Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Φεβρουάριος 2006 > Ιtalcraft 105


Mε ταχύτητα που φθάνει τους 40 κόμβους το Ιtalcraft 105 υπόσχεται απολαυστικές πλεύσεις συνοδευόμενες από υψηλά επίπεδα πολυτέλειας που χαρακτηρίζει τα καταστρώματα του.

Το Itralcaft 105 έχει διαστάσεις 31 x 7,56 μέτρα και η εξωτερική του όψη χαρακτηρίζεται από μοντέρνες γραμμές. Στο κύριο κατάστρωμα εδράζεται η πολυεστερική υπερκατασκευή με κύρια χαρακτηριστικά το μεγάλο της μέγεθος και τα πλευρικά ευμεγέθη ελλειψοειδή παράθυρα, ενώ η γάστρα είναι σε λευκή και μπλε απόχρωση.

Η περιοχή της πρύμνης του κεντρικού καταστρώματος όντας από τα πλέον επίκαιρα σημεία του σκάφους, διαθέτει επαρκείς ωφέλιμες διαστάσεις και έχει τρεις μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες, έναν πρίμα και δύο πλευρικούς. Σε κοντινή απόσταση συναντάμε την πρυμνιά πλατφόρμα από την οποία οδηγούμαστε στο γκαράζ που φιλοξενεί το βοηθητικό σκάφος.

Δύο διάδρομοι οδηγούν στην περιοχή της πλώρης που καταλήγει το εμπρόσθιο τμήμα της υπερκατασκευής. Εκεί προσφέρονται μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας και ένας επιπλέον καναπές.

Στο εσωτερικό προσφέρεται ένας εκλεπτυσμένος χώρος μοντέρνου σχεδιασμού με ποιοτικές επιπλοσυνθέσεις. Στην δεξιά πλευρά βρίσκεται το καθιστικό που αποτελείται από έναν οβάλ καναπέ και «αγκαλιάζει» δύο κυκλικά τραπέζια.

Απέναντι είναι εγκατεστημένη η επιπλοσύνθεση ενός μπαρ, που εξυπηρετεί άμεσα τόσο το εσωτερικό καθιστικό όσο και το εξωτερικό.

Πιο μπροστά βρίσκεται η τραπεζαρία του σκάφους με δυνατότητα φιλοξενίας έως 8 άτομα, ενώ πλώρα συναντάμε το πιλοτήριο που φιλοξενεί τρία ατομικά καθίσματα με δερμάτινη επένδυση και όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης προηγμένης τεχνολογίας.

Ο άνετος χώρος του κεντρικού καταστρώματος αλλάζει μορφή όταν ανοίξει η οροφή του προσφέροντας πλούσιο φυσικό φως και αερισμό.

Στο κατώτερο κατάστρωμα συναντάμε τις τέσσερις πολυτελείς καμπίνες για τους επιβάτες και δύο επιπλέον για το πλήρωμα. Η ατμόσφαιρα σε κάθε καμπίνα είναι μοναδική . Σε αυτό συμβάλλουν οι μεγάλοι χώροι, τα ποιοτικά υλικά που είναι κατασκευασμένα, τα κομψά έπιπλά και οι αρμονικοί αισθητικοί χρωματικοί συνδυασμοί των υφασμάτων. Οι καμπίνες είναι εφοδιασμένες με συσκευές υψηλής τεχνολογίας όπως για παράδειγμα επίπεδες τηλεοράσεις και στερεοφωνικό συγκρότημα ενώ διαθέτουν πολυτελή μπάνια.

Στο μηχανοστάσιο του Italcraft 105 βρίσκονται δύο κινητήρες με ισχύ 2400 ίππους έκαστος και σε συνδυασμό με ένα σύστημα από προπέλες επιφανείας (Arneson) επιτυγχάνεται μέγιστη ταχύτητα 40 κόμβων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nαυπηγείο: Italcraft
Xώρα προέλευσης:: Ιταλία
Αριθμός επιβατών: 8 + πλήρωμα.
Αριθμός καμπίνων: 4 + πληρώματος
Ολικό μήκος: 31 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 7,56 μέτρα.
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 9000 λίτρα.
Χωρητικότητα δεξαμενών νερού: 1200 λίτρα.
Μέγιστη ισχύς: 2 x 2400 ίπποι.
Μέγιστη ταχύτητα: 40 κόμβοι.

Πληροφορίες: ΙΤΑLCRAFT (ITAΛΙΑ) XPHΣTOΣ XPYΣIKOΠOYΛOΣ, τηλ.: 210-4282406, fax: 2104282866, www.ccyachts.gr, info@ccyachts.gr

To Ιtalcraft 105 εν πλωΤο σκάφος αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 40 κόμβωνΗ πλεύση εκτιμάται σε υψηλά επίπεδα
Πρόσοψη του σκάφουςΤο σκάφος κατά την εκκίνησηΗ μεγάλη γυάλινη επιφάνεια προσφέρει άπλετο φυσικό φως
Το σκάφος άνωθενΑποψη του εσωτερικού. Διακρίνεται η τραπεζαρίαΤο καθιστικό στο κύριο κατάστρωμα
Το μπαρ που βρίσκεται απέναντι από το σαλόνιΗ επένδυση του δαπέδου έχει γίνει από ξύλο τικΤο πιλοτήριο είναι σχεδιασμένο εργονομικά
Η κουζίνα διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρουςΚαθιστικό με τηλεόραση LCDΜια από τις πολυτελείς καμπίνες
Αποψη της καμπίναςΚαμπίνα με δύο κουκέτεςΠολυτελές μπάνιο της καμπίνας
Αποψη του μπάνιου
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.