Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Jeanneau Cap Camarat 715 WA


Το μοντέλο Cap Camarat 715 wa κατασκευασμένο στο γαλλικό ναυπηγείο Jeanneau-που ανήκει στο γαλλικό κολοσσό Beneteau- έχοντας υποστεί την απαραίτητη ανανέωση παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα ως ένα από τα νέα μηχανοκίνητα μοντέλα για το 2006 (μαζί με τα Merry Fisher 655, Prestige 42 Fly και Prestige 50S).

Η σειρά σκαφών Jeanneau Cap Camarat παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1980 ενώ περιλαμβάνει εννέα μοντέλα τύπου open ή walk around με μήκος που ξεκινά από τα πέντε και καταλήγει στα εννέα μέτρα. Εμπορικά η συγκεκριμένη σειρά σκαφών είχε μια επιτυχή παρουσία, ενδεικτικά αναφέρεται το μοντέλο Cap Camarat 625 open και walk around με πωλήσεις επάνω από 2300 σκάφη.

Το νέο Jeanneau Cap Camarat 715 walk around εκτείνεται στα 7,15 x 2.55 μέτρα ανήκει στα μικρομεσαία σκάφη μια κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για μικρά ταξίδια και ημερήσιες κρουαζιέρες.

Η εξωτερική όψη του διαθέτει λιτές γραμμές χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές ενώ η γάστρα του διαθέτει αναβαθμίδες(steps) με σκοπό τις μεγάλες επιδόσεις ταχύτητας και την μικρότερη κατά το δυνατόν κατανάλωση καυσίμων.

Ευρισκόμενοι στο κύριο κατάστρωμα διαπιστώνουμε έναν επιμελημένο χώρο με πολύ καλά φινιρίσματα. Στο κέντρο είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο που αποτελείται από μια μεγάλη και πρακτική κονσόλα και ένα αναπαυτικό ρυθμιζόμενο κάθισμα. Στη κονσόλα είναι εγκατεστημένα τα ενδεικτικά όργανα των μηχανών ενώ ένα επίπεδο πιο χαμηλά βρίσκονται οι διακόπτες, το τιμόνι και το χειριστήριο της μηχανής.

Στην αριστερή πλευρά συναντάμε ένα επιπλέον ρυθμιζόμενο κάθισμα μπροστά από το οποίο βρίσκεται η φάλκα που οδηγεί στην μικρή καμπίνα και αποτελεί ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς αφού καθιστά το σκάφος ποιο άνετο και λειτουργικό.

Το πρυμναίο μέρος του καταστρώματος διαθέτει έναν καναπέ που καταλαμβάνει όλο το εσωτερικό πλάτος και αναπτύσσεται μερικώς στις πλευρές του σκάφους. Στο μέσον είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ένα πτυσσόμενο τραπέζι και να δημιουργηθεί ένα άνετο υπαίθριο καθιστικό / τραπεζαρία.

Η περιοχή της πλώρης καλύπτεται από ένα μεγάλο στρώμα και κατάπλωρα βρίσκεται το ταμπούκι της άγκυρας που είναι κατασκευαστικά επιμελημένο χωρίς εξοχές, επιτρέποντας την ασφαλή διέλευση διαμέσου του ανοίγματος από τα ανοξείδωτα προστατευτικά ρέλια.

Για την πρόωση του Jeanneau Cap Camarat 715 walk around έχει προβλεφθεί η χρήση εξωλέμβιας μηχανής με ισχύ από 200 έως 250 ίππους που καλούνται να κινήσουν τα 1305 κιλά που ζυγίζει το σκάφος χωρίς βέβαια να υπολογίζεται το βάρος της μηχανής και του φορτίου. Οι επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί είναι υψηλές, φθάνοντας τους 42 κόμβους ως μέγιστη ταχύτητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Nαυπηγείο: Jeanneau
Xώρα προέλευσης:Γαλλία
Ολικό μήκος: 7,15 μέτρα.
Μέγιστο πλάτος: 2,55 μέτρα.
Βύθισμα: 0,46 μέτρα.
Εκτόπισμα: 1305 κιλάι.
Δεξαμενές καυσίμων:280 λίτρα
Κινητήρες: 1x 200 ίπποι, 1 x 250 ίπποι
Μέγιστη ταχύτητα: 42 κόμβοι.

Πληροφορίες: JEANNEAU (ΓΑΛΛΙΑ) ATHENIAN YACHTS ENTERPRISES, Λ. ΠOΣEIΔΩNOΣ 1-2, Π. ΦAΛHPO 175 62, τηλ.: 9811.820, 9838.411, fax: 9825.701, www.athenian-yachtsales.gr

Το νέο μοντέλο Cap Camarat 715 WAΤο σκάφος αναπτύσσει ταχύτητα 42 κόμβωνΗ γάστρα του νέου Jeanneau διαθέτει αναβαθμίδες
Το σκάφος κινείται γρήγορα με κινητήρα 250 ίππωνΤο σκάφος πλοηγείται εύκολαΛιτή και απέριττη αισθητική
Η αριστερή πλευράΙδανικό για ημερήσιες κρουαζιέρεςΤο πιλοτήριο του σκάφους
Η εργονομική κονσόλαΠανοραμική άποψηΗ πλάγια και η κάτω όψη του σκάφους
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.