Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Wellcraft 252 fishermanΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Ακούραστο εργαλείο

Με στιβαρή γάστρα και πρακτικό κατάστρωμα, το νέο Wellcraft 252 fisherman αποτελεί την ναυαρχίδα των σκαφών τύπου fishing του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου. Σχεδιασμένο για όσους αγαπούν το οικογενειακό ψάρεμα στην ανοικτή θάλασσα και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αξιοπλοΐα, το νέο σκαρί προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας, ασφάλεια και πλούσιο εξοπλισμό, κατατάσσοντας το ως μια ενδεδειγμένη λύση για το κοινό που ενδιαφέρεται για την πραγματοποίηση του ψαρέματος.

Με μήκος 7,42 μέτρα και πλάτος 2,66 μέτρα, διαθέτει μια πρακτική επιφάνεια καταστρώματος ικανοποιητικών διαστάσεων. Οπτικά τα κυρίαρχα στοιχεία του είναι η βαθιά γάστρα με τις ψηλές κουπαστές και η σκληρή οροφή (T-top) στο πιλοτήριο.

Διερχόμενοι στο κατάστρωμα διαπιστώνουμε την ύπαρξη πολυάριθμων χώρων αποθήκευσης και ψυγείων που προορίζονται για τα αλιεύματα. Το πρυμναίο κατάστρωμα είναι ελεύθερο, ώστε να πραγματοποιούνται οι κινήσεις των επιβατών με ασφάλεια. Το ίδιο ισχύει και για την πρωραία περιοχή, η οποία δεν διαθέτει καθίσματα ή στρώματα ως είθισται ενώ περιλαμβάνει και δύο χώρους ψύξης.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στο κέντρο, δημιουργώντας δύο πλευρικούς διαδρόμους εκατέρωθεν. Η κονσόλα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και όντας ευρύχωρη, φιλοξενεί άνετα όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης προσφέροντας παράλληλα χώρο για την τοποθέτηση επιπλέον ενδεικτικών οργάνων. Το κάθισμα του πιλοτηρίου είναι εργονομικό και ανθεκτικό ενώ στηρίζεται επάνω σε μία μεταλλική βάση που εδράζεται στο δάπεδο. Διαθέτει δύο καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό αντίστοιχα τα οποία είναι διαιρούμενα, προσφέροντας την δυνατότητα πλοήγησης από καθιστή ή όρθια θέση. Κατασκευαστική λεπτομέρεια αποτελούν οι βάσεις ποτηριών στο πίσω μέρος του, που προορίζονται για τους επιβάτες που βρίσκονται πρίμα.

Για την πρόωση του 252 έχει προβλεφθεί μία γκάμα από εξωλέμβιες, με ισχύ που ξεκινά από τους 150 ίππους και καταλήγει στους 300 ίππους. Με την μεγαλύτερη ιπποδύναμη, το σκάφος αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 45 κόμβων στις 5500 στροφές. Όσο για τον χειρισμό του είναι εύκολος με πολύ καλή συμπεριφορά σε μικρές κινήσεις στο λιμάνι και πολύ καλή πρόσβαση στα αβαθή, εξαιτίας του μικρού του βυθίσματος που ανέρχεται στα 0,75 μέτρα με την μηχανή κάθετη ως προς το σκάφος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 7,42 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,66 μέτρα
Βάρος: 1950 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 682 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. νερού: 30 λίτρα
Βύθισμα σκάφους: 0,41 μέτρα
Βύθισμα με κινητήρα: 0,75 μέτρα
Μέγιστη ισχύς: 450 ίπποι

Πληροφορίες: Aquacraft, τηλ.: 210 6078507-8, e-mail: info@aquacraft.gr

Με λιτό σχεδιασμό, το 252 fisherman αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις του ψαρέματοςΜε ισχύ 300 ίππων, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 45 κόμβωνΠλώρα προσφέρονται δύο χώροι ψύξης για τα αλιεύματα
Τα καθίσματα του πιλοτηρίου εδράζονται καλά επάνω σε μία μεταλλική βάσηΗ κονσόλα διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια ενώ στο πίσω μέρος των καθισμάτων προσφέρονται ποτηροθήκες και καλαμοθήκεςΤο μεταλλικό τιμόνι διαθέτει υποβοήθηση για καλύτερους χειρισμούς
Πρίμα προσφέρεται ένας χρήσιμος χώρος αποθήκευσης που προορίζεται για τα αλιεύματαΚάτω από το πιλοτήριο φιλοξενείται μια ναυτική τουαλέταΜια μικρή πόρτα στην δεξιά πλευρά σηματοδοτεί την είσοδο στο σκάφος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.