Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Colombo Super Indios 32Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Σκάφος με έμπνευση

Με κλασικό παρουσιαστικό και με ουσιαστικές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις ως προς τον ανταγωνισμό, το Super Indios 32 αποτελεί ένα ιδιαίτερο σκάφος της μικρομεσαίας κατηγορίας. Προερχόμενο από το ιταλικό ναυπηγείο Colombo -που παράγει εννιά συνολικά μοντέλα, με μήκος από 7,23 έως 13,2 μέτρα- απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για μικρούς πλόες, ενώ μπορεί να κοιμίσει στην καμπίνα του δύο άτομα.

Με μήκος 10,10 μέτρα και πλάτος 3,02 μέτρα, διαθέτει ένα πρακτικό κατάστρωμα που καθίσταται άνετο, εξαιτίας του εργονομικού σχεδιασμού του. Το συστατικό της άρτιας εξωτερικής εμφάνισής του έγκειται στις απλές γραμμές, προσφέροντας ένα σκάφος με μία μικρή υπερκατασκευή στο κέντρο και μεγάλους χώρους πλώρα και πρίμα. Το χαμηλό αλεξήνεμο με το μεταλλικό πλαίσιο προσφέρει έναν σπορ χαρακτήρα ενώ η ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή, συνδυάζει την οδήγηση με μία αίσθηση ελευθερίας.

Τα μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας, η μικρή πρυμναία πλατφόρμα επενδυμένη με τικ και οι ορθογώνιοι αεραγωγοί διαμορφώνουν την αναβαθμισμένη εικόνα του πίσω τμήματος. Εκεί είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν με άνεση έως τρία άτομα.

Το κύριο κατάστρωμα διακρίνεται για την ποιότητα της κατασκευής και την πληρότητα του εξοπλισμού του. Στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένο ένα καθιστικό, αποτελούμενο από δύο ευρύχωρα καθίσματα με ένα ρυθμιζόμενο τραπέζι ενδιάμεσα, ενώ αντικριστά βρίσκεται η επιπλοσύνθεση του wet bar που περιλαμβάνει εστία, νεροχύτη ψυγείο και αποθηκευτικό χώρο.

Στην δεξιά πλευρά βρίσκεται ένα εργονομικό πιλοτήριο. Στο ταμπλό ξεχωρίζουν στα λευκά και ιδιαίτερα ευανάγνωστα όργανα ελέγχου και ο μεταλλικός επιλογέας του κιβωτίου των μηχανών. Η ξύλινη επένδυση ωστόσο του ταμπλό, σε συνδυασμό με το ξύλινο τριακτινικό τιμόνι, προσφέρουν υψηλή αισθητική.

Πλώρα προσφέρεται μια μεγάλη αντιολισθητική επιφάνεια με περιμετρικά ρέλια, που εξασφαλίζουν τις ασφαλείς μετακινήσεις ενώ κατάπλωρα συναντάμε ένα βαθύ ταμπούκι που φιλοξενεί την καδένα της άγκυρας, και τον ηλεκτρικό εργάτη.

Μια ξύλινη φάλκα σηματοδοτεί την είσοδο στην καμπίνα του σκάφους, η οποία διαθέτει στον εξοπλισμό της δύο μονές κουκέτες σε σχήμα V και ένα λουτρό/w.c.

Στο μηχανοστάσιο φιλοξενείται ένα ζεύγος εσωεξωλέμβιων πετρελαιοκινητήρων. Σχετικά με την συνολική ισχύ τους αυτή μπορεί να είναι 450(2x225), 520(2x260) ή 600(2x300) ίππους, εξασφαλίζοντας στο σκάφος υψηλές επιδόσεις ώσης και ταχύτητας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 10,10 μέτρα
Μήκος γάστρας: 9,75 μέτρα
Πλάτος: 3,02 μέτρα
Βύθισμα: 0,54 μέτρα
Εκτόπισμα: 5,40 τόνοι
Χωρητικότητα δεξ.καυσίμων: 515 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ.νερού: 100 λίτρα
Επιλογές μηχανών: 2x225 ίπποι, 2x260 ίπποι, 2x300 ίπποι

Με δυναμικό και κλασσικό παρουσιαστικό, το σκάφος αποτελεί ένα από τα πλέον καλαίσθητα της αγοράςΜικρό σε διαστάσεις, είναι εξοπλισμένο με ισχυρούς κινητήρες, που προσφέρουν υψηλή ώση σε όλο τα φάσμα των στροφώνΔεδομένων των δύο κινητήρων, διαθέτει μεγάλες δυνατότητες ελιγμών
Η υφασμάτινη οροφή προσδίδει έναν ρετρό χαρακτήρα στο σκάφοςΗ ξύλινη επένδυση της πρυμναίας πλατφόρμας συνδυάζεται αρμονικά με την επίσης ξύλινη επένδυση στο κατάστρωμα Πέρα από λευκή, η γάστρα είναι δυνατόν να παραχθεί και σε μπλε απόχρωση
Καταλαμβάνοντας όλο το πλάτος, τα πρυμναία στρώματα προσφέρουν άνεση σε τρεις επιβάτεςΜοναδική σε αισθητική, η κονσόλα είναι πλήρως εξοπλισμένη από λευκά όργανα πλοήγησης που συνδυάζονται αρμονικά με την ξύλινη επένδυση του ταμπλόΤο χαμηλό αλεξήνεμο πλαισιώνεται από μεταλλικό σκελετό, προσδίδοντας μια σπορ αίσθηση
Το καθιστικό και το wet bar συμβάλλουν στην άνετη διαβίωση στο κατάστρωμαΚάτω από τις κουκέτες, προσφέρεται μεγάλος χώρος αποθήκευσης
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.