Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Wellcraft Scarab 35 SportΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Και σπορ και fishing

Με παρουσιαστικό που συνδυάζει τις σπορ γραμμές της γάστρας με τις αλιευτικές γραμμές του καταστρώματος, το Scarab 35 sport φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρηστικό σκάφος που να συνδυάζει τις οικογενειακές ημερήσιες κρουαζιέρες και το ψάρεμα, με υψηλές μάλιστα επιδόσεις.

Εμφανισιακά υιοθετεί κλασσικές γραμμές, με την γάστρα του να διαθέτει μπλε απόχρωση και το πιλοτήριο να είναι τοποθετημένο στο κέντρο, προστατευόμενο από μία σκληρή οροφή η οποία συντελεί ενεργά στην εικόνα του. Το πρωραίο μέρος καλύπτεται από την πολυεστερική οροφή της καμπίνας ενώ οι ψηλές κουπαστές υπόσχονται μία -κατά το δυνατόν- στεγνή πλεύση.

Με μήκος που ανέρχεται στα 10.76 μέτρα και πλάτος 3.02 μέτρα, εκτείνεται σε ένα κατάστρωμα. Η τοποθέτηση του πιλοτηρίου στο κέντρο δημιουργεί δύο πλευρικούς διαδρόμους, που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή διέλευση στο πρωραίο και το πρυμναίο μέρος αντίστοιχα. Η κονσόλα διαθέτει ένα κάθετο επίπεδο, που φιλοξενεί τα αναλογικά όργανα και τις ψηφιακές οθόνες των οργάνων ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Μια σειρά από ηλεκτρικούς διακόπτες διαχωρίζει την ζώνη των ενδεικτικών οργάνων από το μεταλλικό τιμόνι και τα χειριστήρια, που αποτελούνται από ξεχωριστούς μοχλούς για την επιτάχυνση και τις ταχύτητες αντίστοιχα.

Η αρχιτεκτονική του καταστρώματος είναι απλή, προσφέροντας μεγάλους και ελεύθερους χώρους για την πραγματοποίηση του ψαρέματος. Στην πρυμναία κουπαστή ωστόσο φιλοξενείται ένας διαιρούμενος καναπές, που ενσωματώνεται σε αυτήν όταν δεν χρησιμοποιείται. Στην πρωραία περιοχή συναντάμε τρία μονά καθίσματα, ενώ σε διάφορα επίκαιρα σημεία του σκάφους προσφέρονται αποθηκευτικοί χώροι για τον εξοπλισμό του ψαρέματος.

Με σκοπό να προσφέρει επιπλέον ανέσεις, το Scarab 35 sport είναι εξοπλισμένο με μια μικρή καμπίνα, η οποία περιλαμβάνει έναν καναπέ σε σχήμα V, που μετατρέπεται σε κρεβάτι προσφέροντας ύπνο σε δύο άτομα, και μία μικρή τουαλέτα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του σκάφους έγκειται στις επιδόσεις του αφού είναι μελετημένο ώστε να δέχεται μέγιστη ισχύ 900 ίππων. Εξοπλισμένο με δύο εξωλέμβιες συνολικής ισχύος 700 ίππων (2x350) το Scarab αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 56 ναυτικών μιλίων με την υπηρεσιακή να φθάνει τα 38,5 ναυτικά μίλια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 10,76 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,02 μέτρα
Βύθισμα: 0.84 μέτρα
Εκτόπισμα: 3901 κιλά
Χωρητικότητα δεξ.νερού: 49 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ.καυσίμων: 1762 λίτρα
Ισχύς: 900 ίπποι

Πληροφορίες: Aquacraft, τηλ.: 210 6078507-8, e-mail: info@aquacraft.gr

Με απλές ναυπηγικές γραμμές, το Scarab 35 είναι καλαίσθητο με πολύ καλές επιδόσεις που φθάνουν τα 56 ν.μίλιαΗ γάστρα του είναι σχεδιασμένη ώστε το σκάφος να αντεπεξέρχεται επαρκώς σε ανοικτές θάλασσεςΤο Scarab 35 είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως τρεις εξωλέμβιες υψηλής ιπποδύναμης με τις ανάλογες επιδόσεις
Τα δύο ατομικά καθίσματα του πιλοτηρίου προσφέρουν πολύ καλά πλευρική στήριξηΗ κονσόλα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και διαθέτει μεγάλη επιφάνεια καθιστώντας εφικτή την τοποθέτηση πολλών οργάνων πλοήγησηςΤα πρωραία καθίσματα προσφέρουν αποθηκευτικό στο εσωτερικό τους
Τα πτυσσόμενα καθίσματα συντελούν στην απελευθέρωση του χώρου κατά το ψάρεμαΗ κουπαστή στην πρύμνη είναι εφοδιασμένη με έναν πτυσσόμενο καναπέ και χώρους αποθήκευσης για την αλιείαΌλα τα καθίσματα είναι επενδυμένα από ειδικό αδιάβροχο υλικό
Αν και μικρό, το εσωτερικό μπορεί να κοιμίσει έως δύο άτομαΚάτοψη του σκάφους
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.