Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Σεπτέμβριος 2005 > Pershing 115

 

Το super yacht που παρουσιάζεται από το ιταλικό ναυπηγείο και εκτείνεται σε 35,07 x 7,20 μέτρα διακρίνεται από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις υψηλές επιδόσεις του καθώς με την χρήση υδροτζέτ και δύο μηχανές με ισχύ 3700 ίππων η κάθε μία φθάνει τους 55 κόμβους!

Το σκάφος διαθέτει ιδιαίτερη όψη κύρια χαρακτηριστικά της οποίας αποτελούν το ασημί χρώμα της γάστρας που συνδυάζεται αρμονικά με τον μπλε πολυεστέρα, η μεγάλη πρυμνιά πλατφόρμα και φυσικά η υπερκατασκευή με τα τριγωνικά και ελλειψοειδή παράθυρα, η κορυφή της οποίας έχει αξιοποιηθεί ώστε να προσφέρει στους επιβάτες μια μεγάλη επιφάνεια επενδυμένη με στρώματα για ηλιοθεραπεία.

Το Pershing 115 εκτείνεται σε τρία καταστρώματα. Το κύριο κατάστρωμα προσφέρει μεγάλους χώρους προς την πλώρη και την πρύμνη αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στην πλώρη έχει τοποθετηθεί ένα καθιστικό που αποτελείται από έναν άνετο καναπέ και ένα πτυσσόμενο τραπέζι πίσω από το οποίο βρίσκονται μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας. Επιπλέον στον ίδιο χώρο οι μηχανικοί του σκάφους φρόντισαν για την δημιουργία γκαράζ που φιλοξενεί τα δύο τζετ σκι.

Δύο φαρδείς πλευρικοί διάδρομοι οδηγούν στην πρύμνη που φιλοξενεί το δεύτερο υπαίθριο καθιστικό το οποίο μάλιστα αποτελείται από τρεις αναπαυτικούς καναπέδες και ένα τριγωνικό τραπέζι καθώς και μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας.

Δύο σκάλες οδηγούν στην μεγάλη πλατφόρμα από την οποία επιτυγχάνεται η πρόσβαση στο γκαράζ που φυλάσσεται το βοηθητικό σκάφος.

Το εσωτερικό του σκάφους διακρίνεται από μεγάλους ενιαίους χώρους που διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και έπιπλα ενώ στα χρώματα κυριαρχεί το λευκό και το μπλε.

Το κύριο κατάστρωμα φιλοξενεί το πιλοτήριο που αποτελείται από τρεις μονούς καναπέδες και μια κονσόλα με εγκατεστημένα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας.

Πίσω από το πιλοτήριο βρίσκεται η τραπεζαρία με ένα μοντέρνο τριγωνικό τραπέζι το ένα τρίτο του είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ενώ οι καρέκλες είναι κόκκινες και κίτρινες δημιουργώντας έντονες και καλαίσθητες πινελιές.

Το σαλόνι διαθέτει πλούσιο φυσικό φωτισμό και φιλοξενεί τρεις μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες με λευκή δερμάτινη επένδυση που περικλείουν δύο τραπέζια σε απόχρωση του γκρι. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η μεγάλη συρόμενη πόρτα που οδηγεί στο υπαίθριο σαλόνι.

Πηγαίνοντας από το κύριο στο κατώτερο κατάστρωμα, υπάρχει ένα ενδιάμεσο επίπεδο που φιλοξενεί ένα επιπλέον καθιστικό με τηλεόραση, στερεοφωνικό συγκρότημα και γραφείο. Το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί αναμφισβήτητα μια σχεδιαστική καινοτομία άκρως λειτουργική ενώ βάλλεται από φυσικό φως τόσο από το πλευρικό παράθυρο, όσο και από την οροφή.

Στο κατώτερο κατάστρωμα συναντάμε τις τέσσερις συνολικά καμπίνες για τους επιβάτες, οι οποίες διαθέτουν αποκλειστικά μπάνια / w.c. Ο σχεδιασμός τους είναι επίσης μοντέρνος και λειτουργικός ενώ η διάταξη και το σχήμα των επίπλων εντυπωσιάζουν. Ενδεικτικά αναφέρονται οι δύο ξεχωριστοί καναπέδες στην καμπίνα master που φαίνεται να «αγκαλιάζουν» το κρεβάτι σε μέγεθος king size. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η καμπίνα με τις δύο μονές κουκέτες με κυρίαρχο χρώμα…ποιο άλλο; Το κόκκινο!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nαυπηγείο:Pershing
Xώρα προέλευσης: Ιταλία.
Υλικά κατασκευής: Γάστρα και υπερκατασκευή από πολυεστέρα.
Ολικό μήκος: 35.07 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 7.20 μέτρα.
Βύθισμα: 1,35 μέτρα.
Εκτόπισμα: 133 t.
Αριθμός καμπίνων:4+1 πληρώματος.
Αριθμός επιβατών: 8+2 πλήρωμα.
Δεξαμενές καυσίμων: 16500 λίτρα.
Κινητήρες: 2x 3700 ίπποι.
Τύπος μετάδοσης: υδροτζέτ.
Μέγιστη ταχύτητα: 55 κόμβοι.
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 48 κόμβοι.

Πληροφορίες: PERSHING (ITAΛΙΑ) EKKA ΣKAΦH, ΔABAKH 2 & Λ. ΠOΣEIΔΩNOΣ, AΛIMOΣ 175 55, τηλ.: 9848.992, fax: 9884.420

Η πλώρη του Pershing 115 είναι επιβλητικήΤο σκάφος εν πλωΑναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες
Pershing 115 άνωθενΠανοραμική άποψη του σκάφουςΗ πρύμνη με το μεγάλο υπαίθριο καθιστικό
Το καθιστικό στην πλώρηΤο γκαράζ προς την πλώρηΤο σκάφος διαθέτει εντυπωσιακό φωτισμό
Αποψη του εσωτερικού του κύριου καταστρώματοςΠίσω από το πιλοτήριο βρίσκεται η τραπεζαρίαΗ τραπεζαρία διαθέτει εντυπωσιακό τραπέζι και καρέκλες με έντονο χρώμα
Το σαλόνι με τους μεγάλους καναπέδες και τον μοντέρνο σχεδιασμόΗ αίθουσα ψυχαγωγίας με την επίπεδη τηλεόραση σε περίοπτη θέσηΟ μοντέρνος σχεδιασμός κυριαρχεί στις καμπίνες
Έντονα χρώματα στην καμπίνα με τις δύο κουκέτεςΟ διάδρομος του σκάφους αξιοποιείται πλευρικά με ράφιαΠλάγια όψη του σκάφους
Κάτοψη του ανώτερου καταστρώματοςΚάτοψη του κύριου καταστρώματος
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.