Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 375Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Με διαστάσεις 11,43 x 3,66 μέτρα και με fly bridge στην οροφή της υπερκατασκευής, το Sea Ray 375 παρέχει ευρυχωρία και άνεση στα τρία του καταστρώματα ενώ έχει την δυνατότητα να κοιμίσει έως τέσσερα άτομα σε δύο άνετες καμπίνες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των καταστρωμάτων του αποτελεί η εργονομία, προσφέροντας άνετους και πρακτικούς χώρους. Εξωτερικά διαθέτει μοντέρνες γραμμές, με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες ελλειψοειδούς σχήματος στην υπερκατασκευή, που αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του σκάφους.

Στο fly bridge είναι εγκατεστημένο ένα πιλοτήριο, με την κονσόλα να διαθέτει καμπύλες γραμμές και δύο καθίσματα τύπου bucket. Πίσω από το πιλοτήριο προσφέρεται ένα μικρό πολυεστερικό τραπέζι, με έναν διθέσιο και έναν μονοθέσιο καναπέ, οι οποίοι με την προσθήκη ενός στρώματος, δημιουργούν μια επιφάνεια για ηλιοθεραπεία.

Στην πρυμναία περιοχή του κύριου καταστρώματος συναντάμε έναν χώρο που δύναται να μετατραπεί σε καθιστικό, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων. Στη πλώρη προσφέρεται ένα στρώμα ηλιοθεραπείας, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα.

Η είσοδος στο εσωτερικό πραγματοποιείται διαμέσου μιας συρόμενης πόρτας που οδηγεί στο καθιστικό, στη διάθεση το οποίου περιλαμβάνονται δύο καναπέδες. Πιο μπροστά συναντάμε μια τραπεζαρία, ενώ στο κατώτερο κατάστρωμα φιλοξενείται η επιπλοσύνθεση της -ευμεγέθους για το σκάφος- κουζίνας.

Η πλωριά καμπίνα διαθέτει μεγάλο ωφέλιμο χώρο περιλαμβάνοντας ένα διπλό κρεβάτι και λουτρό/w.c. ενώ η πρυμναία καμπίνα περιλαμβάνει δύο μονές κουκέτες, την μία δίπλα στην άλλη.

Η πρόωση επιτυγχάνεται από δύο εσωλέμβιους κινητήρες βενζίνης με ισχύ 380 ίππων από την Mercruiser ή δύο πετρελαιοκινητήρες με ισχύ 364 ίππων από την Cummins Mercruiser. Η μέγιστη ταχύτητα με τους κινητήρες ισχύος 380 ίππων έκαστος φθάνει τους 30 κόμβους ενώ η υπηρεσιακή αγγίζει τους 27 κόμβους στις 2500 στροφές ανά λεπτό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ολικό μήκος: 11.43 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3.66 μέτρα
Βύθισμα : 0, 94 μέτρα
Βάρος: 7031 κιλά
Χωρητικότητα καυσίμων: 851.6 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 170.3 λίτρα
Ιπποδύναμη: Βενζίνη:2 x 380 ίπποι. Πετρέλαιο: 2 x 364 ίπποι
Μέγιστη ταχύτητα: 30 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 27 κόμβοι

Ενδεικτική τιμή με βασικό εξοπλισμό(χωρίς ΦΠΑ): 325.000 €

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Άλιμος 164 52, τηλ.: 210.9969.990-4, fax: 210.9969.526 www.kappamarine.gr

Οι μεγάλοι πλευρικοί υαλοπίνακες ελλειψοειδούς μορφής χαρακτηρίζουν το σκάφοςΤο fly bridge είναι άνετο ενώ το κύριο κατάστρωμα δύναται να επενδυθεί από τικΤο μικρό βύθισμα του σκάφους το καθιστά ευκολόχρηστο στα αβαθή
Η δεξαμενή καυσίμων έχει χωρητικότητα 851,6 λίτρα, παρέχοντας μεγάλη αυτονομίαΗ γάστρα του παρέχει υψηλά επίπεδα πλεύσηςΤο Sea Ray 375 παράγεται σε έκδοση με μπλε γάστρα
Το πιλοτήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο ενώ διαθέτει και οθόνη αφής
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.