Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Μάρτιος 2006 > Beneteau 57

Το Beneteau 57 είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος που εκτείνεται στα 17,60 x 4,98 μέτρα και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πολυτελείς διακοπές με ένα ιστιοπλοϊκό.

Τον σχεδιασμό του Beneteau 57 ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Farr Yacht Design, από το οποίο προέκυψε ένα καλαίσθητο σκάφος που αναπτύσσεται σε δύο καταστρώματα. Διαθέτει κλασσικές γραμμές και χρώματα, συνδυάζοντας αρμονικά την μπλε γάστρα με την λευκή υπερκατασκευή και το ξύλο τικ στο κατάστρωμα.

Κύριο χαρακτηριστικό του σκάφους αποτελεί το κόκπιτ που είναι εγκατεστημένο στο κέντρο. Εκεί συναντάμε έναν περιμετρικό καναπέ σε απόχρωση του μπλε που περιβάλει ένα καλαίσθητο και πρακτικό ξύλινο τραπέζι. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται το πιλοτήριο, που αποτελείται από ένα μεγάλο ακτινικό τιμόνι και ένα αναπαυτικό κάθισμα ενώ στην κονσόλα φιλοξενούνται με επιμέλεια τα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Ο χώρος προστατεύεται επαρκώς από ένα χαμηλό αλεξήνεμο που συνδυάζεται με μια τέντα προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη.

Σε κοντινές αποστάσεις συναντάμε τα βιντζιρέλα για την μαΐστρα και την τζένοα, ώστε οι χειρισμοί των ιστίων να πραγματοποιούνται με ευκολία. Η συνολική επιφάνεια ιστιοφορίας είναι 165 τετραγωνικά μέτρα (74 τετραγωνικά είναι η μαΐστρα και 91 τετραγωνικά η τζένοα).

Η επένδυση από ξύλο τικ στο κατάστρωμα με δεδομένη την μεγάλη επιφάνεια εντυπωσιάζει, χαρίζοντας παράλληλα ασφαλή διέλευση στους επιβάτες. Εξάλλου οι περιοχές της πρύμνης και της πλώρης είναι ευρύχωρες προσφέροντας άνεση.

Στο κατώτερο κατάστρωμα εξασφαλίζεται η άνεση διαμέσου μεγάλων και πολυτελών χώρων διαβίωσης. Το εσωτερικό είναι εξολοκλήρου επενδεδυμένο από ξυλεία ποιότητας προσφέροντας ζεστασιά και δημιουργώντας παράλληλα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα

Το σαλόνι διαθέτει δύο μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες σε απόχρωση του μπεζ, ένα μεγάλο σταθερό ξύλινο τραπέζι και ένα μικρότερο που συνοδεύει τον δεύτερο καναπέ. Σε περίοπτη θέση συναντάμε μια επίπεδη τηλεόραση και το στερεοφωνικό συγκρότημα ενώ ο φωτισμός επιτυγχάνεται από φωτιστικά δέσμης (σποτς) που βρίσκονται στην οροφή και από απλίκες.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει αρκετά ωφέλιμα τετραγωνικά πλήρη εξοπλισμό και φυσικά επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους.

Κοινό χαρακτηριστικό των καμπίνων είναι η ευρυχωρία και η καλαισθησία που υπόσχονται στους επιβάτες άνετη διαβίωση.

Το Beneteau 57 βγαίνει σε τέσσερις εκδόσεις με τρεις τέσσερις ή πέντε καμπίνες και διαφορετική διάταξη κουζίνας ανάλογα με την έκδοση.

Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω εκδόσεις:

  • με τρεις συνολικά καμπίνες εκ των οποίων οι δύο με διπλό κρεβάτι, μια με μονό και αποκλειστικά λουτρά
  • με τέσσερις συνολικά καμπίνες, εκ των οποίων οι τρεις με διπλά κρεβάτια (δύο τοποθετημένες πλώρα και μία πρύμα) η μία με μονό και αποκλειστικά λουτρά
  • με τέσσερις συνολικά καμπίνες εκ των οποίων οι τρεις με διπλό κρεβάτι (δύο τοποθετημένες πρύμα και μία πλώρα) και η άλλη με μονό και αποκλειστικό λουτρό για την κάθε καμπίνα
  • με πέντε συνολικά καμπίνες, μία με μονό κρεβάτι και τέσσερις με διπλό και αποκλειστικά μπάνια σε κάθε καμπίνα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nαυπηγείο: Βeneteau
Xώρα προέλευσης:Γαλλία
Αριθμός επιβατών: 6/8/10.
Αριθμός καμπίνων: 3/4/5
Ολικό μήκος: 17,60 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 4,98 μέτρα.
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 480 λίτρα.
Χωρητικότητα δεξαμενών νερού: 1000 λίτρα.

Πληροφορίες: BENETEAU (ΓΑΛΛΙΑ): VERNICOS YACHTS, Λ. ΠOΣΕΙΔΩΝOΣ 11, ΑΛΙΜOΣ, ΤΗΛ.: 210 9896000, FAX: 210 9850130
www.vernicos.com - newyachtsales@vernicos.gr

Αρτιες ναυπηγικές γραμμέςΤο σκάφος με ανεπτυγμένη την μαΐστρα και την τζένοαΠαρά το μέγεθος του, είναι ευέλικτο
Υψηλά επίπεδα πλεύσηςΑναπτύσσοντας ικανοποιητική επίδοση ταχύτηταςΠανοραμική άποψη
Πανοραμική άποψη του κόκπιτΟ χώρος του κόκπιτ διαθέτει μεγάλες διαστάσειςΗ ευρύχωρη πρύμνη
Το Beneteau 57 σε στάσηΠολυτελής καμπίναΑποψη του chart table και του σαλονιού
Το ευρύχωρο σαλόνιΗ κουζίνα διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.