν τους 45 κόμβους, ενώ με τον πετρελαιοκινητήρα επιτυγχάνεται ταχύτητα 35 κόμβων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 7,10 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,40 μέτρα
Βάρος: 1850 κιλά
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμων: 180 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 55 λίτρα
Κινητήρες Βενζίνης:5,0 GXi/DP 201 kW (270 hp) 5,7 GXi/DP-S 239 kW (320 hp)
Πετρελαίου: D3-190 140 kW (190 hp)
Μπαταρίες: 2 x 12V - 75 Ah

Ενδεικτική τιμή: 72.500 €

Πληροφορίες: TWIN DUCKS MARINE SA, Λ. BOYΛIAΓMENHΣ 85, τηλ.: 210.9621.274, fax: 210.9640.160, www.twinducks.gr - mailto: info@twinducks.gr

Με στιβαρή κατασκευή το Nimbus 230 R υπόσχεται καλές πλεύσειςΟι ψηλές κουπαστές συντελούν στις όσο το δυνατόν περισσότερο στεγνές πλεύσειςΤα καθίσματα τύπου μπάκετ είναι διαιρούμενα, επιτρέποντας την πλοήγηση από καθιστή ή όρθια θέση
Μεγάλο ατού του σκάφους θεωρείται η ύπαρξη μιας ευρύχωρης-για το μέγεθός του- καμπίναςΤο κατάστρωμα είναι δυνατόν να επενδυθεί από ξυλεία τικΗ καμπίνα περιλαμβάνει δύο μονές κουκέτες, με αποθηκευτικό χώρο από κάτω
Κάτοψη του Nimbus 230 R
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.