Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Cap Camarat 925 WAΑπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Ο όρος "κλασσικό" που συνοδεύει το γαλλικό σκάφος Cap Camarat 925 αποτελεί το πλέον ισχυρό εχέγγυο της αξιοπιστίας του, δεδομένου ότι όποιο σκάφος έχει αυτό τον χαρακτηρισμό σημαίνει έχει πετύχει όχι μόνο τον εμπορικό στόχο του αλλά και την αποδοχή στον ναυτόκοσμο.

Οι λόγοι της επιτυχίας του εν λόγω μοντέλου είναι ότι συγκεντρώνει πολλά θετικά χαρακτηριστικά τόσο από αισθητικής όσο και πρακτικής άποψης. Σχετικά με τις επιδόσεις του, ότι επιτυγχάνει μεγάλη τελική ταχύτητα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η αξιοπλοΐα του σε δύσκολους καιρούς.

Αρχής γενομένης της εξωτερικής του εμφάνισης, διαπιστώνουμε μία καλαίσθητη γάστρα με ημιτονοειδή μορφή . Η πρωραία περιοχή είναι ανασηκωμένη, ενώ διαθέτει βαθύ V και καμπύλο σχήμα προς το επάνω μέρος της (flare). Όσο για την υπερκατασκευή, αυτή έχει compact διατάσεις ενώ εξοπλίζεται με ένα μεταλλικό δικτύωμα στο οποίο εδράζεται η σκληρή οροφή.

Το κύριο κατάστρωμα διαθέτει ανισόπεδη διάταξη με επακόλουθο τον σαφή διαχωρισμό των χώρων ενώ η τοποθέτηση του πιλοτηρίου στο κέντρο προσφέρει δύο πλευρικούς διαδρόμους. Πρίμα τοποθετείται ένα άνετο και πρακτικό καθιστικό ενώ στο μέσον εδράζεται η κονσόλα με ένα πρακτικό διπλό κάθισμα που ευνοεί ιδιαίτερα στην οδήγηση από όρθια θέση. Το ταμπλό εκτείνεται σε ένα επίπεδο και περιλαμβάνει άνετα όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Στο κέντρο είναι εγκατεστημένο ένα καλαίσθητο ξύλινο τιμόνι το οποίο συνεργάζεται κατάλληλα με τα διπλά χειριστήρια των δύο εξωλέμβιων και εδράζονται σε ειδική βάση στην δεξιά πλευρά. Η πρωραία περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη ενώ προσφέρεται επάρκεια χώρου τόσο για ηλιοθεραπεία όσο και για ενδεχόμενη εργασία.

Με λειτουργικό σχεδιασμό, το κατώτερο κατάστρωμα είναι σε θέση να κοιμίσει έως και τέσσερα άτομα, δύο πλώρα στο μετατρέψιμο καθιστικό και δύο επιπλέον πρίμα. Διαθέτει επίσης ένα πλήρες λουτρό και μία επιπλοσύνθεση κουζίνας, εξοπλισμένης με έναν ανοξείδωτο νεροχύτη και εστία γκαζιού.

Οι δύο εξωλέμβιοι κινητήρες που καλούνται να κινήσουν το σκάφος ξεκινούν με συνολική ιπποδύναμη 450 (2x225) ίππων ενώ δύναται να χρησιμοποιηθούν και κινητήρες συνολικής ισχύος 500 (2x250) ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα με το μεγαλύτερο ζεύγος μηχανών φθάνει τους 45 κόμβους ενώ η δυνατότητα ελιγμών είναι μεγάλη τόσο στο λιμάνι όσο και στην ανοικτή θάλασσα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Αντιολισθητικό κατάστρωμα, δύο πρωραίες δέστρες, δύο πρυμναίες
δέστρες, δύο δέστρες στο μέσο του σκάφους, αυτοστραγγιζόμενο στρίτσο, ηλεκτρικός εργάτης άγκυρας, ανοξείδωτα ρέλια στο κόκπιτ , ανοξείδωτα ρέλια στο αλεξήνεμο, υδραυλικό σύστημα πλοήγησης, ρυθμιζόμενη θέση οδήγησης, φώτα ναυσιπλοΐας, πυξίδα, δεξαμενή καυσίμου, αντλία σεντίνας.


