Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Flyer Grand Turismo 44


Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Μπλε διαμάντι

Είναι λογικό αυξανομένου του μεγέθους να αυξάνονται και οι προσφερόμενες παροχές. Έτσι, στο μεγαλύτερο κατά 1,74 μέτρα μήκους και 0,16 μέτρων πλάτους από το «αδελφό» 38άρι μοντέλο συναντάμε ένα γκαράζ στην πρύμνη για την αποθήκευση του βοηθητικού σκάφους και έναν αποκλειστικό χώρο για ηλιοθεραπεία επάνω από το γκαράζ.

Πιο μπροστά βρίσκεται ένα καθιστικό έξι ατόμων ενώ πλαισιώνεται από ένα wet bar που είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά. Το πιλοτήριο εξοπλίζεται με ένα ρυθμιζόμενο κάθισμα και μια μεγάλη μονοεδρική κονσόλα, εφοδιασμένη με τα όργανα πλοήγησης και μια οθόνη της Raymarine ενώ στη δεξιά πλευρά βρίσκονται τα διπλά χειριστήρια των μηχανών και το joystick της Volvo Penta. Στη ζώνη του πιλοτηρίου ωστόσο προσφέρεται και θέση συνοδηγού, εξοπλισμένη με χώρους αποθήκευσης και ποτηροθήκες.

Ακολουθώντας την ίδια λογική με το αμέσως μικρότερο μοντέλο, η φάλκα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις ενώ πλαισιώνεται από τις γυάλινες επιφάνειες που προσφέρουν φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό. Διασχίζοντας πέντε σκαλοπάτια οδηγούμαστε στο εσωτερικό, έναν μεγάλο και ποιοτικό χώρο που φιλοξενεί επιμελώς μια κουζίνα σχήματος Γ στην αριστερή πλευρά, εξοπλισμένη με κεραμικές εστίες, νιπτήρα και φούρνο μικροκυμάτων ενώ στη δεξιά πλευρά αναπτύσσεται ένα πλήρες καθιστικό. Το Flyer Grand Turismo 44 έχει δύο άνετες καμπίνες, οι οποίες μάλιστα φέρουν και αποκλειστικό λουτρό ενώ η πρυμναία, διαθέτοντας αυξημένες διαστάσεις, φέρει και έναν καναπέ στην αριστερή πλευρά.

Η γάστρα με το Air Step συνδυάζεται με τα Stern Drives της Volvo Penta ενώ οι χρησιμοποιούμενοι κινητήρες D6 της ίδιας εταιρείας έχουν συνολική ισχύ 740 ίππων, προσφέροντας στο σκάφος υψηλή ώση και αξιοπρεπείς επιδόσεις.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Flyer Grand Turismo 44

Πληροφορίες: VERNICOS YACHTS, Λ. Ποσειδώνος 11, Αλιμος, Τηλ.: 210 9896000, FAX: 210 9850130, http://www.vernicos.com/ - info@vernicos.gr

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.