Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Corsair 33


Το αμερικάνικο ναυπηγείο Chris Craft παρουσιάζει ένα μοντέλο που εκτείνεται στα 10,40 x 3,8 μέτρα με την επωνυμία Corsair 33. Το εν λόγω σκάφος απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που επιθυμεί να πραγματοποιεί ημερήσιους έως μέσης απόστασης πλόες, με την δυνατότητα να κοιμίζει τέσσερα άτομα, ενώ στο κατάστρωμα του παρέχει ανέσεις για έξι άτομα.

Το κύριο κατάστρωμα είναι επιμελώς σχεδιασμένο με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να μπορεί να πλοηγεί με άνεση και ασφάλεια και οι επιβάτες να απολαμβάνουν την πλεύση. Για τον κυβερνήτη προσφέρεται ένα εργονομικά σχεδιασμένο πιλοτήριο αποτελούμενο από μια μεγάλη κονσόλα στην οποία φιλοξενούνται τα ενδεικτικά όργανα των κινητήρων καθώς επίσης και τα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Σχετικά με το κάθισμα του πιλοτηρίου, αυτό είναι διπλό, με ειδική δερμάτινη επένδυση για την προστασία από το νερό.

Στην αριστερή πλευρά συναντάμε ένα συμμετρικό κάθισμα μπροστά από το οποίο είναι εγκατεστημένη μια μικρή σκάλα, που οδηγεί διαμέσου του διαιρούμενου αλεξήνεμου στην περιοχή της πλώρης, μέρος της οποίας είναι επενδεδυμένο από ξύλο τικ.

Το ντεκ διαθέτει ένα πρακτικό καθιστικό που αποτελείται από έναν περιμετρικό καναπέ και ένα τραπέζι πτυσσόμενο, που είναι δυνατόν να τοποθετηθεί στο μέσον του καταστρώματος, δημιουργώντας μια μεγάλη τραπεζαρία. Επίσης, με την προσθήκη στρωμάτων, ο χώρος μετατρέπεται σε ζώνη ηλιοθεραπείας

Στο εσωτερικό του Corsair 33 συναντάμε μια μικρή καμπίνα με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων. Συγκεκριμένα προσφέρεται ένας άνετος καναπές σε σχήμα V που περικλείει ένα ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τραπέζι τριγωνικού σχήματος δημιουργώντας ένα άνετο καθιστικό το οποίο είναι εύκολα μετατρέψιμο με την προσθήκη στρωμάτων σε διπλό κρεβάτι. Πρίμα προσφέρεται ένα διπλό κρεβάτι.

Η επιπλοσύνθεση της κουζίνας είναι πλήρης περιλαμβάνοντας ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, ανοξείδωτο νιπτήρα, ανθεκτικό πάγκο εργασίας, κεραμική εστία, και επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους.

Απέναντι από την κουζίνα συναντάμε ένα μικρό και πρακτικό μπάνιο / w.c.

Οι επιδόσεις του σκάφους κρίνονται ικανοποιητικές με την μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τους 43,4 κόμβους με δύο κινητήρες ισχύος 375 ίππων έκαστος ενώ η υπηρεσιακή ταχύτητα φθάνει τους 28,7 κόμβους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος:10,40 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,8 μέτρα
Βάρος: 5987 κιλά
Βύθισμα: 91,4 εκατοστά
Δεξαμενή καυσίμων: 783 λίτρα
Δεξαμενή νερού: 189 λίτρα
Δεξαμενή λυμάτων : 76 λίτρα
Δεξαμενή αποχέτευσης: 76 λίτρα
Μηχανή: 2 χ 375 HP
Μέγιστη ταχύτητα: 43,4 κόμβοι στις 4790 σ.α.λ.
Ταχύτητα κρουαζιέρας: 28,7 κόμβοι στις 3500 σ.α.λ.
Αυτονομία: 269 μίλια.

Πληροφορίες: CHRISS CRAFT (ΗΠΑ) PRAXIS YACHTS, ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β 11, ΓΛΥΦΑΔΑ 166 74, Τηλ. 210.8983185 fax. 210.8983532, www.praxisyachts.gr e-mail: yachts@otenet.gr

Το Corsair 33 άνωθενΤο σκάφος πραγματοποιεί γρήγορους πλόεςΗ δυνατότητα ελιγμών είναι μεγάλη
Σκάφος - έργο τέχνης!Το σκάφος εν πλωΗ μέγιστη ταχύτητα ξεπερνά τους 43 κόμβους
Το πιλοτήριο Η αριστερή πλευρά με την σκάλα που οδηγεί στην πλώρηΗ πλώρη με επένδυση από τικ
Το ταμπούκι με τον ηλεκτρικό εργάτηΑποψη της πλώρηςΤο εσωτερικό με το ρυθμιζόμενο τραπέζι
Η επιπλοσύνθεση της κουζίναςΗ γάστρα
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.