Καναπές με μαξιλάρι, χώρος αποθήκευσης και χειρολαβή, χώρος ηλιοθεραπείας,
πρυμναίος καναπές με μαξιλάρια, αναδιπλούμενοι πλευρικοί καναπέδες με μαξιλάρια, τραπέζι κόκπιτ , αποθηκευτικός χώρος στο κόκπιτ , σκάλα μπάνιου, πρυμναία πλατφόρμα με αποθηκευτικό χώρο και ντους , καλαμοθήκες, ποτηροθήκες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ:
Συρόμενη πόρτα από Plexi-glass, παράθυρο οροφής, διπλό κρεβάτι, πρόσθετο κρεβάτι, ράφια, αποθηκευτικός χώρος, λουτρό με χημική τουαλέτα, παράθυρο, νιπτήρα και ντους.

EXTRAS : Αναδιπλούμενο μπίμινι, τέντα πλεύσης, ανοξείδωτο T-Tοπ, τέντα κάλυψης
του T-Tοπ, στρώμα ηλιοθεραπείας, τέντα αγκυροβολίας , φορτιστής μπαταριών
και δυνατότητα σύνδεσης με ρεύμα ξηράς, επένδυση ξύλου στο δάπεδο του κόκπιτ,
επένδυση ξύλου στο πιλοτήριο, επένδυση ξύλου στην πρυμναία πλατφόρμα και
τα πλαϊνά της πλώρης, CD player, ψυγείο 12V - φούρνος μικροκυμάτων 230V, θερμοσίφωνας, τουαλέτα με δεξαμενή λυμάτων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος : 9,54 μέτρα
Μήκος γάστρας : 9,29 μέτρα
Μήκος ισάλου : 7,66 μέτρα
Ολικό πλάτος : 3,10 μέτρα
Βύθισμα : 0,58 μέτρα
Βάρος (χωρίς μηχανή) : 3720 κιλά
Μήκος ποδιού μηχανής : extra long
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου : 650 λίτρα
Μέγιστη ισχύς : 2x250 ίπποι
Κουκέτες : 3/4
Κατηγορία : B/C
Αριθμός επιβαινόντων : 7/10
Μέγιστη ταχύτητα: 45 κόμβοι


Πληροφορίες: ΜOΤOΔΥΝΑΜΙΚΗ A.E.E., 14ο χλμ. ΕΘΝ. OΔOΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, 145 10 ΚΗΦΙΣΙΑ, τηλ.: 6293.400, fax: 6201.745, www.yamaha-motor.gr
Καλαίσθητο και λειτουργικό, το 925 αποτελεί ένα από πλέον δημοφιλή σκάφη του γαλλικού ναυπηγείουΗ ημιτονοειδής γάστρα αποτελεί το κυρίαρχο εξωτερικό του γνώρισμαΜε χρήση δύο εξωλέμβιων, το 925 διαθέτει μεγάλη δυνατότητα ελιγμών
Η πολυποίκιλη χρήση του το καθιστά ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, θαλάσσια σπορ και ψάρεμαΗ μεγάλη επιφάνεια του ταμπλό, επιτρέπει την άνετη φιλοξενία πολλών οργάνων ναυσιπλοΐας και πλοήγησηςΤο καθιστικό μετατρέπεται -με την προσθήκη στρωμάτων- σε κρεβάτι
Η κουζίνα περιλαμβάνει εστίες γκαζιού, νεροχύτη και ψυγείοΚάτοψη του κατώτερου καταστρώματοςΚάτοψη του κύριου καταστρώματος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.