Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρώτη Προβολή > Rampage 33 Express

Το Rampage 33 αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου, που εδρεύει σε άρτιες εγκαταστάσεις στη Νότια Καρολίνα και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα αξιόπλοο σκάφος αλιευτικής χρήσης.

Με διαστάσεις 10,8 x 4 μέτρα και πολύ καλή διαρρύθμιση στα δύο καταστρώματα που εκτείνεται, δημιουργούνται μεγάλοι χώροι για άνετη διαβίωση. Εξωτερικά διαθέτει χαρακτηριστικές γραμμές, με ημιτονοειδές σχήμα γάστρας και τους αεραγωγούς σε εμφανές σημείο ενώ η κίτρινη απόχρωση της εντυπωσιάζει.

Στο κύριο κατάστρωμα δεσπόζει το μεγάλο πιλοτήριο που είναι εγκατεστημένο στο κέντρο και αποτελείται από μια μεγάλη κονσόλα που φιλοξενεί τα όργανα ναυσιπλοΐας, ένα τριακτινικό τιμόνι, τα χειριστήρια των κινητήρων με τα ενδεικτικά τους όργανα και τους ηλεκτρικούς διακόπτες. Το λειτουργικό κάθισμα του κυβερνήτη είναι περιστρεφόμενο και ρυθμιζόμενο καθ ύψος. Στη δεξιά πλευρά συναντάμε ένα αντίστοιχο κάθισμα ενώ στην αριστερή πλευρά φιλοξενείται ένας τριθέσιος καναπές.

Στην αριστερή πλευρά της πρυμναίας περιοχής υπάρχει ένα πλήρες wet bar και στη δεξιά πλευρά ένας καναπές ενώ πιο πίσω βρίσκεται ο μεγάλος και ελεύθερος χώρος του κύριου καταστρώματος, που προορίζεται για αλιευτική χρήση. Σε επίκαιρα σημεία υπάρχουν πρακτικές θήκες ενώ στην κουπαστή είναι εγκατεστημένος ένας πτυσσόμενος καναπές για δύο άτομα.

Το εσωτερικό του Rampage 33 εντυπωσιάζει, αφού μπορεί να κοιμίσει έως έξι άτομα. Ο κεντρικός χώρος αποτελείται από έναν καναπέ σε σχήμα V που μετατρέπεται εύκολα σε υπέρδιπλο κρεβάτι. Στην αριστερή πλευρά είναι εγκατεστημένη η εκλεπτυσμένη επιπλοσύνθεση της κουζίνας που περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό και σε κοντινή απόσταση φιλοξενείται η τηλεόραση και το ηχητικό συγκρότημα. Απέναντι δεσπόζει ένας πτυσσόμενος δερμάτινος καναπές που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι.

Η πρόωση του σκάφους επιτυγχάνεται από ένα δίδυμο κινητήρων πετρελαίου ή βενζίνης ενώ η ιπποδύναμη δύναται να επιλεγεί από τον εκάστοτε αγοραστή στα όρια που προτείνει ο κατασκευαστής. Ενδεικτικά αναφέρεται ένα ζεύγος πετρελαιοκινητήρων με υπερτροφοδότηση από την Caterpillar ισχύος 2 x 460 ίππων και επιδόσεις που αγγίζουν τους 38 κόμβους στις 2.840 σ.α.λ. και τους 28 κόμβους στις 2.250 σ.α.λ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 10,8 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 4 μέτρα
Βύθισμα: 0,74 μέτρα
Εκτόπισμα: 7802 κιλά
Χωρητικότητα δεξ. νερού: 227 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. καυσίμων: 1278 λίτρα
Χωρητικότητα δεξ. λυμάτων: 170 λίτρα
Μέγιστο ύψος καμπίνας: 1.98 μέτρα

Πληροφορίες: Inter Marine S.A., τηλ.: 210-9626767, email: intermarine@internet.gr

Αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητεςΤο εργονομικό πιλοτήριοΟ καναπές δίπλα από το πιλοτήριο
Το wet barΟ πτυσσόμενος καναπές κλειστόςΟ πτυσσόμενος καναπές ανοικτός
Αποψη του κύριου καταστρώματοςΑποψη του εσωτερικού με επίκεντρο το καθιστικόΟ εσωτερικός καναπές κλειστός
Ο εσωτερικός καναπές μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτιΑποψη του χώρου της κουζίναςΤο μπάνιο / w.c.
Κάτοψη του Rampage 33
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.