Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sealine 35 SportTo τέλος του Low profile

Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Η Sealine εμπλουτίζει την σειρά S με μία ολοκαίνουρια open έκδοση, η οποία ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά το στυλ. Πρόκειται για το S35 sport, το οποίο συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με δυναμική πλοήγηση.

Το S35 αποτελεί το ένατο μοντέλο της σειράς Sport του βρετανικού ναυπηγείου. Απευθύνεται κυρίως στο κοινό που επιθυμεί να έχει στην διάθεσή του ένα όμορφο σκάφος, για έντονη χρήση αναψυχής σε διάρκεια και συχνότητα, ικανό να διανύσει με ευκολία κοντινά και μεσαία υδάτινα δρομολόγια και να μπορεί να κοιμίσει έως πέντε άτομα.

Με διαστάσεις μήκους 10,67 μέτρα και πλάτους 3,7 μέτρα, εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Εξωτερικά διέρχεται από μοντέρνα αρχιτεκτονική, με απλές και καθαρές γραμμές που δημιουργούν μεγάλες και εύχρηστες επιφάνειες. Ο χρωματισμός της γάστρας είναι σε παστέλ απόχρωση του μπλε, συνδυαζόμενη αρμονικά με το λευκό κατάστρωμα και τον φιμέ χαμηλό υαλοπίνακα του κόκπιτ, προσφέροντας ένα καλαίσθητο σύνολο. Στη γάστρα ενσωματώνονται τέσσερα φινιστρίνια ορθογώνιου προφίλ, που συνδυάζονται με δύο επίσης ορθογώνιους αεραγωγούς πρίμα, χαρακτηρίζοντας το σκάφος.

Η διάταξη του κύριου καταστρώματος είναι κλασσική και λειτουργική. Πρίμα συναντάμε μια μεγάλη για το μέγεθος του σκάφους πλατφόρμα, που σηματοδοτεί την ασφαλή διέλευση προς και από το σκάφος. Στη δεξιά πλευρά αναπτύσσεται το πιλοτήριο, εφοδιασμένο με μία κονσόλα, η οποία μπορεί να μην διαθέτει σχεδιαστική έμπνευση είναι όμως πρακτική, με τα όργανα τοποθετημένα με επιμέλεια. Το τιμόνι είναι μεταλλικό με αντιολισθητική επένδυση και συνεργάζεται εύκολα με τα χειριστήρια των μηχανών ή το bow thruster που είναι τοποθετημένα στην δεξιά πλευρά. Όσο για τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων, αυτά είναι αναλογικά διευκολύνοντας την ανάγνωσή τους κατά την ηλιοφάνεια.

Στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένο το υπαίθριο καθιστικό, αποτελούμενο από έναν ευρύχωρο καναπέ και ένα ξύλινο ορθογώνιο και ρυθμιζόμενο τραπέζι και δυνατότητα άνετης φιλοξενίας πέντε ατόμων. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται η επιπλοσύνθεση του wet bar που περιλαμβάνει νιπτήρα, εστίες, ψυγείο και αποθηκευτικό χώρο. Δίπλα από το wet bar προσφέρεται ένας επιπλέον μονός καναπές.

Το κατώτερο κατάστρωμα περιλαμβάνει κλασσική διάταξη, με τετραγωνισμένα έπιπλα ώστε να αξιοποιείται ο διαθέσιμος χώρος στο μέγιστο. Ακολουθώντας τα υψηλά ποιοτικά στάνταρτς του ναυπηγείου, όλες οι επιπλοσυνθέσεις διαθέτουν πολύ καλό φινίρισμα.

Η χρησιμοποιούμενη ξυλεία είναι ανοικτόχρωμη, συνδυαζόμενη με υφάσματα μωβ απόχρωσης στο καθιστικό. Ο φυσικός φωτισμός είναι επαρκής, προερχόμενος κυρίως από την φάλκα και τα φινιστρίνια, ενώ συμπληρώνεται από τον τεχνητό, διαμέσου φώτων δέσμης οροφής (σποτς).

Πλώρα προσφέρεται ένα διπλό κρεβάτι και πρίμα τρεις μονές κουκέτες, ενώ ενδιάμεσα βρίσκεται ένα άνετο καθιστικό και μία εργονομικά σχεδιασμένη κουζίνα με πλήρη επιπλοσύνθεση.

Για την πρόωσή του το νέο S35 διαθέτει τρεις εναλλακτικές προτάσεις, προερχόμενες από την Volvo Penta. Η πρώτη αφορά ένα δίδυμο πετρελαιοκινητήρων συνολικής ισχύος 450 ίππων(2x225), αποδίδοντας μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων και υπηρεσιακή 25 κόμβους. Η δεύτερη περιλαμβάνει δύο πετρελαιοκινητήρες συνολικής ισχύος 520 ίππων (2x260), που προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 34 κόμβους και υπηρεσιακή 31 κόμβους. Τέλος, οι μεγαλύτερες μηχανές, με συνολική ισχύ 600 ίππων (2x300), προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 36 κόμβων και 33 κόμβους υπηρεσιακή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 10,67 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,7 μέτρα
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 750 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. νερού: 210 λίτρα
Αριθμός κρεβατιών: 5
Κινητήρες: 450(2x225), 520(2x260), 600(2x300)
Μέγιστη ταχύτητα: Με 450 ίππους: 30 κόμβοι, 520:34 κόμβοι, 600:36 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: Με 450 ίππους: 25 κόμβοι, 520:31 κόμβοι, 600:33 κόμβοι


Πληροφορίες: TRITON YACHTING, Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5Α, ΑΛΙΜOΣ 174 55, τηλ.: 210.9811.044, fax: 210.9811.699, http://www.tritonyachting.com - sales@tritonyachting.com

Στην άρτια εμφάνιση του νέου S35, συμβάλλει ενεργά το παστέλ χρώμα τουΗ γάστρα του βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο SC35 και υπόσχεται καλά επίπεδα πλεύσεων. Στο πρωραίο μέρος είναι ενσωματωμένη μία προπέλα ελιγμώνΜε δύο μηχανές, το νέο S35 διαθέτει μεγάλη ικανότητα ελιγμών
Στο υπαίθριο καθιστικό μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση πέντε άτομαΔίπλα από το πλήρως εξοπλισμένο wet bar προσφέρεται ένας μονός καναπέςΣτην πρωραία περιοχή του κατώτερου καταστρώματος περιλαμβάνεται ένα διπλό κρεβάτι
Το καθιστικό είναι άνετο ενώ περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο και ρυθμιζόμενο τραπέζιΑν και μικρή, η κουζίνα είναι εργονομική. Σε κοντινή απόσταση περιλαμβάνεται μία επίπεδη τηλεόρασηΤο ταμπλό είναι απλό και λειτουργικό
Κάτοψη των καταστρωμάτων
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.