Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Flyer Grand Turismo 38


Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Η αρχή μιας νέας περιπέτειας

Μπορεί εξωτερικά το 38άρι να φαίνεται ίδιο με το μικρότερο Flyer Grand Turismo 34, η διαφορά όμως των 1,76 μέτρων στο μήκος και 42 εκατοστών στο πλάτος δημιουργεί μεγάλες διαφορές τόσο στο κύριο, όσο και στο κατώτερο κατάστρωμα. Και εξηγούμαστε:

Το κύριο κατάστρωμα διαθέτει όμοια διάταξη με το 34άρι, εξοπλίζεται όμως με ένα μεγαλύτερο καθιστικό στην αριστερή πλευρά ενώ φέρει και τον χαρακτηριστικό καναπέ στη δεξιά. Ουσιαστικές διαφορές εντοπίζονται και στο χώρο διακυβέρνησης ο οποίος είναι υπερυψωμένος, ενώ εξοπλίζεται με ένα επιπλέον κάθισμα και ευμεγέθη κονσόλα. Αίσθηση προκαλεί τόσο η μεγάλη φάλκα που σηματοδοτεί την πρόσβαση στο εσωτερικό, όσο και η γυάλινη επιφάνεια δίπλα από αυτήν που προσφέρει φυσικό φως στον κεντρικό χώρο.

Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς ευρισκόμενος στον κεντρικό έχει του κατώτερου καταστρώματος έχει να κάνει με την ευρυχωρία και την καλαισθησία που συνοδεύεται από ποιοτικά κατασκευαστικά υλικά και πολύ καλό φινίρισμα. Εξοπλιστικά, συν τοις άλλοις, περιλαμβάνει φωτισμό προερχόμενο από λαμπτήρες ιωδίνης ρυθμιζόμενης δέσμης με μεταλλικά πλαίσια, τηλεόραση και ηχοσύστημα. Χωροταξικά προσφέρεται ένας κεντρικός χώρος αξιοπρεπών διαστάσεων, με διάσπαρτες χειρολαβές για την ασφάλεια των ναβατών ενώ φιλοξενεί τόσο ένα καθιστικό μετατρέψιμο σε κρεβάτι στην αριστερή πλευρά όσο και μια κομψή επιπλοσύθεση κουζίνας στην δεξιά πλευρά με φούρνο μικροκυμάτων , εστίες και νεροχύτη. Πλώρα προσφέρεται μια καμπίνα με διπλό κρεβάτι και χώρους αποθήκευσης στο εσωτερικό του και πρίμα, μία επιπλέον και ένα πλήρες λουτρό.

Τεχνολογικά και αυτό το μοντέλο συνοδεύεται με το εξελιγμένο σύστημα χειρισμών της Volvo Penta και την γάστρα Air Step ενώ η συνολική ισχύς του φθάνει τους 600 ίππους, διαμέσου δύο κινητήρων 300 ίππων έκαστος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Flyer Grand Turismo 38

Πληροφορίες: VERNICOS YACHTS, Λ. Ποσειδώνος 11, Αλιμος, Τηλ.: 210 9896000, FAX: 210 9850130, http://www.vernicos.com/ - info@vernicos.gr

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.