Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sea Ray 395 SundancerAπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

To Sea Ray 395 αποτελεί ένα σκάφος μοντέρνου σχεδιασμού, με κύρια χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό πολυεστερικό hard top και την ημιτονοειδή γάστρα με τα τρία κάθετα τοποθετημένα φινιστρίνια.

Με το 12μετρο μοντέλο το αμερικάνικο ναυπηγείο απευθύνεται στο νεανικό αγοραστικό κοινό που επιθυμεί ένα σπορ σκάφος με μεγάλη αυτονομία, που να πραγματοποιεί γρήγορους πλόες και να μπορεί να κοιμίσει άνετα τέσσερα άτομα.

Με διαστάσεις 11.89 x 3.81 μέτρα εκτείνεται σε δύο εργονομικά καταστρώματα. Το σκάφος διαθέτει άρτιο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό ενώ κατασκευαστικά έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά υλικά.

Το πιλοτήριο διαθέτει μεγάλη επιφάνεια, ενώ είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά και αποτελείται από μία ευμεγέθη κονσόλα και ένα μονό αναπαυτικό κάθισμα. Στην αριστερή πλευρά του βρίσκεται ένα επιπλέον διπλό κάθισμα και σε κοντινή απόσταση είναι τοποθετημένο το wet bar.

Πρίμα συναντάμε το υπαίθριο καθιστικό αποτελούμενο από έναν περιμετρικό καναπέ και ένα πτυσσόμενο τραπέζι ενώ κατάπρυμα βρίσκεται η ευρύχωρη πλατφόρμα.

Η φάλκα που οδηγεί στο εσωτερικό διαθέτει μεγάλες διαστάσεις, επιτρέποντας εύκολη και ασφαλή διέλευση. Στην αριστερή πλευρά αναπτύσσεται η επιπλοσύνθεση της κουζίνας και το λουτρό, ενώ απέναντι βρίσκεται το καθιστικό, αποτελούμενο από έναν μεγάλο καναπέ και ένα πτυσσόμενο τραπέζι, που μετατρέπεται σε κρεβάτι. Πλώρα είναι εγκατεστημένη η μία καμπίνα με διπλό κρεβάτι ενώ στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται επίπεδη τηλεόραση 17 ιντσών και dvd. Πρίμα βρίσκεται η δεύτερη καμπίνα με μεγάλη επάρκεια αποθηκευτικών χώρων.

Για την πρόωση του Sea Ray 395 είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν δύο κινητήρες πετρελαίου με ισχύ 2 x 315 ίππους ή 2 x 420 ίππους ή βενζινοκινητήρες με ισχύ 2 x 370 ίππους. Με τους πετρελαιοκινητήρες 2 x 315 ίππων αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων και υπηρεσιακή 27 κόμβους στις 2500 στροφές ανά λεπτό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ολικό μήκος: 11.89 m
Μέγιστο πλάτος: 3.81 m
Βύθισμα: 94 cm
Βάρος: 8800 kg
Χωρητικότητα καυσίμων: 946.2 L
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 208.2 L
Ιπποδύναμη: 2 x370 (βενζίνη), 2 x 315, 2 x 420 ίπποι (πετρέλαιο)

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Άλιμος 164 52, τηλ.: 210.9969.990-4, fax: 210.9969.526 www.kappamarine.gr

Το Sea Ray 395 Sundancer αποτελεί ένα από τα πλέον καλαίσθητα σκάφηΤα τρία κάθετα τοποθετημένα φινιστρίνια χαρακτηρίζουν το σκάφος, προσφέροντας παράλληλα άπλετο φως στο εσωτερικόΤο πολυεστερικό roll bar επεκτείνεται προς τα εμπρός προσφέροντας επαρκή κάλυψη στο πιλοτήριο
Το πρυμναίο κατάστρωμα είναι άνετο ενώ η πλατφόρμα, χωρίς να διαθέτει μεγάλες διαστάσεις εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευσηΣτην πρωραία περιοχή προσφέρεται ένα διπλό στρώμα για ηλιοθεραπείαΤο τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο ενώ δύναται να επενδυθεί από ξύλο υψηλής ποιότητας
Η επιπλοσύνθεση της κουζίνας περιλαμβάνει ψυγείο/καταψύκτη και φούρνο μικροκυμάτωνΗ κύρια καμπίνα διαθέτει διπλό κρεβάτιΣτο καθιστικό περιλαμβάνεται επίπεδη τηλεόραση
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.