Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > X-46


Το Χ-46 αποτελεί ένα μοντέλο του δανέζικου ναυπηγείου X-Yachts - το οποίο λειτουργεί από το 1979 και παράγει σκάφη ποιότητας. Το Χ-46 έχει διαστάσεις 14.01 x 4.15 μέτρα, παράγεται σε δύο εκδόσεις, με τρεις ή τέσσερις καμπίνες και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα σκάφος υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που να προσφέρει άνεση και κυρίως ταχύτητα.

Παρατηρώντας το σκάφος εξωτερικά διαπιστώνονται οι κλασσικές ναυπηγικές του γραμμές, με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη και σχετικά χαμηλή υπερκατασκευή και το μεγάλο κόκπιτ.

Το σκάφος εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Στο κύριο κατάστρωμα διαπιστώνεται μια ελκυστική διάταξη πλοήγησης και άνεσης. Στο πιλοτήριο προσφέρεται μια μεγάλη ρόδα τιμονιού ενώ τα όργανα είναι εγκατεστημένα επάνω από την φάλκα. Στο κόκπιτ βρίσκονται δύο ευρύχωρα καθίσματα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους από κάτω και στο μέσον είναι εγκατεστημένο ένα ξύλινο πτυσσόμενο τραπέζι. Οι πλευρικοί διάδρομοι είναι φαρδείς και οδηγούν στην περιοχή της πλώρης η οποία διαθέτει αρκετό ωφέλιμο χώρο. Το κύριο κατάστρωμα είναι δυνατόν να επενδυθεί από ξύλο τικ.

Στο κατώτερο κατάστρωμα συναντάμε μεγάλους και άνετους χώρους με εργονομικό σχεδιασμό και ποιοτικές επιπλοσυνθέσεις. Το καθιστικό βρίσκεται στην δεξιά πλευρά και αποτελείται από δύο καναπέδες που περιβάλλουν ένα μεγάλο τραπέζι. Αντικριστά είναι εγκατεστημένη η επιπλοσύνθεση της κουζίνας η οποία διαθέτει πλήρη εξοπλισμό και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Πλώρα είναι δυνατόν να εγκατασταθούν μία ή δύο καμπίνες ανάλογα με την έκδοση και ένα μπάνιο / w.c ενώ πρίμα προσφέρονται δύο άνετες καμπίνες και ένα επιπλέον μπάνιο / w.c.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 14.01 μέτρα
Μήκος ισάλου: 12.30 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 4.15 μέτρα
Βύθισμα: 2.40 μέτρα
Έρμα: 4500 κιλά
Εκτόπισμα: 10400 κιλά
Κινητήρας: 55 ίπποι
Μαΐστρα: 63.2 τετ. Μέτρα
Τζένοα Νο1: 63.5 μέτρα
Τζένοα Νο3: 50.8 τετ. Μέτρα
Spinnaker: 159.1 τετ. μέτρα

Πληροφορίες: X YACHTS (ΔΑΝΙΑ): ATALANTA MARINE, ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ 3, 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΗΛ.: 9910722, FAX: 9958633, www. atalanta-group.gre-mail: info@atalanta-group.gr

Το Χ-46 αναπτύσσει υψηλές ταχύτητεςΤο Χ-46 άνωθενΗ ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία
Η φαρδιά πρύμνηΤο X-46 είναι ένα κλασικό και καλαίσθητο σκάφοςΤο άνετο και εκλεπτυσμένο εσωτερικό
Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίναΤο μεγάλο καθιστικόΤο γραφείο χαρτογράφησης
Η πλωριά καμπίναΤο μπάνιο / w.c.Πλάγια όψη
Κάτοψη κύριου καταστρώματοςΚάτοψη της έκδοσης με τις τρεις καμπίνεςΚάτοψη της έκδοσης με τις τέσσερις καμπίνες
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.