Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Galeon 390 Fly


Ένα νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των πολυεστερικών σκαφών Galeon. Πρόκειται για το Galeon 390 fly το οποίο έχει διαστάσεις 11.76 x 3.74 μέτρα και αντικαθιστά το προηγούμενο Galeon 380.

Το αγοραστικό πεδίο που απευθύνεται είναι ιδιαιτέρα δημοφιλές και οι σχεδιαστές γνωρίζοντας την συγκεκριμένη παράμετρο, αποφάσισαν να σχεδιάσουν ένα σκάφος που να διαθέτει κλασσικές γραμμές, εργονομικό σχεδιασμό και ικανοποιητικές επιδόσεις, στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εμπορική επιτυχία -εφόσον συνοδεύεται βέβαια και από μια ανταγωνιστική τιμή και καλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού.

Εξωτερικά το Galeon 390 fly διαθέτει απλές και κλασσικές γραμμές. Το χρώμα του είναι λευκό ενώ το στοιχείο που διαφοροποιείται είναι τα μεγάλα πλευρικά παράθυρα που είναι ενιαία, με ελλειπτικά σχήματα. Ωστόσο η πρώτη εικόνα αποπνέει την αίσθηση ενός πρακτικού και ευκολόχρηστου σκάφους.

Το σκάφος εκτείνεται σε τρία καταστρώματα. Στο ανώτερο συναντάμε το fly bridge έναν επιμελημένο χώρο, με το πιλοτήριο να αποτελείται από μια μεγάλη κονσόλα και ένα διπλό αναπαυτικό κάθισμα. Κατασκευαστική λεπτομέρεια αποτελεί η θέση των χειριστηρίων, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην δεξιά πλευρά του καθίσματος, προσφέροντας πολύ καλή αίσθηση, ευκολία και ακρίβεια στους χειρισμούς. Η δεξιά πλευρά καλύπτεται από ένα ευρύχωρο καναπέ ενώ πιο πίσω συναντάμε έναν αποθηκευτικό χώρο που φιλοξενεί ένα πτυσσόμενο τραπέζι ενώ προσφέρεται και χώρος για το τέντερ.

Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα από ταπετσαρία κλασσικού ύφους σε λευκή και μπλε απόχρωση, που συνδυάζεται ιδανικά με την επένδυση του δαπέδου από ξύλο τικ.

Μια άνετη σκάλα με επενδεδυμένα πατήματα από τικ, αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ ανώτερου και κύριου καταστρώματος, στο οποίο προσφέρεται επαρκής ωφέλιμος χώρος ενώ ο ενσωματωμένος πρυμναίος καναπές σε συνδυασμό με ένα πτυσσόμενο τραπέζι, δημιουργεί μια ιδανική υπαίθρια τραπεζαρία.

Στο εσωτερικό συναντάμε στη δεξιά πλευρά το καθιστικό και αντικριστά μια διπλή πολυθρόνα, ενώ στην αριστερή πλευρά και λίγο πιο μπροστά είναι εγκατεστημένη η επιπλοσύνθεση της κουζίνας η οποία είναι σε ανισόπεδη διάταξη σχετικά με το σαλόνι.

Από το πιλοτήριο η πλοήγηση δύναται να πραγματοποιηθεί άνετα, δεδομένης της πολύ καλής ορατότητας αλλά και των μεγάλων διαστάσεων κονσόλας και καθίσματος.

Στο κατώτερο κατάστρωμα είναι δυνατόν να κατασκευασθούν δύο ή τρεις καμπίνες, αναλόγως της έκδοσης ενώ διαθέτουν επίσης άνετους χώρους.

Η πρόωση του νέου Galeon 390 προέρχεται από δίδυμο μηχανών, με ισχύ που ξεκινά από τους 225 ίππους και καταλήγει στους 370 ίππους έκαστη, προσφέροντας επιδόσεις μέγιστης ταχύτητας από 30 έως 40 κόμβους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 11,76 μέτρα
Ολικό πλάτος: 3,74 μέτρα
Μέγιστο βύθισμα: 1,12 μέτρα
Βάρος: 9200 κιλά
Δεξαμενή καυσίμων: 990 λίτρα
Δεξαμενή νερού: 500 λίτρα
Μηχανές: 2x 225-370 ίππους.
Ταχύτητα: 30 – 40 κόμβοι.

Πληροφορίες: Diamonds Ltd, Καραϊσκάκη 40, 166 75 Γλυφάδα
Αθήνα, τηλ. 210,9620320, www.diamonds.gr

Το νέο Galeon διαθέτει καλοσχεδιασμένη γάστραΑναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητεςΗ δυνατότητα ελιγμών εκτιμάται σε υψηλά επίπεδα
Η πλοήγηση από το fly bridgeΣτο κάθισμα βρίσκονται εγκαταστημένα τα χειριστήριαΠανοραμική άποψη του fly bridge
Η ευρύχωρη πολυθρόνα του flyΔιακρίνεται η σκάλα, η πλατφόρμα και το πρυμνιό κατάστρωμαΟ καναπές στο κύριο κατάστρωμα
Πανοραμική άποψη στο εσωτερικόΟ διπλός καναπές στο καθιστικόΗ εργονομικά σχεδιασμένη κουζίνα
Πλωριά καμπίνα
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.