Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Atlantis 50x4Aπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Με θέα τον ουρανό

Με μοντέρνο σχεδιασμό, το νέο Atlantis 50x4 ήρθε να συμπληρώσει την γκάμα του ναυπηγείου με ένα σκάφος που παράγεται σε τέσσερις εκδόσεις, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα του αγοραστικού κοινού. Εξωτερικά αποτελεί ίσως το μοναδικό σκάφος που προσφέρει εξολοκλήρου γυάλινη οροφή η οποία μάλιστα είναι πλήρως απορροφητική. Η γυάλινη οροφή πέρα από πλούσιο φυσικό φως, προσφέρει και μια μοναδική αισθητική. Τα καίρια σημεία του νέου σκάφους είναι οι δύο εκδόσεις του ως προς τον αριθμό καμπίνων και οι δύο εκδόσεις του σχετικά με το ενιαίο κατάστρωμα. Άλλο σημαντικό στοιχείο αποτελεί το μεγάλο εσωτερικό ύψος μεταξύ κύριου καταστρώματος και του hard top το οποίο ανέρχεται στα 1,96 μέτρα.

Με μήκος 15,27 μέτρα και πλάτος 4,35 μέτρα εκτείνεται σε δύο άνετα καταστρώματα. Η μεγάλη του υπερκατασκευή είναι εξοπλισμένη-πέρα από την ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή - με τέσσερις μεγάλους πλευρικούς υαλοπίνακες ενώ στο πρυμναίο μέρος της μπλε γάστρας ενσωματώνεται ένας ελλειψοειδής υαλοπίνακας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του ναυπηγείου.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στην δεξιά πλευρά, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης ενώ διαθέτει και άριστη ορατότητα. Όσο για το τιμόνι, αυτό είναι ρυθμιζόμενο προσφέροντας σε συνδυασμό με το διπλό κάθισμα την βέλτιστη θέση οδήγησης. Στην αριστερή πλευρά αναπτύσσεται το καθιστικό με δυνατότητα φιλοξενίας έξι ατόμων ενώ αντικριστά είναι εγκατεστημένο το wet bar και μία επιπλοσύνθεση που περιλαμβάνει μία επίπεδη τηλεόραση με μηχανισμό καταβύθισης. Στην περιοχή της πλώρης και της πρύμνης συναντάμε δύο επιφάνειες ηλιοθεραπείας με δυνατότητα φιλοξενίας για δύο άτομα έκαστη. Όσο για την ατμόσφαιρα που προσδίδει η οροφή στο κύριο κατάστρωμα είναι μοναδική, καθιστώντας το ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο. Τα παράθυρα ωστόσο είναι εξοπλισμένα και με σκίαστρα.

Το κατώτερο κατάστρωμα παράγεται σε δύο εκδόσεις. Η μία περιλαμβάνει δύο πολυτελείς καμπίνες με αποκλειστικά λουτρά, καθιστικό και κουζίνα και η δεύτερη τρεις καμπίνες, δύο λουτρά και κουζίνα.

Για την πρόωση του το σκάφος χρησιμοποιεί το εξελιγμένο σύστημα Ips της Volvo Penta που προσφέρει ελιγμούς ακριβείς και ικανοποιητικές επιδόσεις. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 870 ίππους, προσφέροντας εκτιμώμενη μέγιστη ταχύτητα 35 κόμβων και υπηρεσιακή 31 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 15,27 μέτρα
Μήκος γάστρας: 14,22 μέτρα
Πλάτος: 4,35 μέτρα
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 1100 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. νερού:420 λίτρα
Αριθμός καμπίνων: 2/3
Αριθμός κρεβατιών: 4/6
Λουτρά: 2
Μηχανές: Ιps 600(2x435)

Πληροφορίες: MPM Marine Hellas, τηλ.: 210 8955091

Η μέγιστη ταχύτητα φθάνει τους 35 κόμβουςΗ μοντέρνα εμφάνιση και το σύστημα Ips υπόσχονται ένα μοναδικό και ευκολόχρηστο σκάφοςΗ περιοχή της πλώρης είναι εξοπλισμένη με μία μεγάλη επιφάνεια ηλιοθεραπείας
Οι ελιγμοί στο λιμάνι με την χρήση joystick πραγματοποιούνται με ακρίβειαΠρίμα προσφέρεται μια πλατφόρμα με μεγάλες διαστάσειςMε μοντέρνο σχεδιασμό, η πρωραία καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι χαμηλού ύψους
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.