Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Boston whaler 320 OutrageΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Το Boston Whaler 320 Outrage προορίζεται κυρίως για ψάρεμα, χωρίς να αποκλείεται η χρήση για αναψυχή.

Με διαστάσεις 9,80 x 3.09 μέτρα, προσφέρει στους επιβάτες άνετη διαβίωση και χρήση. Το Outrage 320 είναι από τα μεγαλύτερα μοντέλα που παράγει το αμερικάνικο ναυπηγείο, με το βάρος του (4.082 κιλά) να συντελεί ενεργά στην πλεύση του ενώ η γάστρα του είναι συμπαγής, παρέχοντας ικανοποιητική πλεύση.

Στο κέντρο του δεσπόζει ένα ευμέγεθες πιλοτήριο, με μια ευμεγέθη κονσόλα να περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του. Στο εσωτερικό της κονσόλας προσφέρεται τουαλέτα, ντους και αποθηκευτικοί χώροι. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ κράμα και από την επάνω πλευρά του είναι εγκατεστημένες οι οθόνες των ηλεκτρονικών οργάνων ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Διαθέτει δύο μονά καθίσματα, με πολύ καλή στήριξη και με αποθηκευτικό χώρο ενδιάμεσα τους ενώ στην πλάτη τους είναι εγκατεστημένο ένα εύχρηστο wet bar με πλήρη εξοπλισμό που περιλαμβάνει νιπτήρα, ψυγείο, και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, αναβαθμίζοντας την διαβίωση και την λειτουργικότητα του σκάφους. Κατάπλωρα βρίσκεται ένα βαθύ ταμπούκι που προορίζεται για την καδένα της άγκυρας.

Πρίμα συναντάμε έναν διαιρούμενο καναπέ, με δυνατότητα να ενσωματώνεται στην κουπαστή, προσφέροντας ελεύθερο χώρο στο κατάστρωμα.

Στην περιοχή της πλώρης είναι διαθέσιμος ένας καναπές σε σχήμα V με πολλές διαθέσιμες καλαμοθήκες στη βάση του.

Το Outrage 320 διαθέτει πλήθος αποθηκευτικών χώρων για τα καλάμια, τα δολώματα και τα θηράματα σε καίρια σημεία, όπως για παράδειγμα στις δύο πλευρές του.

Η πρόωση του επιτυγχάνεται από δύο εξωλέμβιους κινητήρες με ισχύ από 2 x 200 έως 2 x 300 ίππους. Με χρήση δύο τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων Mercury ισχύος 225 ίππων έκαστος, το Outrage 320 αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 40,7 κόμβων στις 5700 στροφές ανά λεπτό και υπηρεσιακή ταχύτητα 31,5 κόμβων στις 4500 στροφές ανά λεπτό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ολικό μήκος: 9.80 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3.09 μέτρα
Βύθισμα: 55 εκατοστά
Βάρος: 1950 κιλά
Χωρητικότητα καυσίμων: 1135 λίτρα
Ιπποδύναμη: 400 - 600 ίπποι

Ενδεικτική τιμή (συμπεριλαμβανομένων των δύο κινητήρων, χωρίς τρέιλερ, χωρίς ΦΠΑ): 164.000 ευρώ.

Ο μπλε πολυεστέρας χαρακτηρίζει το σκάφος καθιστώντας το άμεσα αναγνωρίσιμοΟ σχεδιασμός του είναι κλασσικός με άρτιες ναυπηγικές γραμμέςΑν και μεγάλων διαστάσεων, ο χειρισμός του καθίσταται πρακτικός και σχετικά εύκολος
Η γάστρα διαθέτει τρία παρατροπίδια που συντελούν ενεργά στην πλεύσηΤο Τ-Τop καλύπτει επαρκώς όλο την περιοχή του πιλοτηρίουΟι δύο κινητήρες προσφέρουν μεγάλη ώθηση προσφέροντας εύκολους χειρισμούς
Το βύθισμα ανέρχεται στα 55 εκατοστά, επιτρέποντας την πρόσβαση σε αβαθήΤο πλήρως εξοπλισμένο wet barΗ πρωραία περιοχή διαθέτει μεγάλη επιφάνεια ενώ προσφέρει αποθηκευτικούς χώρους στο κατάστρωμα και κάτω από τους καναπέδες
Η μικρή καμπίνα είναι εξοπλισμένη με τουαλέτα και διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρουςΟι αποθηκευτικοί χώροι για ψάρεμα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους λάτρεις του είδους
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.