Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Baja 405Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Τα πολυεστερικό ταχύπλοο Baja 405 διακρίνεται από σπορτίφ σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις με σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη και "επιθετική" πλώρη του και ένα λιτό υπό κλίση roll bar, που συμβάλλει καθοριστικά στην όψη. Ενώ πρόκειται για ένα σκάφος επιδόσεων, δεν στερείται της λειτουργικότητας που μπορεί να προσφέρει ένα αντίστοιχο σκάφος τύπου open.

Το Baja 405 διαθέτει δύο καταστρώματα. Το κύριο κατάστρωμα έχει ως κυρίαρχο χρώμα το λευκό, με κόκκινες και μπλε διακοσμητικές πινελιές στα καθίσματα και την μοκέτα.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στη δεξιά πλευρά και αποτελείται από μια κονσόλα, στην κορυφή της οποίας φιλοξενούνται τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων. Τα λευκά καντράν σε συνδυασμό με τις κόκκινες βελόνες, τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του σκάφους ενώ η πυξίδα είναι εγκατεστημένη στην αριστερή πλευρά. Δύο σειρές από ηλεκτρικούς διακόπτες βρίσκονται εκατέρωθεν του τριακτινικού ρυθμιζόμενου τιμονιού, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ κράμα αλουμινίου. Τα διπλά μεταλλικά χειριστήρια είναι εγκατεστημένα στις δύο πλευρές της κονσόλας, προσφέροντας κατά το δυνατόν ακριβείς χειρισμούς.

Το κάθισμα του πιλοτηρίου είναι τύπου bucket ενώ ένα αντίστοιχο κάθισμα είναι τοποθετημένο και στην αριστερή πλευρά. Τα δύο καθίσματα-δεδομένων των υψηλών ταχυτήτων- εδράζονται επάνω σε σταθερές μεταλλικές βάσεις.

Πίσω από την ζώνη διακυβέρνησης συναντάμε ένα wet bar και αντικριστά το υπαίθριο καθιστικό που περιλαμβάνει έναν γωνιακό καναπέ.

Πρίμα είναι εγκατεστημένο το μηχανοστάσιο, η επάνω πλευρά του οποίου έχει επενδυθεί από στρώματα ηλιοθεραπείας ενώ κατάπρυμα συναντάμε μια πολυεστερική πλατφόρμα ικανοποιητικών διαστάσεων, ώστε να επιτυγχάνεται ασφαλής πρόσβαση.

Στο εσωτερικό συναντάμε την επιπλοσύνθεση κουζίνας στην αριστερή πλευρά, η οποία περιλαμβάνει ανοξείδωτο νιπτήρα κυκλικού σχήματος, που εδράζεται επάνω σε γρανίτη, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και αποθηκευτικούς χώρους.

Πλώρα βρίσκεται το καθιστικό, του οποίου η κορυφή είναι ανακλινόμενη, αποκαλύπτοντας έναν χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το καθιστικό με την προσθήκη επιπλέον στρωμάτων, μετατρέπεται σε ένα διπλό κρεβάτι.

Πρίμα προσφέρονται δύο επιπλέον κρεβάτια ενώ σε κοντινή απόσταση είναι τοποθετημένη μια επίπεδη τηλεόραση.

Η πρόωση του σκάφους επιτυγχάνεται από ένα δίδυμο κινητήρων 375 ίππων έκαστος προερχόμενοι από την Mercruiser, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις ταχύτητας που φθάνουν τους 49 κόμβους η μέγιστη και τους 40 κόμβους υπηρεσιακή. Οι μεγαλύτεροι κινητήρες που δύναται να τοποθετηθούν, διαθέτουν ισχύ 600 ίππους έκαστος, προσφέροντας μέγιστη ταχύτητα 60 κόμβων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος:12,80 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,89 μέτρα
Βύθισμα: 101,6 εκατοστά
Βάρος: 4581 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 870,6 λίτρα
Μεταφορική ικανότητα: 9 άτομα
Αριθμός κρεβατιών: 4

Ενδεικτική τιμή με βασικό εξοπλισμό (χωρίς ΦΠΑ): 250.000 €

Κινητήρες:

2 x MerCruiser 496 Mag /Bravo1/375 ίπποι
2 x MerCruiser Yanmar Diesel/Bravo1/315 ίπποι
2 x MerCruiser 425 /BravoΧ/425 ίπποι
2 x MerCruiser 525 ΕFI/BravoXR/525 ίπποι
2 x MerCruiser 600 EFI /BravoXR/600 ίπποι

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., Λαμίας 10, Aλιμος 164 52, τηλ.: 210.9969.990-4, fax: 210.9969.526 www.kappamarine.gr

Το layout διαθέτει χρωματικούς συνδυασμούς του λευκού και του κόκκινουΗ πλώρη έχει μεγάλες διαστάσεις ενώ το αλεξήνεμο προστατεύει επαρκώς το πιλοτήριοΤο λογότυπο καταλαμβάνει την περιοχή της γάστρας κάτω από το ντεκ
Στο πρωραίο κατάστρωμα είναι ενσωματωμένα δύο hatches που εξυπηρετούν στον φυσικό φωτισμό και εξαερισμό της καμπίνας Η πρυμναία πλατφόρμα διαθέτει επαρκείς διαστάσεις, ώστε να διασχίζεται με ασφάλειαΤο πρυμναίο στρώμα διαθέτει ικανοποιητικές διαστάσεις αντίστοιχες ενός σκάφους open
Το κύριο κατάστρωμα έχει λιτό σχεδιασμό χωρίς να στερείται ανέσεωνΗ ζώνη διακυβέρνησης διαθέτει σταθερά καθίσματαΗ κονσόλα έχει μεγάλες διαστάσεις ικανές για την φιλοξενία επιπλέον ναυτιλιακών οργάνων
Κάτω από τα καθίσματα αποκαλύπτονται αποθηκευτικοί χώροιΑποθηκευτικός χώρος πίσω από τον πρυμναίο καναπέΤο πολυεστερικό wet bar έχει αρνητική κλίση με τα ηχεία ενσωματωμένα σε αυτό
Το μηχανοστάσιο αποτελεί έναν επιμελημένο χώρο με επεξεργασμένες εσωτερικές επιφάνειεςΚυρίαρχα χρώματα στο εσωτερικό αποτελούν αποχρώσεις του μπεζ και του γκριΤο εμπρόσθιο τμήμα στο καθιστικό διαθέτει ανάκληση, προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο
Aποψη των δύο μονών κρεβατιώνΗ επιπλοσύνθεση της κουζίνας διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με υαλοπίνακες που έχουν υποστεί αμμοβολήAποψη του πρωραίου κρεβατιού. Διακρίνονται τα δύο ηχεία του στερεοφωνικού
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.