Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Wellcraft 210Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Αναγκαίο καλό

Διατηρώντας τα αμερικάνικα σχεδιαστικά γνωρίσματα, το "μικρό" Wellcraft 210 δηλώνει εξαρχής την πρακτικότητά του προσφέροντας ένα ευκολόχρηστο σύνολο, σε λογική τιμή κτήσης.

Απευθυνόμενο στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ημερήσιους πλόες και την πραγματοποίηση θαλάσσιων σπορ, το Wellcraft 210 διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Με κόμπακτ διαστάσεις καθίσταται ευκολόχρηστο και ευέλικτο στο λιμάνι, ενώ το κατάστρωμα είναι εργονομικά σχεδιασμένο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικές λύσεις στους επιβάτες.

Με μήκος 6,36 μέτρα και πλάτος 2,61 μέτρα εκτείνεται σε ένα κατάστρωμα. Χωρίς τίποτα το εξεζητημένο, η εξωτερική του όψη κινείται σε ουδέτερα επίπεδα. Το κατάστρωμα, πέρα από την ευρυχωρία για τα δεδομένα του, διακρίνεται και για την αξιοπρεπή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του. Σε επίπεδο εργονομίας, διακρίνονται οι δύο χώροι φιλοξενίας που επικοινωνούν μεταξύ τους διαμέσου του διαιρούμενου αλεξήνεμου. Στον πρωραίο δύναται να φιλοξενηθούν άνετα τρία άτομα ενώ στο κεντρικό χώρο προσφέρονται έξι συνολικά καθίσματα.

Η ζώνη του πιλοτηρίου, περιλαμβάνει στην αριστερή πλευρά ένα διπλό κάθισμα τύπου "πλάτη με πλάτη" (back to back) το οποίο είναι διαιρούμενο, δημιουργώντας κατά την ανάπτυξή του ένα μονό στρώμα ηλιοθεραπείας. Στην δεξιά πλευρά είναι εγκατεστημένο το ταμπλό, στο οποίο φιλοξενείται ένα μεταλλικό τριακτινικό και ρυθμιζόμενο τιμόνι. Στην αριστερή πλευρά της κονσόλας είναι τοποθετημένα τα αναλογικά ενδεικτικά όργανα της εξωλέμβιας μηχανής ενώ στο κέντρο προσφέρεται μια μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να φιλοξενήσει τις οθόνες των ψηφιακών οργάνων ναυσιπλοΐας και πλοήγησης που επιλέξει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης. Τέλος, στην αριστερή πλευρά, προσφέρεται ένας κλειστός χώρος στον οποίο φιλοξενείται μια χημική τουαλέτα.

Ο εξοπλισμός του Wellcraft 210 δεν παρουσιάζει ελλείψεις. Μεταλλικές χειρολαβές συνοδεύουν όλα τα καθίσματα, τα οποία μάλιστα εξοπλίζονται με ποτηροθήκες ενώ τα τέσσερα συνολικά ηχεία είναι τοποθετημένα πλώρα και πρίμα. Όσο για τους χώρους αποθήκευσης, αυτοί είναι τοποθετημένοι κάτω από τα καθίσματα, στο δάπεδο του καταστρώματος και πλευρικά των κουπαστών.

Η υψηλή, για τα δεδομένα της κατηγορίας, ποιότητα πλεύσης αφήνει τη "γεύση" ενός καλοθάλασσου σκάφους, για το οποίο έχει προβλεφθεί από το ναυπηγείο μια μεγάλη γκάμα εξωλέμβιων κινητήρων. Η μικρότερη ιπποδύναμη, προερχόμενη από δίχρονο ή τετράχρονο κινητήρα, ανέρχεται στους 150 ίππους και ανεβαίνει κλιμακωτά στους 200, 225 και 250 ίππους. Ενδεικτικά αναφέρονται οι 43,5 μέγιστης ταχύτητας στις 5500 στροφές, με χρήση ισχύος 200 ίππων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 6,36 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2,61 μέτρα
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 101 γαλόνια
Χωρητικότητα δεξ. νερού: 354 λίτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 250 ίπποι
Deadrise: 19 μοίρες
Ισχύς κινητήρων:150, 200, 225, 250 ίπποι

Πληροφορίες: Aquacraft, τηλ.: 210 6078507-8, e-mail: info@aquacraft.gr

Οι κόμπακτ διαστάσεις και το βάρος του καθιστούν σχετικά εύκολη την μεταφορά του με τρέιλερΟ μικρότερος κινητήρας των 150 ίππων κινεί το σκάφος αξιοπρεπώς ενώ με 200 ίππους προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 43.5 κόμβων στις 5500 στροφέςΧωρίς τίποτα το εξεζητημένο το πιλοτήριο προσφέρει μια πρακτική θέση πλοήγησης
Στο πρωραίο καθιστικό φιλοξενούνται τρία άτομαΤο κατάστρωμα εξοπλίζεται, συν τοις άλλοις, με τέσσερα ατομικά καθίσματαΜπροστά από την θέση του συγκυβερνήτη φιλοξενείται το χημικό w.c.
Η ένωση των δύο διαιρούμενων καθισμάτων δημιουργεί ένα στρώμα ηλιοθεραπείαςΔύο καλαμοθήκες προσφέρονται σε κάθε κουπαστή
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.