Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Μάιος 2006 > Ηatteras 80

To Ηatteras 80 αποτελεί μια ποιοτική θαλαμηγό που εκτείνεται στα 24,33 x 6,48 μέτρα ενώ προσφέρει υψηλά επίπεδα πλεύσης και πολυτελείς χώρους.

Το σκάφος εκτείνεται σε τρία καταστρώματα και διαθέτει κλασσικές γραμμές. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι το hard top και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες της υπερκατασκευής, στοιχεία που συμβάλλουν στην εξωτερική του όψη.

Στο ανώτερο κατάστρωμα συναντάμε το fly bridge, έναν επιμελημένο χώρο που διαθέτει ένα πιλοτήριο με πλήρη εξοπλισμό, δύο καθιστικά και ένα wet bar. Η προστασία που προσφέρει το hard top είναι ουσιαστική, παρέχοντας επαρκή προστασία στους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Ανάλογα με την έκδοση, στο fly bridge είναι δυνατόν να τοποθετηθεί και Jacuzzi.

Στο πρυμναίο μέρος του κύριου καταστρώματος είναι εγκατεστημένη η υπαίθρια τραπεζαρία ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το wet bar.

Μια μεγάλη συρόμενη πόρτα σηματοδοτεί τη είσοδο στο ευρύχωρο εσωτερικό, στο οποίο συνδυάζεται η κλασσική και η μοντέρνα αισθητική, ενώ χρησιμοποιούνται έντονες χρωματικές αποχρώσεις στις επιπλοσυνθέσεις και τα υφάσματα.

Το εσωτερικό προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η μία περιλαμβάνει σαλόνι και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο και την κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο ενώ η άλλη περιλαμβάνει την τραπεζαρία και την κουζίνα στον ίδιο χώρο και εξοπλίζεται με ένα επιπλέον μπαρ στο σαλόνι.

Στην πρώτη έκδοση, το σαλόνι διαθέτει δύο καναπέδες σε μπλε απόχρωση, δύο καφέ αναπαυτικές πολυθρόνες και δύο ξύλινα τραπέζια ενώ ο τεχνητός φωτισμός προέρχεται από φώτα δέσμης οροφής (σποτς) τα οποία μάλιστα είναι τοποθετημένα σε ειδικό ξύλινο πλαίσιο.

Πιο μπροστά βρίσκεται η τραπεζαρία, στην αριστερή πλευρά της οποίας υπάρχει ο διάδρομος που οδηγεί στην κουζίνα, που χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα ενώ διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και υψηλή αισθητική.

Στην δεύτερη έκδοση στο χώρο του σαλονιού συναντάμε μια επιπλοσύνθεση που φιλοξενεί ένα μπαρ ενώ πιο μπροστά βρίσκεται η τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα.

Κατάπλωρα είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο ενώ δίπλα του συναντάμε ένα μικρό σαλόνι.

Στο κατώτερο κατάστρωμα βρίσκονται οι τέσσερις πολυτελείς καμπίνες που διαθέτουν αποκλειστικό μπάνιο/w.c. ενώ σε ξεχωριστή μέρος βρίσκεται η καμπίνα του πληρώματος.

Στο μηχανοστάσιο του Hatters 80 είναι δυνατόν να τοποθετηθούν δύο πετρελαιοκινητήρες με ισχύ που ξεκινά από τους 1550 ίππους έκαστος προσφέροντας στο σκάφος μέγιστη ταχύτητα 25 κόμβων ενώ οι επιδόσεις αυξάνονται με την χρήση μεγαλύτερης ιπποδύναμης που μπορεί να φθάσει τους 2000 ίππους για κάθε μηχανή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nαυπηγείο: Ηatteras Yachts
Ολικό μήκος: 24,33 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 6,48 μέτρα.
Βύθισμα: 1,63 μέτρα.
Αριθμός καμπίνων:
Δεξαμενές καυσίμων: 10181 λίτρα.
Κινητήρες: 2 x 1550 – 2 x 2000 ίπποι
Μέγιστη ταχύτητα: 25 κόμβοι (με τις μικρότερες μηχανές)
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 22 κόμβοι (με τις μικρότερες μηχανές)

Πληροφορίες: HATTERAS KAPPA MARINE S.A., ΛAMIAΣ 10, AΛIMOΣ 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 www.kappamarine.gr - info@kappamarine.gr

Το Ηatteras 80 άνωθενΗ πλεύση του εκτιμάται σε υψηλά επίπεδαΈκδοση με κλειστό fly bridge
Πλευρική όψη της έκδοσης με κλειστό flyΠλευρική όψη με hard topΤο fly bridge
Στο fly τοποθετείται και Jacuzzi Η υπαίθρια τραπεζαρία στο κύριο κατάστρωμαΤο σαλόνι της 1ης έκδοσης
Αποψη της τραπεζαρίας της 1ης έκδοσηςΗ κουζίνα στην 1η έκδοσηΑποψη το σαλονιού της 2ης έκδοσης
Η τραπεζαρία της 2ης έκδοσηςΗ κουζίνα της 2ης έκδοσηςΤο πιλοτήριο της 1ης έκδοσης
Το πιλοτήριο της 2ης έκδοσηςΗ καμπίνα master Πολυτελής διαβίωση στις καμπίνες
Κρεβάτι σε μέγεθος king sizeΠολυτελές μπάνιοΔιακριτικό φωτιστικό σε καμπίνα
Οι κατόψεις του Hatteras 80
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.