Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Οκτώβριος 2005 > Fairline Targa 62 Grand Tourismo

 

Επιμέλεια: Αιμίλιος Χατζηδάκης

Το τρίπτυχο πολυτέλεια- άνεση και ταχύτητα συνδυάζεται επιτυχώς με τις κλασσικές γραμμές αλλά και τον σπορ χαρακτήρα στο βρετανικό σκάφος Fairline Targa 62 που εκτείνεται στα 18.80 x 4.76 μέτρα συνοδευόμενο μάλιστα από υψηλές επιδόσεις που φθάνουν τους 36 κόμβους.

Το σκάφος εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Στο κύριο κατάστρωμα μεγάλο μέρος καταλαμβάνει η υπερκατασκευή με την ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή ενώ τα ελλειψοειδή παράθυρα είναι χαρακτηριστικά και αποτελούν σημείο αναφοράς στη σειρά Targa.
Στη δεξιά πλευρά του κυρίου καταστρώματος είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο, ένας ιδιαίτερα επιμελημένος χώρος που χαρακτηρίζεται από άνεση και άριστη ορατότητα. Αποτελείται από δύο μονά αναπαυτικά καθίσματα με δερμάτινη επένδυση ενώ η κονσόλα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με το ένα να φιλοξενεί τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων και το άλλο τα ηλεκτρονικά όργανα πλοήγησης..
Στην αριστερή πλευρά του κυρίου καταστρώματος υπάρχει ένα αναπαυτικό μικρό καθιστικό αποτελούμενο από δύο μικρούς καναπέδες που περιβάλλουν ένα σταθερό ξύλινο τραπέζι ενώ ακριβώς από πίσω, συναντάμε το κύριο καθιστικό-τραπεζαρία με έναν καναπέ να «αγκαλιάζει» το εξαιρετικής ποιότητας τραπέζι ενώ ακριβώς απέναντι έχει τοποθετηθεί ένας επιπλέον καναπές.
Το άνοιγμα της ηλεκτρικής οροφής προσφέρει στο κύριο κατάστρωμα κυριολεκτικά άλλον αέρα αφήνοντας το άπλετο φυσικό φως να πλημμυρίσει το χώρο.

Στην περιοχή της πλώρης έχουν προβλεφθεί μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας ενώ στην περιοχή της πρύμνης έχει κατασκευασθεί ένα ευρύχωρο γκαράζ.

Στο κατώτερο κατάστρωμα προσφέρονται δύο εναλλακτικές προτάσεις. Η μια περιλαμβάνει δύο πολυτελείς καμπίνες με διπλά king size κρεβάτια και η άλλη περιλαμβάνει μία επιπλέον καμπίνα με δύο μονές κουκέτες.
Η προωστήρια δύναμη του σκάφους προέρχεται από ένα ζεύγος πετρελαιοκινητήρων με ισχύ από 2 x 1430 έως 2 x 2100 ίππων προσφέροντας στο σκάφος υψηλές ταχύτητες που φθάνουν τους 36 κόμβους μέγιστη ταχύτητα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nαυπηγείο: Fairline.
Xώρα προέλευσης: Μ.Βρετανία.
Υλικά κατασκευής: Γάστρα και υπερκατασκευή από πολυεστέρα.
Ολικό μήκος: 18,88 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 4,76 μέτρα.
Βύθισμα: 1,37 μέτρα.
Εκτόπισμα: 23,2 t.
Αριθμός καμπίνων: 2 ή 3
Αριθμός κρεβατιών Από 4 έως 7
Δεξαμενές καυσίμων: 2950 λίτρα.
Κινητήρες: Από 2x 1430 έως 2 x 2100 ίπποι.
Μέγιστη ταχύτητα: 36 κόμβοι.

Πληροφορίες: FAIRLINE BOATS (Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ) KAPPA MARINE S.A., ΛAMIAΣ 10, AΛIMOΣ 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 www.kappamarine.gr - info@kappamarine.gr

Το Targa 62Διακρίνονται καθαρά τα παρατροπίδια της γάστρας που εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα πλεύσηςΠλευρική άποψη του σκάφους
Η πλώρη του Τ62 με τα αναπαυτικά στρώματα ηλιοθεραπείαςΣτη δεξιά πλευρά βρίσκεται το πιλοτήριο και στην αριστερή ένα μικρό καθιστικόΤο κύριο κατάστρωμα με την ηλιοροφή ανοιγμένη
Το πολυτελές καθιστικό και η κουζίνα στο κατώτερο κατάστρωμαΚαμπίνα του σκάφουςΚαμπίνα του σκάφους
Kάτοψη του κύριου καταστρώματοςΚάτοψη με δύο καμπίνεςΚάτοψη με τρεις καμπίνες
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.