Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Bayliner 265


Το νέο Bayliner 265 ανήκει στη νέα σειρά σκαφών τύπου cruiser του αμερικάνικου ναυπηγείου για το 2005 που με μήκος μόλις 8.23 μέτρα, είναι σε θέση να προσφέρει προνόμια μεγαλύτερων σκαφών.

Κύρια χαρακτηριστικά του νέου αυτού σκάφους είναι οι compact διαστάσεις του, η ευκολία χειρισμών και οι πολύ καλές επιδόσεις του με τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνά τους 40 κόμβους, με κινητήρα ισχύος 300 ίππων, ενώ η πλεύση του κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Το εν λόγω μοντέλο είναι πολυχρηστικό και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα σκάφος προορισμένο για οικογενειακή κυρίως χρήση αφού  είναι σε θέση να φιλοξενεί άνετα μια τετραμελή οικογένεια, ενώ είναι εύκολα εφικτή η πραγματοποίηση θαλάσσιων χόμπι όπως η έλξη σκι.

Το σκάφος εκτείνεται σε δύο πρακτικά καταστρώματα κύρια χαρακτηριστικά των οποίων είναι η αξιοποίηση και του παραμικρού χώρου προς όφελος των επιβατών.
Στο κύριο κατάστρωμα συναντάμε το πιλοτήριο που αποτελείται από μία εργονομικά σχεδιασμένη κονσόλα και ένα περιστρεφόμενο αναπαυτικό κάθισμα. Στην κονσόλα είναι εγκατεστημένα όλα τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων καθώς επίσης και το ταχύμετρο. Το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο καθ ύψος και συνεργάζεται ιδανικά με το χειριστήριο.

Από την άλλη πλευρά του πιλοτηρίου βρίσκεται ένα επιπλέον μονό περιστρεφόμενο κάθισμα, πίσω από το οποίο είναι εγκατεστημένοι δύο αντικριστοί καναπέδες. Απέναντι σε πρακτική θέση υπάρχει το wet bar τοποθετημένο σε πρακτική θέση έτσι ώστε να συμβάλει στην πλήρη αξιοποίηση του καταστρώματος.

Πιο πίσω συναντάμε την πλωριά πλατφόρμα από την οποία πραγματοποιείται η πρόσβαση στο σκάφος. Όλος ο χώρος του ντεκ προστατεύεται επαρκώς από το μεγάλο αλεξήνεμο το οποίο είναι διαιρούμενο και προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην περιοχή της πλώρης.

Στο κατώτερο κατάστρωμα, παρόλο που θα περιμένει κανείς να συναντήσει ένα λιτό εσωτερικό μικρών διαστάσεων, η πρώτη αίσθηση είναι ευχάριστη και οφείλεται κυρίως στον πλούσιο φυσικό φωτισμό και στα ανοικτά μπεζ χρώματα από τις μοκέτες τις ταπετσαρίες και τα δέρματα των καναπέδων.

Το εσωτερικό είναι εύχρηστο και διαθέτει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει ένα καθιστικό που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Πιο πίσω βρίσκεται η επιπλοσύνθεση της κουζίνας με πολύ καλό εξοπλισμό και επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους. Προς την πρύμνη βρίσκεται το μπάνιο / wc και μια μικρή καμπίνα.

Στο μηχανοστάσιο του Bayliner 265 φιλοξενούνται κινητήρες της Mercruiser με διάφορες ιπποδυνάμεις, ανάλογα με την χρήση οι οποίοι μάλιστα συνδυάζονται αρμονικά με τα stern drives που προσφέρει η Mercruiser. Ο κινητήρας που έχει επιλεγεί ως βασικός διαθέτει ισχύ 220 ίππους και οι επιδόσεις του φθάνουν τους 34,9 κόμβους ως μέγιστη ταχύτητα και 24,7 κόμβους η υπηρεσιακή. Η μέγιστη ισχύς που μπορεί να εγκατασταθεί είναι 300 ίπποι που αποδίδουν μέγιστη ταχύτητα 43,1 κόμβους και υπηρεσιακή 31,4 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος:  8,23 μέτρα
Πλάτος: 2,59 μέτρα
Βάρος: 2720  κιλά
Βύθισμα:  0,56 / 0,99 μέτρα
Δεξαμενές καυσίμων: 284 λίτρα
Δεξαμενή νερού:  75 λίτρα
Μέγιστη ισχύς: 300 ίπποι.
Mέγιστη ταχύτητα:  43,1 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 31,4 κόμβοι
Αριθμός καμπίνων:  2

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ: 78800 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με τον βασικό κινητήρα με ισχύ 220 ίππους και το βασικό πακέτο των extra.

BAYLΙNER (Η.Π.Α.) TRITON YACHTING, L. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  5A, ΑΛΙΜΟΣ 174 55, τηλ. 9811.044, fax 9811.699, www.triton-yachting.gr - sales@triton-yachting.gr

To νέο Bayliner 265, με την τέντα πλεύσης σε ανάπτυξηTο πρακτικό κατάστρωμα του σκάφουςTο νέο Bayliner 265 διαθέτει πλήρη σειρά καλυμμάτων και τεντών
To εργονομικό πιλοτήριοΚάτω από τα καθίσματα του καταστρώματος προσφέρονται αποθηκευτικοί χώροιΤο wet bar
Ο κεντρικός χώρος του εσωτερικούΤο καθιστικό μετατρέπεται εύκολα σε διπλό κρεβάτιΗ επιπλοσύνθεση της κουζίνας
Στην αριστερή πλευρά της κουζίνας βρίσκεται το δεύτερο κρεβάτιΗ επιλογή φορητής τηλεόρασης είναι ιδανικήΕπιπλοσύνθεση που περιλαμβάνει το φούρνο μικροκυμάτων
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.