Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Sea Ray 290 Sun Sport

‘Ένα νέο σκάφος προσθέτει στη γκάμα του το αμερικάνικο ναυπηγείο Sea Ray. Πρόκειται για το μοντέλο 290 Sun Sport το οποίο εκτείνεται στα 8.99 x 2,95 μέτρα ενώ διαθέτει και καμπίνα.

Το νέο μοντέλο απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που επιθυμεί ένα εύχρηστο σκάφος, με το οποίο να μπορεί να κάνει μικρά ταξίδια πραγματοποιώντας παράλληλα και θαλάσσια χόμπι όπως έλξη σκι.

Στη δεξιά πλευρά του κύριου καταστρώματος συναντάμε το πιλοτήριο το οποίο διαθέτει δύο επίπεδα, ένα για τα ενδεικτικά όργανα των μηχανών και ένα για το ηλεκτρικό σύστημα. Το ταμπλό έχει ξύλινη επένδυση, ενώ το τριακτινικό τιμόνι προσφέρεται με ενσωματωμένα χειριστήρια.

Το σκάφος παράγεται σε τρεις εκδόσεις που διαφοροποιούνται στο κύριο κατάστρωμα. Η βασική έκδοση διαθέτει δύο μονά καθίσματα και ένα καναπέ πρίμα.

Η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνει καθίσματα back to back και μεγάλο wet bar και η τρίτη προσφέρεται με έναν καναπέ ημικυκλικό και στρώματα ηλιοθεραπείας στην πρύμνη.

Η καμπίνα του Sea Ray 290 Sun Sport είναι εφοδιασμένη με έναν καναπέ που περιβάλλει ένα μικρό πρακτικό τραπέζι που αφαιρείται και με την προσθήκη στρωμάτων δημιουργείται ένα κρεβάτι. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται μια πρακτική επιπλοσύνθεση που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό της κουζίνας και μια τηλεόραση, ενώ στην δεξιά πλευρά είναι εγκατεστημένη η τουαλέτα.

Για την προωστήρια δύναμη του σκάφους υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις και μπορεί να προέλθει είτε από έναν κινητήρα βενζίνης ισχύος 375 ή 425 ίππων, είτε από δύο κινητήρες βενζίνης με ισχύ 280 ή 320 ίππων, ή από ένα δίδυμο πετρελαιομηχανών με ισχύ 2 x 163 ίππους.

Tεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 8,99 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 2.95 μέτρα
Βύθισμα: 1,16 μέτρα
Βάρος: 3,7 τόνοι
Χωρητικότητα δεξαμενής .καυσίμων: 492 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 90 λίτρα.
Μηχανές: Bενζίνης. 1x375 ίπποι, 1x425 ίπποι, 2x280 ίπποι, 2x320 ίπποι.
Πετρελαίου: 2x163 ίπποι.

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., ΛAMIAΣ 10, AΛIMOΣ 164 52, τηλ.: 9969.990-4, fax: 9969.526 www.kappamarine.gr - info@kappamarine.gr

To Sea Ray 290 SS με τα καθίσματα back to backΠλευρική όψη του σκάφουςΤο τιμόνι είναι εξοπλισμένο με χειριστήρια
Ανετο ντεκΗ έκδοση με τα στρώματα ηλιοθεραπείαςΗ καμπίνα
Η καμπίνα με την προσθήκη του πτυσσόμενου τραπεζιούΗ επιπλοσύνθεση της κουζίνας και η τηλεόρασηΤο μπάνιο/w.c.
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.